- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aynen bende izlemeye aldım ama online değilhayırlı olsun çok güzel olmuş canım.çok merak ettim görmek istiyorum :)
Heyecan dorukta...Ayyy son 3 gün:)
Ne masraflı iş bu yakızlar fotoğraf çekimi için yeni birini buldum kına+kuaför+dış çekim+gelin alma çekiyor 1120TL
kızlar fotoğraf çekimi için yeni birini buldum kına+kuaför+dış çekim+gelin alma çekiyor 1120TL
özelden yazıyorum canımbence çok iyi fiyat cnm.web-sitesi var mı adresini bize de versen? bizde bakalım çektiği fotolara,lazım olabilir :)
Aynen öyle..Ama bu fiyat iyi bile..Ne masraflı iş bu ya
özelden yazıyorum canım
Hoff biz de düğün masraflarını indirip yurtdışında balayı yapalım diyoruz. Ama beğendiğim her şeyin çok gereksiz pahalı olduğunu söyleyip duruyor. Mesela bi gelinlik beğendim 2950TL. Sizce çok mu pahalı? Bana bir ton laf söyledi napıyosun sen her şeyin lüksüne bakarsan tabi para yetiremeyiz diye. Ama gelinlikler hep böyle değil mi? Ben mi uçuk bakmışım?Aynen öyle..Ama bu fiyat iyi bile..
Çok tebriklerr :) Darısı tezin de başına artıkGünün evlilikle alakasız ama benim içib bir o kadar önemli haberini vereyim size kızlar..Yüksek lisans derslerimin hepsini vermişim bugün son gündü hocalar notları girmişArtık vakit tez vaktidir yuppiii
Çokk güzelsinizmaşallah
Günaydınn. Maşallah çok güzel olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :) Elbisen de çok güzel durmuş bu arada, işte fizik güzel olunca :) Çikolatanız da çok güzelmiş ay gördükçe heyecan bastı beni. Pazar günü geliyorlarAy nolur güzel geçsin ya nolur sevgilim o gün bari heyecanlansın hevesli görünsün odun gibi durmasın.
Masallah canımm çok sevindim güzel geçmesine Allah daim etsin kuzuu
Yaaa ben göremedim halaa
Canım benim masaAllah ne guzel Rabbim hayırlı eylesin tamamına erdirsin insaAllahh cok sevindim kuzumm darısı bizim basimizaa
Ben goremiyorumki(
Amin kuzum :) teşekkür ederim:) bu arada benide izlermisin:)
Canım çok güzel olmuşsun inşallah çok mutlu olursunuz,tekrardan hayırlı olsun
Güle güle kullan canım , çok güzeller
Ayy kendi söz günüm geldi aklıma şimdiii, ne güzel olmuş sorunsuz sıkıntısız atlatmışsın çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah artık sende sözlüler camiasındansınResimlerinede baktım çok güzel herşey ,sende öylesin maşallah
Günaydın canımm , inşallahhh
Günaydınnn
Günaydın :) Heyecan güzeldirrrGüzel geçer inşallah :) erkek arkdaşından yana sıkıntı yapma hiç kendine benim sevdiceğimde pek rahattır ama o gün var ya nasıl oturacağını bilemedi kıpır kıpırdı Bizden daha heyecanlı oluyolar yani
Günaydın canım
Günaydın canım :) :) :)
Özelden yazıyorum hemen , benimkini silincek bir yere yazİsimler bitince foto çekte görelim , düğün sonrası da koyarsın
Kızlar hepinize günaydın ve hayırlı haftalarHaftasonum çoook çok çook harika geçti sevdiceğim ve ailesiyle birlikteydim sevdiceğim beni otogardan aldı eve hemencik gitmedik azıcık dolaştık arabayla Sonra dedim dönüp durma başım döndü yeter Zaten 5 saat otur otur gına geldi dedim inelim hadi İndik neyse beni yemeğe beklemişler girdim eve annemi öptüm , 2 ablası da oradaydı onları öptüm küçük kız var eliş onuda öptüm Sonra hemen sofraya geçtik hazırlamışlar , hazır sofraya geldim k.bakmayın yarında ben hazırlarım dedim Utandım , anneside olsun kızım hadi gel dedi güzel güzel yemekler yapmışlar miss gibi yedik sonra biz sevdiceğimle dışarı çıktık gezdik,dolaştık canlı müziğe gittik ama birbirimizden başka hiçbirşeyi görmüyor ve duymuyorduk Sevdiceğimle geze geze eve gittik çay içtik , çekirdek çıtlattık :) Sonra ablası ve eniştesi bizde kalsınlar rahat rahat dedi annemde onlar bilirler kızım sabahta gelirsiniz kahvaltıya o zaman dedi, gittik ablasına saat 3 e geliyordu yattığımızda kahve içtik film izledik sonra ablamlar yatmaya gittiler bende bende yatıyorum iyi geceler dedim sevdiceğe çekildim odama :) :) O da salonda yattı yavrum Sabah kalktık kahvaltıya gittik annesine yardım ettim hazırladık sofrayı konuştuk birazcık bizde gelicez kızım nişandan önce oturmaya dedi dedim inşallah bekleriz . Kahvaltı yaptık sonra biz yine gezmelere çıktııık dolaştık dolaştık sonra eve geldik yemek yedik :) Bu arada alyans konusunu konuştuk sevdicekte geldiğimizde alırız dedi bohça alışverişi yapılırken :) bir de bir kaç mağazaya girip yemek takımı falan baktık çok güzeldiii Ahh ah dönüş saati geldi ve otobüse bindim öptüm sarıldım kokladım ... Sonra sevdiceğim gözden kaybolunca ağlamaya başladım . Her gittiğimde daha da çok bağlanıyorum ve artık aramızda ciddi bir adım var sözlüyüz , nişanlanıcaz , evlenicez. Bu yüzden hep birlikte olmak istiyorum ve ayrı kalmak çok zor geliyo inşallah hayırlısı ile kavuşuruz.Beni dinlediğiniz için teşekkür ederimm
hayırlı olsun çok güzel olmuş canım.çok merak ettim görmek istiyorum :)
Hayırlısı olsun canım :)Hafta sonu adanaya gittim salon baktik kaynanacgmla begendik sonra benim canm nişanlım bende goreyim de oyle tutalim dedi, bu arada annemde elazigda bakiyordu birkac yerde yer kalmamisoyle olunca tabi biraz panik olduk canim nişanlım ile konustuk ikna ettik pazar gunu o elaziga gitti annemlerle aalon baktilar bizde adana da begendigimiz salonu tuttukkkkk yuppiiiiiiii gunun sonunda elazigda da salonu tuttular ve ben bu stresi atlattım bu sekilde kizlar bi rahatlama geldi kendimi cok cok iyi hissediyoruuummm *.* antepe geri dondum ama yorgunlukdan geberiyordum uzerine stresden mi heycandan mı regl oldum 1 hafta vardı daha sizi de ial ettimm kızlar hepinizi seviyorummmm.. Guzel gelismeleri olan herkesi tebrik ediyor opuyorum kocaman ☺ can sikici seyler yasayanlar da kendinizi uzzmeyin bebekler mutlu gunler bizi bekliyor insallah .p o kadar cok yazmissinz ki alinti falan yapamadm :) math27 canm fikrimin ince gülü nasıl ?
Precious canm tebrik ederim beni de takip edermisin :)
Hafta sonu adanaya gittim salon baktik kaynanacgmla begendik sonra benim canm nişanlım bende goreyim de oyle tutalim dedi, bu arada annemde elazigda bakiyordu birkac yerde yer kalmamisoyle olunca tabi biraz panik olduk canim nişanlım ile konustuk ikna ettik pazar gunu o elaziga gitti annemlerle aalon baktilar bizde adana da begendigimiz salonu tuttukkkkk yuppiiiiiiii gunun sonunda elazigda da salonu tuttular ve ben bu stresi atlattım bu sekilde kizlar bi rahatlama geldi kendimi cok cok iyi hissediyoruuummm *.* antepe geri dondum ama yorgunlukdan geberiyordum uzerine stresden mi heycandan mı regl oldum 1 hafta vardı daha sizi de ial ettimm kızlar hepinizi seviyorummmm.. Guzel gelismeleri olan herkesi tebrik ediyor opuyorum kocaman ☺ can sikici seyler yasayanlar da kendinizi uzzmeyin bebekler mutlu gunler bizi bekliyor insallah .p o kadar cok yazmissinz ki alinti falan yapamadm :) math27 canm fikrimin ince gülü nasıl ?
Precious canm tebrik ederim beni de takip edermisin :)
saol canımcımmHayırlısı olsun canım :)
Seni zaten izlemisim canimcim bakabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?