2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar fotoğraf çekimi için yeni birini buldum kına+kuaför+dış çekim+gelin alma çekiyor 1120TL

bence çok iyi fiyat cnm.web-sitesi var mı adresini bize de versen? bizde bakalım çektiği fotolara,lazım olabilir :)

Hafta sonu adanaya gittim salon baktik kaynanacgmla begendik sonra benim canm nişanlım bende goreyim de oyle tutalim dedi, bu arada annemde elazigda bakiyordu birkac yerde yer kalmamis oyle olunca tabi biraz panik olduk canim nişanlım ile konustuk ikna ettik pazar gunu o elaziga gitti annemlerle aalon baktilar bizde adana da begendigimiz salonu tuttukkkkk yuppiiiiiiii gunun sonunda elazigda da salonu tuttular ve ben bu stresi atlattım bu sekilde kizlar bi rahatlama geldi kendimi cok cok iyi hissediyoruuummm *.* antepe geri dondum ama yorgunlukdan geberiyordum uzerine stresden mi heycandan mı regl oldum 1 hafta vardı daha sizi de ial ettimm kızlar hepinizi seviyorummmm.. Guzel gelismeleri olan herkesi tebrik ediyor opuyorum kocaman ☺ can sikici seyler yasayanlar da kendinizi uzzmeyin bebekler mutlu gunler bizi bekliyor insallah .p o kadar cok yazmissinz ki alinti falan yapamadm :) math27 canm fikrimin ince gülü nasıl ?
Precious canm tebrik ederim beni de takip edermisin :)

Aynen öyle..Ama bu fiyat iyi bile..
Hoff biz de düğün masraflarını indirip yurtdışında balayı yapalım diyoruz. Ama beğendiğim her şeyin çok gereksiz pahalı olduğunu söyleyip duruyor. Mesela bi gelinlik beğendim 2950TL. Sizce çok mu pahalı? Bana bir ton laf söyledi napıyosun sen her şeyin lüksüne bakarsan tabi para yetiremeyiz diye. Ama gelinlikler hep böyle değil mi? Ben mi uçuk bakmışım?
Günün evlilikle alakasız ama benim içib bir o kadar önemli haberini vereyim size kızlar..Yüksek lisans derslerimin hepsini vermişim bugün son gündü hocalar notları girmiş Artık vakit tez vaktidir yuppiii
Çok tebriklerr :) Darısı tezin de başına artık

Çokk güzelsiniz maşallah

Sagol canim benim

Amin canim sagolasin daha guzelleri senin olsun

Masallah canımm çok sevindim güzel geçmesine Allah daim etsin kuzuu

Yaaa ben göremedim halaa

Amin cok sagol canim
Izledim seni bakabilirsin bebek

Canım benim masaAllah ne guzel Rabbim hayırlı eylesin tamamına erdirsin insaAllahh cok sevindim kuzumm darısı bizim basimizaa

Insallah mukemmel gecer sizindee

Ben goremiyorumki (

Izledim canim

Amin kuzum :) teşekkür ederim:) bu arada benide izlermisin:)

Ay kimseyi izlememisim resmen izledim

Canim valla ben direk nisanlandim artik bundan sonrasi nikah dairesinde

Eminim sizin de cok guzel gecicek kalbinizi ferah tutun valla cok guzelmis bu his. Dun yuzuklu gezdik bayila bayila

Ne guzel sevgiline de kavusmussun. Ama tekrar Allah kavustursun

hayırlı olsun çok güzel olmuş canım.çok merak ettim görmek istiyorum :)

Izledim canim

math27 Beni de yaz kuzu. Tuğba
Orya canimmm cok guzel zaman gecirmissiniz. En kisa zamand kavusursunuz insllah
Precious tebrik ederim kuzu instgramda gormustum zaten Allah tamamina erdirsin darisi basimiza insAllah

Amin canim cok sagol

Hayırlısı olsun canım :)

Seni zaten izlemisim canimcim bakabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…