Alanya ve antalyaya gitcez canım:) tabikide diceksin :) yaza bana deselerdi ben hiç evlenmicem derdim:)daha önce sormuş muydum, balayına nereye gidiyosunuzz
allahhııııım acaba bi gün ben de son 3 gün diyebilecek miyim :)
Her şeyde tasarrufa gittim, ne takı ne bohça ne bir şey istemedim, ona rağmen bunları duyunca üzülüyorum. Düşüncesiz biri olsam böyle mi davranırımcanım malesefki bende aynı lafları duyuyorumben 2000 dediğim halde diyorlarki lükse gidiyorsu 1500e gelinlikler varmış ne gerek varmış
Canım valla ben de dedim hayatında kaç kere gelinlik baktın da böyle konuşuyorsun diye. Bir de diyor annemle bakarsınız bulur o ucuza. Bir kere annesiyle zevklerimiz zerre uyuşmuyor her seferinde böyle şeylere gidin annemle halledin diyor. Kusura bakma madem bu kadar iddialısın öyle başkasına satıp kolaya kaçamazsın benimle beraber sen de bakıcaksın gelinliklere, ucuza güzel gelinlik bul giyicem. Normal elbise değil ki sonuçta o kadar ucuz olsun, gelinlik bu. Sen sosyetik yerlere bakıyorsun dedi iyice gülme aldı beni. Gören de vakko wedding pronovias vera wang aşağısı bakmıyorum sanacakcanım diğer kızlar bu fiyata pahalı demişler gelinliğe ama ben bi kaç yere sordum 2500den başlıyo fiyatlar. En fazla 2000 liralık gelinliklerin görüntüsü de kalitesi de iyi değildir hiç sanmıyorum.
Pahalı değil canım baktığın gelinlik
Ufff hiç sevmiyorum şu maddiyat konularını cinnet yani ayy ben nişan da çıktım bu bohça falan için annelerle gittik ama nişanlımda vardı yanımda hiç tavsiye etmiyorum ama mecburen oluyo işteHer şeyde tasarrufa gittim, ne takı ne bohça ne bir şey istemedim, ona rağmen bunları duyunca üzülüyorum. Düşüncesiz biri olsam böyle mi davranırımKi dedim durumumuz sıkışırsa satabiliriz sonra.
Canım valla ben de dedim hayatında kaç kere gelinlik baktın da böyle konuşuyorsun diye. Bir de diyor annemle bakarsınız bulur o ucuza. Bir kere annesiyle zevklerimiz zerre uyuşmuyor her seferinde böyle şeylere gidin annemle halledin diyor. Kusura bakma madem bu kadar iddialısın öyle başkasına satıp kolaya kaçamazsın benimle beraber sen de bakıcaksın gelinliklere, ucuza güzel gelinlik bul giyicem. Normal elbise değil ki sonuçta o kadar ucuz olsun, gelinlik bu. Sen sosyetik yerlere bakıyorsun dedi iyice gülme aldı beni. Gören de vakko wedding pronovias vera wang aşağısı bakmıyorum sanacak
ayy buna bende bayıldımhttp://www.olegcassini.com.tr/gelinlik/dantel-balo-stili-gelinlik-wg3401.html
Sarayda evleneceklere.. Ben buna da bayıldım
aynen canım seni okadar iyi alıyorumki. evimin bütün eşyasını ben alıcam diyorum ona rağmen böle laflar çok üzücüHer şeyde tasarrufa gittim, ne takı ne bohça ne bir şey istemedim, ona rağmen bunları duyunca üzülüyorum. Düşüncesiz biri olsam böyle mi davranırımKi dedim durumumuz sıkışırsa satabiliriz sonra.
Canım valla ben de dedim hayatında kaç kere gelinlik baktın da böyle konuşuyorsun diye. Bir de diyor annemle bakarsınız bulur o ucuza. Bir kere annesiyle zevklerimiz zerre uyuşmuyor her seferinde böyle şeylere gidin annemle halledin diyor. Kusura bakma madem bu kadar iddialısın öyle başkasına satıp kolaya kaçamazsın benimle beraber sen de bakıcaksın gelinliklere, ucuza güzel gelinlik bul giyicem. Normal elbise değil ki sonuçta o kadar ucuz olsun, gelinlik bu. Sen sosyetik yerlere bakıyorsun dedi iyice gülme aldı beni. Gören de vakko wedding pronovias vera wang aşağısı bakmıyorum sanacak
Biz ne yaparsak yapalım zaten yaranamıyoruz. Nişanlıma dedim ki kına için kamera ayarlamamız lazım dedim. Arkadaşı normalde gelecekti ama video çekimi zor olacaktı. Bana dedi ki kim yapacak dedi. Fotoğrafçı dedim. Diyo ki gerek yok diyo. Anası ordan diyo ki biz kınaya gelmiyoz o kına derdinde diyo. Dedim ki annenen söyle gelen buyursun misafirim olsun gelmeyende laf yetiştirmesin bana dedim.Her şeyde tasarrufa gittim, ne takı ne bohça ne bir şey istemedim, ona rağmen bunları duyunca üzülüyorum. Düşüncesiz biri olsam böyle mi davranırımKi dedim durumumuz sıkışırsa satabiliriz sonra.
Alt tarafı saten olmasa hiç düşünmezdim..Ben gelinliği 2 kez giyeceğim için cok kullanıssız olurayy buna bende bayıldım
Evet ben de başta bohça yapmayalım demiştim ama yapmak istediler yaptılar işte :/Ufff hiç sevmiyorum şu maddiyat konularını cinnet yani ayy ben nişan da çıktım bu bohça falan için annelerle gittik ama nişanlımda vardı yanımda hiç tavsiye etmiyorum ama mecburen oluyo iştedüğünü düşündükçe geriliyorum
Her şeyi çok ucuz sanıyorlar ya. Evlenmeden önce diyordu düğünde ne var diye, ben de çok masraf dediğimde abartıyosun diye bana söylendi sanki ben lükse kaçıyormuşum gibi. Aslında ben realistik davranıyordum sadece. İşin içine girince anladı tabi.aynen canım seni okadar iyi alıyorumki. evimin bütün eşyasını ben alıcam diyorum ona rağmen böle laflar çok üzücü
Aa ne biçim laf o ama biz gelmiyoruz o kına derdinde. O gitmiycek diye kendi düğün eğlencenden mi olacaksın yok artıkBiz ne yaparsak yapalım zaten yaranamıyoruz. Nişanlıma dedim ki kına için kamera ayarlamamız lazım dedim. Arkadaşı normalde gelecekti ama video çekimi zor olacaktı. Bana dedi ki kim yapacak dedi. Fotoğrafçı dedim. Diyo ki gerek yok diyo. Anası ordan diyo ki biz kınaya gelmiyoz o kına derdinde diyo. Dedim ki annenen söyle gelen buyursun misafirim olsun gelmeyende laf yetiştirmesin bana dedim.
Ayy senin bu kayınvalide beni öldürücek beni şaka gibi yani gırtlağına sıkasım geldiBiz ne yaparsak yapalım zaten yaranamıyoruz. Nişanlıma dedim ki kına için kamera ayarlamamız lazım dedim. Arkadaşı normalde gelecekti ama video çekimi zor olacaktı. Bana dedi ki kim yapacak dedi. Fotoğrafçı dedim. Diyo ki gerek yok diyo. Anası ordan diyo ki biz kınaya gelmiyoz o kına derdinde diyo. Dedim ki annenen söyle gelen buyursun misafirim olsun gelmeyende laf yetiştirmesin bana dedim.
Hiç bişeye yapmayın demicez işte canım valla bak hepsini yap diceksinEvet ben de başta bohça yapmayalım demiştim ama yapmak istediler yaptılar işte :/
Her şeyi çok ucuz sanıyorlar ya. Evlenmeden önce diyordu düğünde ne var diye, ben de çok masraf dediğimde abartıyosun diye bana söylendi sanki ben lükse kaçıyormuşum gibi. Aslında ben realistik davranıyordum sadece. İşin içine girince anladı tabi.
Aa ne biçim laf o ama biz gelmiyoruz o kına derdinde. O gitmiycek diye kendi düğün eğlencenden mi olacaksın yok artık
zorla saygısızlık yaptırıyorlar ya ne acıBiz ne yaparsak yapalım zaten yaranamıyoruz. Nişanlıma dedim ki kına için kamera ayarlamamız lazım dedim. Arkadaşı normalde gelecekti ama video çekimi zor olacaktı. Bana dedi ki kim yapacak dedi. Fotoğrafçı dedim. Diyo ki gerek yok diyo. Anası ordan diyo ki biz kınaya gelmiyoz o kına derdinde diyo. Dedim ki annenen söyle gelen buyursun misafirim olsun gelmeyende laf yetiştirmesin bana dedim.
İyi niyet başa bela. Ne kadar düşünürsen düşün her seferinde daha fazlası bekleniyor. En sonunda çuval giyeyim hayatım beyaza boyarım masraf olmaz dememi bekliyor herhalde..Hiç bişeye yapmayın demicez işte canım valla bak hepsini yap diceksin
bence benimkiyle yarışırAyy senin bu kayınvalide beni öldürücek beni şaka gibi yani gırtlağına sıkasım geldi
Daha çok eğlencem:)) gelmesede memnun olurum. O gel dememi bekledi.Evet ben de başta bohça yapmayalım demiştim ama yapmak istediler yaptılar işte :/
Her şeyi çok ucuz sanıyorlar ya. Evlenmeden önce diyordu düğünde ne var diye, ben de çok masraf dediğimde abartıyosun diye bana söylendi sanki ben lükse kaçıyormuşum gibi. Aslında ben realistik davranıyordum sadece. İşin içine girince anladı tabi.
Aa ne biçim laf o ama biz gelmiyoruz o kına derdinde. O gitmiycek diye kendi düğün eğlencenden mi olacaksın yok artık
Elimden gelse bende boğacam zatenAyy senin bu kayınvalide beni öldürücek beni şaka gibi yani gırtlağına sıkasım geldi
Kesinlikle katılıyorum biz bişe yapmayın diyince onlarda hiç bişe yapmıyo zatenHiç bişeye yapmayın demicez işte canım valla bak hepsini yap diceksin
Kesinlikle katılıyorum biz bişe yapmayın diyince onlarda hiç bişe yapmıyo zaten
bence benimkiyle yarışırhenüz dişini göstermesede geleckete bunların aynısı olacağına eminim
Ya yapmasınlar o dert değil zaten de bir de ufacık bir şeyde masraf ediyormuş gibi laf etmeseler. Kayınvalideme demiyorum valla benim için bu konuda sıkıntı çıkaran kişi sevgilim. Kayınvalidemi tutmasam daha fazla şey yapardı.Kesinlikle katılıyorum biz bişe yapmayın diyince onlarda hiç bişe yapmıyo zaten
Ay bende de tam tersiAynenn valla Allah var nişanlım hiçbişeyden kaçmıyo istediğimiz olsun diyo ama anne işin içine girmesin yani ayyy ben sabırlıyım ama sinirlenincede yakar geçerim valla nişanda tepsi yüzünden katil olucaktım ayy
Hadiii yaa ayy şimdi kadın büyük diye çok bişey yapmıyorum ya sabır çekiyorum ya da konuşmuyorumAy bende de tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?