2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

daha önce sormuş muydum, balayına nereye gidiyosunuzz
allahhııııım acaba bi gün ben de son 3 gün diyebilecek miyim :)
Alanya ve antalyaya gitcez canım:) tabikide diceksin :) yaza bana deselerdi ben hiç evlenmicem derdim:)

canım malesefki bende aynı lafları duyuyorum ben 2000 dediğim halde diyorlarki lükse gidiyorsu 1500e gelinlikler varmış ne gerek varmış
Her şeyde tasarrufa gittim, ne takı ne bohça ne bir şey istemedim, ona rağmen bunları duyunca üzülüyorum. Düşüncesiz biri olsam böyle mi davranırım Ki dedim durumumuz sıkışırsa satabiliriz sonra.
Canım valla ben de dedim hayatında kaç kere gelinlik baktın da böyle konuşuyorsun diye. Bir de diyor annemle bakarsınız bulur o ucuza. Bir kere annesiyle zevklerimiz zerre uyuşmuyor her seferinde böyle şeylere gidin annemle halledin diyor. Kusura bakma madem bu kadar iddialısın öyle başkasına satıp kolaya kaçamazsın benimle beraber sen de bakıcaksın gelinliklere, ucuza güzel gelinlik bul giyicem. Normal elbise değil ki sonuçta o kadar ucuz olsun, gelinlik bu. Sen sosyetik yerlere bakıyorsun dedi iyice gülme aldı beni. Gören de vakko wedding pronovias vera wang aşağısı bakmıyorum sanacak

Ufff hiç sevmiyorum şu maddiyat konularını cinnet yani ayy ben nişan da çıktım bu bohça falan için annelerle gittik ama nişanlımda vardı yanımda hiç tavsiye etmiyorum ama mecburen oluyo işte düğünü düşündükçe geriliyorum

aynen canım seni okadar iyi alıyorumki. evimin bütün eşyasını ben alıcam diyorum ona rağmen böle laflar çok üzücü

Biz ne yaparsak yapalım zaten yaranamıyoruz. Nişanlıma dedim ki kına için kamera ayarlamamız lazım dedim. Arkadaşı normalde gelecekti ama video çekimi zor olacaktı. Bana dedi ki kim yapacak dedi. Fotoğrafçı dedim. Diyo ki gerek yok diyo. Anası ordan diyo ki biz kınaya gelmiyoz o kına derdinde diyo. Dedim ki annenen söyle gelen buyursun misafirim olsun gelmeyende laf yetiştirmesin bana dedim.

Evet ben de başta bohça yapmayalım demiştim ama yapmak istediler yaptılar işte :/
aynen canım seni okadar iyi alıyorumki. evimin bütün eşyasını ben alıcam diyorum ona rağmen böle laflar çok üzücü
Her şeyi çok ucuz sanıyorlar ya. Evlenmeden önce diyordu düğünde ne var diye, ben de çok masraf dediğimde abartıyosun diye bana söylendi sanki ben lükse kaçıyormuşum gibi. Aslında ben realistik davranıyordum sadece. İşin içine girince anladı tabi.
Aa ne biçim laf o ama biz gelmiyoruz o kına derdinde. O gitmiycek diye kendi düğün eğlencenden mi olacaksın yok artık

Ayy senin bu kayınvalide beni öldürücek beni şaka gibi yani gırtlağına sıkasım geldi

Hiç bişeye yapmayın demicez işte canım valla bak hepsini yap diceksin

zorla saygısızlık yaptırıyorlar ya ne acı allah bizi böyle anne baba olmaktan korusun inş

Hiç bişeye yapmayın demicez işte canım valla bak hepsini yap diceksin
İyi niyet başa bela. Ne kadar düşünürsen düşün her seferinde daha fazlası bekleniyor. En sonunda çuval giyeyim hayatım beyaza boyarım masraf olmaz dememi bekliyor herhalde..

Daha çok eğlencem:)) gelmesede memnun olurum. O gel dememi bekledi.
Ayy senin bu kayınvalide beni öldürücek beni şaka gibi yani gırtlağına sıkasım geldi
Elimden gelse bende boğacam zaten

Kesinlikle katılıyorum biz bişe yapmayın diyince onlarda hiç bişe yapmıyo zaten
Aynenn valla Allah var nişanlım hiçbişeyden kaçmıyo istediğimiz olsun diyo ama anne işin içine girmesin yani ayyy ben sabırlıyım ama sinirlenincede yakar geçerim valla nişanda tepsi yüzünden katil olucaktım ayy

Kesinlikle katılıyorum biz bişe yapmayın diyince onlarda hiç bişe yapmıyo zaten
Ya yapmasınlar o dert değil zaten de bir de ufacık bir şeyde masraf ediyormuş gibi laf etmeseler. Kayınvalideme demiyorum valla benim için bu konuda sıkıntı çıkaran kişi sevgilim. Kayınvalidemi tutmasam daha fazla şey yapardı.

Ay bende de tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…