2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

cnm hadi gözün aydın.hangi tarihe tuttun,istediğin oldu mu? :) bizde başlıcaz artık Adana'da salon bakmaya.sen nereyi tuttun? bi de fiyat nedir? eger uygunsa,bizde bakalım orya :)

cnm bana biraz pahalı geldi ama bu değişiyor tabi mağazadan mağazaya.ben geçen ay,Adana'da çok kaliteli bi mağazada kiralama 1500,satın alma 1750 tl bi gelinlik beğenmiştim ama tabi dediğim gibi değişiyor fiyatlar. istersen aynı modeli baska yerlerde de sor,belki daha uygun yerler olabilir.

cnm hadi gözün aydın.hangi tarihe tuttun,istediğin oldu mu? :) bizde başlıcaz artık Adana'da salon bakmaya.sen nereyi tuttun? bi de fiyat nedir? eger uygunsa,bizde bakalım orya :)

Saol canım benim en büyük stresimdi ya kurtuldum :)
5000tl gelinbaşı pasta içeçek cips ve balayı süiti içinde canım garden business i tuttum en beğendiğim yer orası oldu
sadece biraz küçük ama az kişi çağırsınlar napim .p
kuaför otelin kuaförü gidip konuştum bayağı iyiydi aklıma yattı prova da yapıor üstelik yakında :)

Sende bana gelinlik ve fotoğrafçı söyleeeee

Biraz pahalıymış sanki evet tabi ben daha bakmadım hiç ama etraftan duyuyorum en fazla 2bin diye düşünüyorum hep

sen bana ama 4000 dememiş miydin orası için? ben mi yanlış hatırlıyorum? bende bakacaktım oraya niye arttı ki fiyat 1.000 tl?

sen bana ama 4000 dememiş miydin orası için? ben mi yanlış hatırlıyorum? bende bakacaktım oraya niye arttı ki fiyat 1.000 tl?

ay hiç sorma ya video ve foto 750 tl, davulcu 250 tl eklendi (bunlar isteğe göre ) 5bin oldu ama biz yine de tuttuk canlı düğün izledim ses süperdi sunum ilgi falan diğer yerlere göre de cazip geldi :)

Oleg cassini'den bakmıştım. İşte bilmiyorum öyle zaten internetten baktım çok beğendim o kadar. Israrcı bile olmamıştım. Kiralama satın alma arası fark ne kadar azmış öyle

Biraz pahalıymış sanki evet tabi ben daha bakmadım hiç ama etraftan duyuyorum en fazla 2bin diye düşünüyorum hep
İyi oldu işte böyle en azından az mı çok mu öğreniyorum. Hiç bakmadım etrafımda da kimseden bişey duymadığım için sıfır tecrübe. Ama gelinlik çok tatlı vallahi
Hadi hayırlısı olsun canım

Ayyy hadi hayırlı olsun canımm. bohça işi kişiye kalıyo artık nasıl istiosan canım

Amin canım inşallahhh :)

Ayyy tanışma mıııı? Ne güzell bak hadi hayırlısı yavaş yavaş herşey yoluna girer inşallah

ay hiç sorma ya video ve foto 750 tl, davulcu 250 tl eklendi (bunlar isteğe göre ) 5bin oldu ama biz yine de tuttuk canlı düğün izledim ses süperdi sunum ilgi falan diğer yerlere göre de cazip geldi :)

benim kınam olacağı için,bana balayı odası gerekli değil.bakalım bizde o fiyatları düşeriz belki :)

gözün aydın,bol şans :)

Oleg cassini'den bakmıştım. İşte bilmiyorum öyle zaten internetten baktım çok beğendim o kadar. Israrcı bile olmamıştım. Kiralama satın alma arası fark ne kadar azmış öyle

evet cnm fark çok az.Oleg Cassini ayrıca cok pahalı bi marka.bence begendiğin modeli dışarda ki gelinlikçilere sor fiyat al.

Benimki de bu tarz olucak:)
İşte ben bunları çok zarif buluyorum hatta bir ara takmıştım böyle bir model istiyordum. ama ben kaldıramam galiba öyle bir elbiseyi. Hem öyle zarif davranamam elbiseye yakışacak gibi, hem de yaşımı hiç göstermiyorum. Zaten bohça alışverişinde falan beni hep çocuk gelin sandılar Sonra birden bire onu gördüm bayıldım cindrella gibi amaan dedim kaç kez gelinlik giyicem sanki, kabarık kabarık oluversin

O kadar farklı zevk ve o kadar faklı modeller var ki insan şaşırıyor..Ama benim tarzım kesinlikle bu Seninki de harika canım ama ben nişanımda kolları ve üst kısmı o tarz bir abiye giydim altıda balıktı..Düğünde aynı tarz üst olsun istemiyorum..Ama cok şık :) al giy de görelim:)

Tercih meselesi canim tabiki yapmasanizda bi eksiklik degil bence

Ilk adim atiliyor o zaman hadi hayirlisi zaman su gibi aksin da nisan dugun gunlerini de gorelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…