Hafta sonu adanaya gittim salon baktik kaynanacgmla begendik sonra benim canm nişanlım bende goreyim de oyle tutalim dedi, bu arada annemde elazigda bakiyordu birkac yerde yer kalmamisoyle olunca tabi biraz panik olduk canim nişanlım ile konustuk ikna ettik pazar gunu o elaziga gitti annemlerle aalon baktilar bizde adana da begendigimiz salonu tuttukkkkk yuppiiiiiiii gunun sonunda elazigda da salonu tuttular ve ben bu stresi atlattım bu sekilde kizlar bi rahatlama geldi kendimi cok cok iyi hissediyoruuummm *.* anyazmissinz ki alinti falan yapamadm :) @math27 canm fikrimin ince gülü nasıl ?
Precious canm tebrik ederim beni de takip edermisin :)
Hoff biz de düğün masraflarını indirip yurtdışında balayı yapalım diyoruz. Ama beğendiğim her şeyin çok gereksiz pahalı olduğunu söyleyip duruyor. Mesela bi gelinlik beğendim 2950TL. Sizce çok mu pahalı? Bana bir ton laf söyledi napıyosun sen her şeyin lüksüne bakarsan tabi para yetiremeyiz diye. Ama gelinlikler hep böyle değil mi? Ben mi uçuk bakmışım?
Çok tebriklerr :) Darısı tezin de başına artık
cnm hadi gözün aydın.hangi tarihe tuttun,istediğin oldu mu? :) bizde başlıcaz artık Adana'da salon bakmaya.sen nereyi tuttun? bi de fiyat nedir? eger uygunsa,bizde bakalım orya :)
Biraz pahalıymış sanki evet tabi ben daha bakmadım hiç ama etraftan duyuyorum en fazla 2bin diye düşünüyorum hepHoff biz de düğün masraflarını indirip yurtdışında balayı yapalım diyoruz. Ama beğendiğim her şeyin çok gereksiz pahalı olduğunu söyleyip duruyor. Mesela bi gelinlik beğendim 2950TL. Sizce çok mu pahalı? Bana bir ton laf söyledi napıyosun sen her şeyin lüksüne bakarsan tabi para yetiremeyiz diye. Ama gelinlikler hep böyle değil mi? Ben mi uçuk bakmışım?
Çok tebriklerr :) Darısı tezin de başına artık
Saol canım benim en büyük stresimdi ya kurtuldum :)
5000tl gelinbaşı pasta içeçek cips ve balayı süiti içinde canım garden business i tuttum en beğendiğim yer orası oldu
sadece biraz küçük ama az kişi çağırsınlar napim .p
kuaför otelin kuaförü gidip konuştum bayağı iyiydi aklıma yattı prova da yapıor üstelik yakında :)
Sende bana gelinlik ve fotoğrafçı söyleeeee
sen bana ama 4000 dememiş miydin orası için? ben mi yanlış hatırlıyorum?bende bakacaktım oraya niye arttı ki fiyat 1.000 tl?
Oleg cassini'den bakmıştım. İşte bilmiyorum öyle zaten internetten baktım çok beğendim o kadar. Israrcı bile olmamıştım. Kiralama satın alma arası fark ne kadar azmış öylecnm bana biraz pahalı geldi ama bu değişiyor tabi mağazadan mağazaya.ben geçen ay,Adana'da çok kaliteli bi mağazada kiralama 1500,satın alma 1750 tl bi gelinlik beğenmiştim ama tabi dediğim gibi değişiyor fiyatlar. istersen aynı modeli baska yerlerde de sor,belki daha uygun yerler olabilir.
İyi oldu işte böyle en azından az mı çok mu öğreniyorum. Hiç bakmadım etrafımda da kimseden bişey duymadığım için sıfır tecrübe. Ama gelinlik çok tatlı vallahiBiraz pahalıymış sanki evet tabi ben daha bakmadım hiç ama etraftan duyuyorum en fazla 2bin diye düşünüyorum hep
Hadi hayırlısı olsun canımKızlar nişan için bohça yapmamaya karar verdik annemle, bana da gereksiz geldi düşününce.. Karşılıklı alınır alınacaklar zaten.. Ben de haftaya benimkinin ailesi ile tanışacağım inşallah, çok heyecanlıyım. :)
Ayyy hadi hayırlı olsun canımm. bohça işi kişiye kalıyo artık nasıl istiosan canımKızlar nişan için bohça yapmamaya karar verdik annemle, bana da gereksiz geldi düşününce.. Karşılıklı alınır alınacaklar zaten.. Ben de haftaya benimkinin ailesi ile tanışacağım inşallah, çok heyecanlıyım. :)
Merak ettim fotoğraf varmıİyi oldu işte böyle en azından az mı çok mu öğreniyorum. Hiç bakmadım etrafımda da kimseden bişey duymadığım için sıfır tecrübe. Ama gelinlik çok tatlı vallahi
Hadi hayırlısı olsun canım
Canim valla ben direk nisanlandim artik bundan sonrasi nikah dairesinde
Eminim sizin de cok guzel gecicek kalbinizi ferah tutun valla cok guzelmis bu his. Dun yuzuklu gezdik bayila bayila
Ne guzel sevgiline de kavusmussun. Ama tekrar Allah kavustursun
Kızlar nişan için bohça yapmamaya karar verdik annemle, bana da gereksiz geldi düşününce.. Karşılıklı alınır alınacaklar zaten.. Ben de haftaya benimkinin ailesi ile tanışacağım inşallah, çok heyecanlıyım. :)
ay hiç sorma ya video ve foto 750 tl, davulcu 250 tl eklendi (bunlar isteğe göre ) 5bin oldu ama biz yine de tuttuk canlı düğün izledim ses süperdi sunum ilgi falan diğer yerlere göre de cazip geldi :)
Kızlar nişan için bohça yapmamaya karar verdik annemle, bana da gereksiz geldi düşününce.. Karşılıklı alınır alınacaklar zaten.. Ben de haftaya benimkinin ailesi ile tanışacağım inşallah, çok heyecanlıyım. :)
Oleg cassini'den bakmıştım. İşte bilmiyorum öyle zaten internetten baktım çok beğendim o kadar. Israrcı bile olmamıştım. Kiralama satın alma arası fark ne kadar azmış öyle
Normalde dantelli bir model bakıyordum, çok da kabarık gelinlik bakmamıştım ama buna niyeyse bayıldım yaMerak ettim fotoğraf varmı
BENDE BAYILDIMMMMMNormalde dantelli bir model bakıyordum, çok da kabarık gelinlik bakmamıştım ama buna niyeyse bayıldım ya
İşte ben bunları çok zarif buluyorum hatta bir ara takmıştım böyle bir model istiyordum. ama ben kaldıramam galiba öyle bir elbiseyi. Hem öyle zarif davranamam elbiseye yakışacak gibi, hem de yaşımı hiç göstermiyorum. Zaten bohça alışverişinde falan beni hep çocuk gelin sandılarBenimki de bu tarz olucak:)
Değişik bu modeli ilk defa gördüm ben güpürlü istiyorum bakalım canmNormalde dantelli bir model bakıyordum, çok da kabarık gelinlik bakmamıştım ama buna niyeyse bayıldım ya
O kadar farklı zevk ve o kadar faklı modeller var ki insan şaşırıyor..Ama benim tarzım kesinlikle buİşte ben bunları çok zarif buluyorum hatta bir ara takmıştım böyle bir model istiyordum. ama ben kaldıramam galiba öyle bir elbiseyi. Hem öyle zarif davranamam elbiseye yakışacak gibi, hem de yaşımı hiç göstermiyorum. Zaten bohça alışverişinde falan beni hep çocuk gelin sandılarSonra birden bire onu gördüm bayıldım cindrella gibi amaan dedim kaç kez gelinlik giyicem sanki, kabarık kabarık oluversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?