2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benimki de bu tarz olucak:)

Ben yaka kismini nisan elbisem gibi yaptircam bu da cok guzel ama herkes bu model giyiyor cevremde biraz farkli olsun istiyorum bakalim dahq benim bunlara cok var ekimde olucak .

Ben yaka kismini nisan elbisem gibi yaptircam bu da cok guzel ama herkes bu model giyiyor cevremde biraz farkli olsun istiyorum bakalim dahq benim bunlara cok var ekimde olucak .
Haklısın canım herkes straptez üstü tüle döndü yeni moda bu..Ama ben 3 boyurlu gibi alıcam hatta bulursam resimdekinin aynısını alıcam pronoviastan..Dekolteli vs giyemiyen biri için en ideal bu=) Dur bakalım gelir o günlerde hem bizde aylardır bekliyoruz

Anladım canım git konuş bence Elazığ da da 4300 e tuttuk biz *.*

Normalde dantelli bir model bakıyordum, çok da kabarık gelinlik bakmamıştım ama buna niyeyse bayıldım ya

Çok güzel bu bnde bu modellere bakıyorum :)

Ah keşkee ama öyle hayal kalır o canım ya, benzer bir şeyler bakarım artık
Ekime ne kalmış kii, hazırlıklar yapılırken su gibi geçer. Benim tarihim bile yok Bi nişan işte

Bende dekolte giyemem zaten gelinlikte karsiyim. Bence zarafet ve sadelik olmali gelinlkte. Gelir elbet sayili gun de cabuk gelsin

Ah keşkee ama öyle hayal kalır o canım ya, benzer bir şeyler bakarım artık

Ekime ne kalmış kii, hazırlıklar yapılırken su gibi geçer. Benim tarihim bile yok Bi nişan işte

11ekim istiyordum dayimin esi yengem var. Onun yegeninin nikahi varmis ayni gun. Halbuki ben sevmistim o tarihi

22-23yasinda velet acelesi neyse hemen evleniyor baska tarih bulamamis

baktım şimdi maşşallah çok tatlı olmuş herşey.Allah tamamına erdirsin canım :)

canım malesefki bende aynı lafları duyuyorum ben 2000 dediğim halde diyorlarki lükse gidiyorsu 1500e gelinlikler varmış ne gerek varmış

canım diğer kızlar bu fiyata pahalı demişler gelinliğe ama ben bi kaç yere sordum 2500den başlıyo fiyatlar. En fazla 2000 liralık gelinliklerin görüntüsü de kalitesi de iyi değildir hiç sanmıyorum.
Pahalı değil canım baktığın gelinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…