Benimki de bu tarz olucak:)
Haklısın canım herkes straptez üstü tüle döndü yeni moda bu..Ama ben 3 boyurlu gibi alıcam hatta bulursam resimdekinin aynısını alıcam pronoviastan..Dekolteli vs giyemiyen biri için en ideal bu=) Dur bakalım gelir o günlerde hem bizde aylardır bekliyoruzBen yaka kismini nisan elbisem gibi yaptircambu da cok guzel ama herkes bu model giyiyor cevremde biraz farkli olsun istiyorum bakalim dahq benim bunlara cok var ekimde olucak .
Anladım canım git konuş bence Elazığ da da 4300 e tuttuk biz *.*benim kınam olacağı için,bana balayı odası gerekli değil.bakalım bizde o fiyatları düşeriz belki :)
gözün aydın,bol şans :)
evet cnm fark çok az.Oleg Cassini ayrıca cok pahalı bi marka.bence begendiğin modeli dışarda ki gelinlikçilere sor fiyat al.
Normalde dantelli bir model bakıyordum, çok da kabarık gelinlik bakmamıştım ama buna niyeyse bayıldım ya
Ah keşkee ama öyle hayal kalır o canım ya, benzer bir şeyler bakarım artıkO kadar farklı zevk ve o kadar faklı modeller var ki insan şaşırıyor..Ama benim tarzım kesinlikle buSeninki de harika canım ama ben nişanımda kolları ve üst kısmı o tarz bir abiye giydim altıda balıktı..Düğünde aynı tarz üst olsun istemiyorum..Ama cok şık :) al giy de görelim:)
Ekime ne kalmış kii, hazırlıklar yapılırken su gibi geçer. Benim tarihim bile yokBen yaka kismini nisan elbisem gibi yaptircambu da cok guzel ama herkes bu model giyiyor cevremde biraz farkli olsun istiyorum bakalim dahq benim bunlara cok var ekimde olucak .
Haklısın canım herkes straptez üstü tüle döndü yeni moda bu..Ama ben 3 boyurlu gibi alıcam hatta bulursam resimdekinin aynısını alıcam pronoviastan..Dekolteli vs giyemiyen biri için en ideal bu=) Dur bakalım gelir o günlerde hem bizde aylardır bekliyoruz
Ah keşkee ama öyle hayal kalır o canım ya, benzer bir şeyler bakarım artık
Ekime ne kalmış kii, hazırlıklar yapılırken su gibi geçer. Benim tarihim bile yokBi nişan işte
Bu modeli de seviyorum benBenimki de bu tarz olucak:)
hoşgeldin canım..Heyecan ne durumdaBen geldim :)
Uuu bu da kraliçe gibi olmuşhttp://www.olegcassini.com.tr/gelinlik/dantel-balo-stili-gelinlik-wg3401.html
Sarayda evleneceklere.. Ben buna da bayıldım
Çok şık olmuşlarr
Sagol canim benim
Amin canim sagolasindaha guzelleri senin olsun
Amin cok sagol canim
Izledim seni bakabilirsin bebek
Insallah mukemmel gecer sizindee
Izledim canim
Ay kimseyi izlememisim resmenizledim
Canim valla ben direk nisanlandim artik bundan sonrasi nikah dairesinde
Eminim sizin de cok guzel gecicek kalbinizi ferah tutun valla cok guzelmis bu his. Dun yuzuklu gezdik bayila bayila
Ne guzel sevgiline de kavusmussun. Ama tekrar Allah kavustursun
Izledim canim
Amin canim cok sagol
canım malesefki bende aynı lafları duyuyorumHoff biz de düğün masraflarını indirip yurtdışında balayı yapalım diyoruz. Ama beğendiğim her şeyin çok gereksiz pahalı olduğunu söyleyip duruyor. Mesela bi gelinlik beğendim 2950TL. Sizce çok mu pahalı? Bana bir ton laf söyledi napıyosun sen her şeyin lüksüne bakarsan tabi para yetiremeyiz diye. Ama gelinlikler hep böyle değil mi? Ben mi uçuk bakmışım?
Çok tebriklerr :) Darısı tezin de başına artık
Valla hiç bişe hissetmiyorum şu an:) gelinliği falanda giyiyorum yok gelmiyo heyecan falan:)hoşgeldin canım..Heyecan ne durumda
çoook az kaldı :)))Valla hiç bişe hissetmiyorum şu an:) gelinliği falanda giyiyorum yok gelmiyo heyecan falan:)
çoook iyi fiyat. Kim bu canım?kızlar fotoğraf çekimi için yeni birini buldum kına+kuaför+dış çekim+gelin alma çekiyor 1120TL
canım diğer kızlar bu fiyata pahalı demişler gelinliğe ama ben bi kaç yere sordum 2500den başlıyo fiyatlar. En fazla 2000 liralık gelinliklerin görüntüsü de kalitesi de iyi değildir hiç sanmıyorum.Hoff biz de düğün masraflarını indirip yurtdışında balayı yapalım diyoruz. Ama beğendiğim her şeyin çok gereksiz pahalı olduğunu söyleyip duruyor. Mesela bi gelinlik beğendim 2950TL. Sizce çok mu pahalı? Bana bir ton laf söyledi napıyosun sen her şeyin lüksüne bakarsan tabi para yetiremeyiz diye. Ama gelinlikler hep böyle değil mi? Ben mi uçuk bakmışım?
Çok tebriklerr :) Darısı tezin de başına artık
Son 3gün:)çoook az kaldı :)))
daha önce sormuş muydum, balayına nereye gidiyosunuzzSon 3gün:)
Normalde dantelli bir model bakıyordum, çok da kabarık gelinlik bakmamıştım ama buna niyeyse bayıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?