2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaaa aa neden sansınlar kıız İnşallah geçer aldıysan ilaç , inşallah kahvaltı yapıp içmişsindir aç açına içme sakın

Kahvaltı yaptım canım, en hafif bir ağrı kesici aldım ne olur ne olmaz diye..çünkü mide koruyucu içemedim.

Vallahi ayakta alkışlıyorum seni çok iyiymiş ya
Cok tesekur ederim fikrlernz benm icn cok degerli bende kararsz kaldim su yeşilin in bide pamuk şeker pembesi var
Canım bence kahve olan daha kullanışlı. Rengi istersen değiştirirsin ama bana kalırsa bi erkeğin de yaşadığı evde pembe biraz radikal bi karar gibi geliyor. Mavi biraz daha mantıklı olabilir, hem de daha tatlı
Ay gelinimiz gidiyorr

Kızlar günaydınn. Nişan öncesi bayramlık ettim kendimi. Akşam ilk olarak serçe parmağımı kaynar su buharında, sonra da göbeğimi kaynar suda yakarak bir rekora imza attım Acıdan uyuyamadım. Sevgilim yanımdaydı yazık onu da uyutmadım canımın acısından. Sonra azaldığı bir an uyuyup kalmışım, o da beni uyandırmadan gitmiş. İşe de geç kaldım. Şahane oldu anlayacağınız. Uf çok acıyo bu ya

Ah yaaa, çok üzüldüm , çok geçmiş olsun..Yanık kremi yokmuydu sürseydin hemen

İşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)
En silinecek yerde olanı kendiminki farzediyorum ben

Ah yaaa, çok üzüldüm , çok geçmiş olsun..Yanık kremi yokmuydu sürseydin hemen
Teşekkür ederim canım. Sürdüm yanık kremini ama acısını azaltmadı sabaha kadar suda tuttum. Uykuya dalınca acısına uyandım bi daha suya.. Böyle kısır döngü oldu. Şimdi burda revire gittim pasuman yaptım sargı bezi sardım geziyorum öyle

Ayyyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun elma yanığa iyi gelir derler canm

Bana gelen listeye göre yazdım:) aslında ilk sıralardaki sensin:)

günaydın kızlar..o kdr çok uykum war ki,gözlerimi kapamak bikaç gün hiç açmamak istiyorum günlerdir koşturmacadan canım cıktı,yarın akşamda nişanım için memlekete gidiyorum kısmetse,3 günde orda koşturmaca olacak,sanırım gelecek hafta mortingen vaziyette gezerim ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…