- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Kızlar günaydınn. Nişan öncesi bayramlık ettim kendimi. Akşam ilk olarak serçe parmağımı kaynar su buharında, sonra da göbeğimi kaynar suda yakarak bir rekora imza attımAcıdan uyuyamadım. Sevgilim yanımdaydı yazık onu da uyutmadım canımın acısından. Sonra azaldığı bir an uyuyup kalmışım, o da beni uyandırmadan gitmiş. İşe de geç kaldım. Şahane oldu anlayacağınız. Uf çok acıyo bu ya
İşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)
günaydın kızlar..o kdr çok uykum war ki,gözlerimi kapamak bikaç gün hiç açmamak istiyorumgünlerdir koşturmacadan canım cıktı,yarın akşamda nişanım için memlekete gidiyorum kısmetse,3 günde orda koşturmaca olacak,sanırım gelecek hafta mortingen vaziyette gezerim ortalarda
Günaydın hatunlarr nasılsiniz. Bugün kurabiyelerimi yapcaz insaAllah :)
Ayyy ben daha hiç yakalayamadım yazın bi düğünde tam böyle kurdelasında tuttum yanımdaki irice hatun omuz attı resmen yalan olduşoka girdim resmen
çok giremiyorum canım yaa buralardayım aslında:) ben iyim çok şükür sen nasılsın:))
Geliyomuş. Hiç gel demedim. Nişanlımda bişe demedi ama geliyomuş. Benim sinirlerimi bozduğuyla kaldı
inşAllah canım, sağol. :)INŞALLAH sende cok mutlu olursun
Nişan menüsü oluşturmadım ben ya
kızlar evi aldık :))) içime de sindi.:)
hayırlı olsun canım allah güle güle huzurlu oturmayı nasip etsinkızlar evi aldık :))) içime de sindi.:)
Geliyomuş. Hiç gel demedim. Nişanlımda bişe demedi ama geliyomuş. Benim sinirlerimi bozduğuyla kaldı
kolay gelsin canım ya tatlı yorgunluklar bunlaarr :) ama dikkat et kendineee
Nişan menüsü oluşturmadım ben ya
Canım benim düşünelim bakalım , siz evde kararlaştırdınız mı birşeyler?
Hayırlısı olsun güle güle oturun inşallah :)
boşver takma :)
saol cnm çok tşkler :)
nişan menüsü de mi var?pasta dışında daha başka bişi sunacak mısınız?
hayırlı ugurlu olsun,güle güle oturun
Su böreği siparişi verdim, başka da birşey gelmiyor aklıma..he bide zeytinyağlı yaprak sarma var..
Sona geldiiinn kızım ya :) herşey çok güzel olur inşallahhh
birgün bizde sona geliriz inşallahh
İşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)
Kurabiye tatli tuzlu olablr
Onlarda hazır olsun istemiyorum, ama o gün de nasıl yapılacak bilmiyorum.
Sakar insanım ben evde çeşitli yanık vakalarından kalma her türlü yanık kremi mevcutAma acısını dindirmiyor ne yazık ki
Onlarda hazır olsun istemiyorum, ama o gün de nasıl yapılacak bilmiyorum.
canım annem içli köfte yapmıştı benim buzluğa atmıştık o gün çıkarıp kaynattık hazır oldu hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?