- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Az değil ama o sürede 10 kilo verilirdi cviddiye almıyorum işteOlsun canım az mı 6 kilo :)
Ne yaptın canım bölgesel olarak?Bence sırf kurtulmak için zarara geçip bir de o üçkağıtçıya para yedirmeyin. Almayın da görsün ağlamalarının sonucunu
İçini ferah tuut bişeycik olmaz. Kafanı dağıtmaya çalış o sırada su gibi geçer
Çok ağır spor yapma, bölgesel çalış vallahi nasıl güzel sonuç alınıyo. Ben 1.5 ay yaptım, balık elbiseydi nişan elbisem, ben balina gibi duruyordum içinde yanlarım kat kat. Sonra nişan zamanı bir giydim ki herkes şokk. Ben de şok. Yanlardan eser yok. Elbiseden soğumuştum öyle oturunca üstüme nasıl mutlu oldum.
Bence sırf kurtulmak için zarara geçip bir de o üçkağıtçıya para yedirmeyin. Almayın da görsün ağlamalarının sonucunu
Aynen katılıyorum sizee..Canım boşverin başka yerden alın hatta keşke diğerlerini de ondan almasaydınız
10 mins booty shake diye bir video vardı onu yaptım. Bir de slim in 6 videolarını yaptım ama onu çok takip etmedim ilk 20dksını falan yaptım. İlk anlattığım baya işe yaradı onu da tek başınayken yapmanı tavsiye ederimAz değil ama o sürede 10 kilo verilirdi cviddiye almıyorum işte
Ne yaptın canım bölgesel olarak?
Tebrikler canımm. Herkes böyle sallıyor galiba aöfyi yaKızlar aöf sonucları aciklanmis 9 dersin 3 unu gecmisim :)
Ama 1 kez dahi kitap acmamistim :)
Sagol canim benimki pek bi basari degil ama olsun :)10 mins booty shake diye bir video vardı onu yaptım. Bir de slim in 6 videolarını yaptım ama onu çok takip etmedim ilk 20dksını falan yaptım. İlk anlattığım baya işe yaradı onu da tek başınayken yapmanı tavsiye ederim
Tebrikler canımm. Herkes böyle sallıyor galiba aöfyi ya
Tebrikler bende geçmişim :) Valla geçen yıl hiç çalışmadan hepsinden geçip bi de onur belgesi almışlığım var ama tabi okulu yeni bitirdim diye tazeydi bilgiler :) hangi bölüm seninKızlar aöf sonucları aciklanmis 9 dersin 3 unu gecmisim :)
tebrik ediyorum canımKızlar aöf sonucları aciklanmis 9 dersin 3 unu gecmisim :)
Vaayyy masaAllah ben maliye okuyirum ve hic bilgim yok bu konuda :)Tebrikler bende geçmişim :) Valla geçen yıl hiç çalışmadan hepsinden geçip bi de onur belgesi almışlığım var ama tabi okulu yeni bitirdim diye tazeydi bilgiler :) hangi bölüm senin
Yatarsan iyice sıkılırsın yaa bence kalk kafanı dağıtcak bişeyler bul canımKızlar yaa zaman hic gecmiyor derste calısamiyorum kafam rahat olmadıgı icin komsantre olamiyorum. Bulundugum yere sigamiyorum. Surekli yatıs modundayim hep sıkılıyorum ne yapsam puff
Kalksam ne yapcamki tvden sıkılıyorum yakın komsu akraba yok onlara gideyim. Kitap okusam uykum geliyo film izlesem canım sıkılıyir herseyde ruhum daralıyoYatarsan iyice sıkılırsın yaa bence kalk kafanı dağıtcak bişeyler bul canım
Kafan nişanlın da dimi. Bu sorunu çözmeden rahatlayamıyosunKalksam ne yapcamki tvden sıkılıyorum yakın komsu akraba yok onlara gideyim. Kitap okusam uykum geliyo film izlesem canım sıkılıyir herseyde ruhum daralıyo
Ya aslında bak ne geldi aklıma. Ben de zor bir dönem geçirmiştim böyle. Orijinal bi fikir değil tabi ki ama film izlemek beni de sıkıyordu. Sonra Gilmore Girls diye bir dizi var ona başladım. Çok tatlı bi anne kız ilişkisini anlatıyor. Ya nasıl huzur verdi o dizi bana anlatamam. Resmen o dizide yaşamaya başlamıştım. Hala daha içim darlansa izlerim. Bir bak istersen. Ya da böyle sevebileceğin tarzda bir dizi. Film sıkabiliyor ama dizi kısa kısa sürükleyici oluyor kafa dağıtmaya birebir.Kızlar yaa zaman hic gecmiyor derste calısamiyorum kafam rahat olmadıgı icin komsantre olamiyorum. Bulundugum yere sigamiyorum. Surekli yatıs modundayim hep sıkılıyorum ne yapsam puff
Tamam kuzucum bu akşam yapıcam inşallah10 mins booty shake diye bir video vardı onu yaptım. Bir de slim in 6 videolarını yaptım ama onu çok takip etmedim ilk 20dksını falan yaptım. İlk anlattığım baya işe yaradı onu da tek başınayken yapmanı tavsiye ederim
Tebrikler canımm. Herkes böyle sallıyor galiba aöfyi ya
Bırakmak yok ama :)) Haftada 1 gün molaTamam kuzucum bu akşam yapıcam inşallah
Bende bitirdim tüm sezonlarını gerçekten güzel diziydiYa aslında bak ne geldi aklıma. Ben de zor bir dönem geçirmiştim böyle. Orijinal bi fikir değil tabi ki ama film izlemek beni de sıkıyordu. Sonra Gilmore Girls diye bir dizi var ona başladım. Çok tatlı bi anne kız ilişkisini anlatıyor. Ya nasıl huzur verdi o dizi bana anlatamam. Resmen o dizide yaşamaya başlamıştım. Hala daha içim darlansa izlerim. Bir bak istersen. Ya da böyle sevebileceğin tarzda bir dizi. Film sıkabiliyor ama dizi kısa kısa sürükleyici oluyor kafa dağıtmaya birebir.
Oooooooo mola 1 gün mü?????Bırakmak yok ama :)) Haftada 1 gün mola
Ayy ben 3 kere baştan izledimBende bitirdim tüm sezonlarını gerçekten güzel diziydibide friends i tavsiye ederim süper süper süperr
Acı yok Rocky !Oooooooo mola 1 gün mü?????ben haftada bir gün sporu tercih ederim Kuzuuu işkence bana işkenceeeee
One tree hill cnbc-e deyken arada izliyordum ama takip edemedim, kuzenlerim hastasıydı onun ben onu baştan bi izleyim yaa ne izlesem diye düşünüyorumAyy ben 3 kere baştan izledimFriendsi de 2 kez baştan sona O da süper ya ama Gilmore Girls ve One Tree Hill'in bende yeri ayrı
Acı yok Rocky !Benden iyi antrenör olur
Spor koçum ol hacıAyy ben 3 kere baştan izledimFriendsi de 2 kez baştan sona O da süper ya ama Gilmore Girls ve One Tree Hill'in bende yeri ayrı
Acı yok Rocky !Benden iyi antrenör olur
Hangi karakter çok merak ettimm. Ben de cnbc-e den sarmıştım sonra internetten izleme olayları çıkınca baştan sona bi kaç kez izledim ama biraz da böyle lisedem beri takık olduğumdan kaynaklı seviyor olabilirim. Şimdi başlamış olsam belki sevmezdim. O zamanlar perşembe günleriydi sanırım televizyonun başına kurulur izlerdim, sabahları 6da da tekrarı olurdu kalkar onu da izlerdimOne tree hill cnbc-e deyken arada izliyordum ama takip edemedim, kuzenlerim hastasıydı onun ben onu baştan bi izleyim yaa ne izlesem diye düşünüyorumgerçi o dizide ki bi kıza uyuz oluyorum ondan baştan beri sıcak bakamadm diziye bende vardır böyle oyunculardan gıcık olduğum bi tip varsa direkt sevmem o filmi
Spor koçum ol hacıvalla beni dürtükleyecek biri lazım bana yoksa akşama kadar yatış modundayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?