Kızlar benimde 9 ağustos ya evrak süresi 6 ay dediler yani en fazla 6 ay önce başvurabiliyorsun. Bence garantiye almakta fayda var. İmkan varsa hemen gidip başvurulmalı diye düşünüyorum ne olacağı belli olmaz çünkü. Benim nişanlım işten sürekli izin alamıyor oyüzden o ayarladığı gibi gitmeyi düşünüyorum bende.
Nişanlım bugün hastaneye yatyor ameliyat olcak, yanında kimsecikler de yok. Bide genel stresim var kendimi kötü hissediyorum
Harbiden paranın gözü kör olsun.. Yok canım ya o size kalmış bişey biz asla maddiyattan kavga etmedik hala ev yok eşya yok mesela ama olucak yani neden birbirimizi yıpratalım ki 1-2 ay sonra herşeye karar veririz diyip para biriktiriyoruz mesela. sende yavas yavas ceyizi almaya baslarsın bi yandan da birikim olur yani
Kızlaar bana yardım ediiin!
Nişanlım şimdi buzdolabı için mağazaya gidecek. İkisi aynı fiyattı indirimi istedğimiz gibi yaparsa ikisinden birini alıcaz.
Özellik olarak aynı olduklarını varsayarsak görünüş olarak hangisi sizcee?
He şu notu da düşeyiim. Buzluğu üstte olanın boyu diğerinden 3-4 cm falan kısa öyle bir fark var.
buzluk altta daha kullanışlıymış diye duydum canım
İlk nişanlımla konuştuğumda sonra da annemle konuştuğumda ortaya çıkan sonuç bu oldu. Kısmet napalım nişanlı nişanlı gezeriz artık
Şükür canım iyidir bende, bugün tekrar diyete başladım bakalım inşallah istediğim kiloya gelebilirim mayısa kadar
Off. Ya ilk bulduğumuz dolap 1300 lirayı ama küçükse diye içimize sinmedi bunlara baktık.
Buzluğu altta olan 1800 diğeri 1650. Çok fark yok aslında ama 1300 den başlayınca benim için fazla oldu
Adama da sinir oldum kaç seferdir ikisi aynı fiyat diyo şimdi yükseldi birden.
artı bütün beyaz eşyaları ondan aldık hediye verirsin dedik ağlayacaktı neredeyse sonra bi fön makinası veririm dedi. Tamam dedik.
Şimdi 1650 olanı alırsak onu da veremeziş kurtarmazmış. Hayır 50liralık fön makinası umrumda değil de kıvırıp durdu. Sinirim bozuldu. Zaten zar zor karar veriyorum
Kızlar aöf sonucları aciklanmis 9 dersin 3 unu gecmisim :)
Ama 1 kez dahi kitap acmamistim :)
Tebrikler bende geçmişim :) Valla geçen yıl hiç çalışmadan hepsinden geçip bi de onur belgesi almışlığım var ama tabi okulu yeni bitirdim diye tazeydi bilgiler :) hangi bölüm senin
Azda olsa yemek yedim kızlar biraz sorada hava almak icin hazırlanip markete gidicem. Evin biraz asagisinda kaliyo hem vakit gecer hem hava alirim
Azda olsa yemek yedim kızlar biraz sorada hava almak icin hazırlanip markete gidicem. Evin biraz asagisinda kaliyo hem vakit gecer hem hava alirim
Migren illeti var bende akşam hafif geçiştirince başım ağrıyor hafif geçiştirmezsem kilo alıyorum ne yapayım sence?Hangi karakter çok merak ettimm. Ben de cnbc-e den sarmıştım sonra internetten izleme olayları çıkınca baştan sona bi kaç kez izledim ama biraz da böyle lisedem beri takık olduğumdan kaynaklı seviyor olabilirim. Şimdi başlamış olsam belki sevmezdim. O zamanlar perşembe günleriydi sanırım televizyonun başına kurulur izlerdim, sabahları 6da da tekrarı olurdu kalkar onu da izlerdimŞimdi her şey kolay internetten izleniyor. Ben bir de parenthood'a sardım bu yıl. Ona da sırf Lauren Graham var diye başladım. Ona da alıştım dizi final yaptı yeni.
Her gün takipteyim o zaman yaptın mı yapmadın mı sporunu diye.
Çok sıkı bi diyetle 10-12 falan verilir canım ama gerek yok o kadar sıkıya yaa kalıcı da olmaz heraldeBende diyetteyyim sence 3 ayda kac kilo verilir yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?