Off. Ya ilk bulduğumuz dolap 1300 lirayı ama küçükse diye içimize sinmedi bunlara baktık.
Buzluğu altta olan 1800 diğeri 1650. Çok fark yok aslında ama 1300 den başlayınca benim için fazla oldu
Adama da sinir oldum kaç seferdir ikisi aynı fiyat diyo şimdi yükseldi birden.
artı bütün beyaz eşyaları ondan aldık hediye verirsin dedik ağlayacaktı neredeyse sonra bi fön makinası veririm dedi. Tamam dedik.
Şimdi 1650 olanı alırsak onu da veremeziş kurtarmazmış. Hayır 50liralık fön makinası umrumda değil de kıvırıp durdu. Sinirim bozuldu. Zaten zar zor karar veriyorum
Bi de nette 1600 ama koyacak yer yok. Ondan almamak için oradan alsam nereye koyucam.
Nişanlımda napim napim söyle dedi alma deyince kaç seferdir gidip geliyoruz alalım kurtulalım sıkıldım dedi. Sinirlendim kapadım. Ne yaptı bilmiyorum ...
Haklısın da işte sürünün ce de sinir oluyo insan . Resmen öyle yaptı sinir şey!Sıkma canını canım benim beğenip içine sindirdiysen yeter :) hiç değilse birşeyler alıyorsunuz bak o da çok güzel birşey :)
Satın alacağınızı anlayınca adam da yan çizmiş, böyle esnaflara sinir oluyorum
haklısın canım benim, hayırlısı olsun sıkma canını sen :)Haklısın da işte sürünün ce de sinir oluyo insan . Resmen öyle yaptı sinir şey!
Yılan hikayesine döndü bizim buzdolabı. Şimdide aradı nişanlım naptın dedim . Adam tedarikçiyi aradı ulaşamadı işe geç kalıcam çıktım ben de yarın hallederiz dedi.
Yarına kadar düşüneyim madem.
Öyle bir borç ödüyoruz ki kuruşu kuruşuna resmen 3 kuruş bile pahalısına bakmamam lazım o yüzden ..
Teşekkür ederim kuzumm, küçük meseleler bunlar takılmamak gerekk .haklısın canım benim, hayırlısı olsun sıkma canını sen :)
Sonucu düşün bak nasıl da adapte olursun. Sporu da ihmal etme bak o çok önemli. Acayip işe yarıyor ve kilo azalmasa bile vücut sıkılaşıp şekle giriyor. Bi süre sonra kilolar da gidiyor zaten.Aynennn bu devirde koca bulmak kolay mı
Başlamadım desem daha doğru ıolur canım 1 gün yapıp bırakıyordum yani bi adapte olamadım diyete 3 ayım kaldı böyle rehavet olamazz yaaa cidden çok dert ediyorum ama istikrar sağlayamıyorum
Adam işgüzarlık yapmış bence başka yerden alın canım. Koyacak yer yoksa da onu sonra alırsınız nolur ki?Off. Ya ilk bulduğumuz dolap 1300 lirayı ama küçükse diye içimize sinmedi bunlara baktık.
Buzluğu altta olan 1800 diğeri 1650. Çok fark yok aslında ama 1300 den başlayınca benim için fazla oldu
artı bütün beyaz eşyaları ondan aldık hediye verirsin dedik ağlayacaktı neredeyse sonra bi fön makinası veririm dedi. Tamam dedik.
Şimdi 1650 olanı alırsak onu da veremeziş kurtarmazmış. Hayır 50liralık fön makinası umrumda değil de kıvırıp durdu. Sinirim bozuldu. Zaten zar zor karar veriyorum
Bencede öyle yaptı çok sinirlendim adama zaten..dam işgüzarlık yapmış bence başka yerden alın canım. Koyacak yer yoksa da onu sonra alırsınız nolur ki?
Ayyy bende sporu bi kaç gündür yapamıyorum grip olmuşumAynennn bu devirde koca bulmak kolay mı
Başlamadım desem daha doğru ıolur canım 1 gün yapıp bırakıyordum yani bi adapte olamadım diyete 3 ayım kaldı böyle rehavet olamazz yaaa cidden çok dert ediyorum ama istikrar sağlayamıyorum
Anladım canım benim geçmiş olsun tekrar, ameliyattan sonra konuşursunuz yanında olduğunu hissetirirsincanım burnunda ki eti aldıracak küçük ama ameliyat işte sonuç olarak
ben antep deyim o da muşta gidemem ki(((((((((
O da güzel canım üzülme arada ki fark ne kadar ?
Canım başka yerden alın, inanın ordan almaya değmez, bu kadar indirime karşı olunuru mu hani herşeyinizi ondan almışsınız yaa hiç mi utanma yok adamda boşverin ya ona kalmadınız adama bak sinir oldum.Off. Ya ilk bulduğumuz dolap 1300 lirayı ama küçükse diye içimize sinmedi bunlara baktık.
Teşekkür ederim kuzumm, küçük meseleler bunlar takılmamak gerekk .
Sakiniim, sakiniiim :)
Bu arada ameliyattan sonra haber alabileceksin dimi nişanlından.
Ben de burundan ameliyat olmuştum hem et, hem görüntüsel açıdandı tabi
Hiç merak etme sadece geniz etiymiş hem kolay bi ameliyat sorunsuzca geçer İnşallah. Biraz da dinlendi mi geçti gitti..
Anladım canım benim geçmiş olsun tekrar, ameliyattan sonra konuşursunuz yanında olduğunu hissetirirsin
Canım başka yerden alın, inanın ordan almaya değmez, bu kadar indirime karşı olunuru mu hani herşeyinizi ondan almışsınız yaa hiç mi utanma yok adamda boşverin ya ona kalmadınız adama bak sinir oldum.
Nefret ediyorum spordan ölüm gibi banaSonucu düşün bak nasıl da adapte olursun. Sporu da ihmal etme bak o çok önemli. Acayip işe yarıyor ve kilo azalmasa bile vücut sıkılaşıp şekle giriyor. Bi süre sonra kilolar da gidiyor zaten.
Adam işgüzarlık yapmış bence başka yerden alın canım. Koyacak yer yoksa da onu sonra alırsınız nolur ki?
Normalde yapıyorsan göbek at canım ben ancak boğazımdan kesiyorum o kadar, onun sonucu da 4 ayda 6 kiloAyyy bende sporu bi kaç gündür yapamıyorum grip olmuşum
Sıkma kendini basit bi ameliyat he bide konuşurken onunla mutlu ses tonuyla konuş çocuk o ruh halinden çıksın kuzucumKızlar inşallah haber alırım yoksa heralde delirebilirim ya ay canım nişanlım beniimm
Di mii?Anladım canım benim geçmiş olsun tekrar, ameliyattan sonra konuşursunuz yanında olduğunu hissetirirsin
Canım başka yerden alın, inanın ordan almaya değmez, bu kadar indirime karşı olunuru mu hani herşeyinizi ondan almışsınız yaa hiç mi utanma yok adamda boşverin ya ona kalmadınız adama bak sinir oldum.
İçini ferah tut canımm. Hemen haber alamayabilirsin ama öyle olursa da kendini hırpalama hem ameliyattan çıkmış olacak hemde sivil bir ortamda değil.. Çok normal bi durum yani.Kızlar inşallah haber alırım yoksa heralde delirebilirim ya ay canım nişanlım beniimm
Normal değilmiş o valla bi on da var sanki !Bencede öyle yaptı çok sinirlendim adama zaten..
Ben de öyle dedim olmazsa sonra alırız onu dedim. İçine girmişken alalım bitsin bidaha bidaha düşünmeyelim kapayalım şu beyaz eşya kısmını artık diyo..
Bilemedim valla. Zaten kararsızlıkta üstüme yoktur bi de gelir beni bulur böyle şeyler
Olsun canım az mı 6 kilo :)Nefret ediyorum spordan ölüm gibi bana
Normalde yapıyorsan göbek at canım ben ancak boğazımdan kesiyorum o kadar, onun sonucu da 4 ayda 6 kilo
Sormaaa, keşke baştan diğerlerini de başka yerden alsaydım. Hem o ağlamazdı bu kadar hem ben sinirlenmezdim...Normal değilmiş o valla bi on da var sanki !
Bence sırf kurtulmak için zarara geçip bir de o üçkağıtçıya para yedirmeyin. Almayın da görsün ağlamalarının sonucunuBencede öyle yaptı çok sinirlendim adama zaten..
Ben de öyle dedim olmazsa sonra alırız onu dedim. İçine girmişken alalım bitsin bidaha bidaha düşünmeyelim kapayalım şu beyaz eşya kısmını artık diyo..
Bilemedim valla. Zaten kararsızlıkta üstüme yoktur bi de gelir beni bulur böyle şeyler
İçini ferah tuut bişeycik olmaz. Kafanı dağıtmaya çalış o sırada su gibi geçerKızlar inşallah haber alırım yoksa heralde delirebilirim ya ay canım nişanlım beniimm
Çok ağır spor yapma, bölgesel çalış vallahi nasıl güzel sonuç alınıyo. Ben 1.5 ay yaptım, balık elbiseydi nişan elbisem, ben balina gibi duruyordum içinde yanlarım kat kat. Sonra nişan zamanı bir giydim ki herkes şokk. Ben de şok. Yanlardan eser yok. Elbiseden soğumuştum öyle oturunca üstüme nasıl mutlu oldum.Nefret ediyorum spordan ölüm gibi bana
Normalde yapıyorsan göbek at canım ben ancak boğazımdan kesiyorum o kadar, onun sonucu da 4 ayda 6 kilo
Sıkma kendini basit bi ameliyat he bide konuşurken onunla mutlu ses tonuyla konuş çocuk o ruh halinden çıksın kuzucum
İçini ferah tut canımm. Hemen haber alamayabilirsin ama öyle olursa da kendini hırpalama hem ameliyattan çıkmış olacak hemde sivil bir ortamda değil.. Çok normal bi durum yani.
Dua et sen, skince bekle. Güzel düşün güzel olsun
Bence sırf kurtulmak için zarara geçip bir de o üçkağıtçıya para yedirmeyin. Almayın da görsün ağlamalarının sonucunu
İçini ferah tuut bişeycik olmaz. Kafanı dağıtmaya çalış o sırada su gibi geçer
Çok ağır spor yapma, bölgesel çalış vallahi nasıl güzel sonuç alınıyo. Ben 1.5 ay yaptım, balık elbiseydi nişan elbisem, ben balina gibi duruyordum içinde yanlarım kat kat. Sonra nişan zamanı bir giydim ki herkes şokk. Ben de şok. Yanlardan eser yok. Elbiseden soğumuştum öyle oturunca üstüme nasıl mutlu oldum.
Canım boşverin başka yerden alın hatta keşke diğerlerini de ondan almasaydınızDi mii?
Aynı fikirdeyim iştee. Adamı görsen indirim deyince ehdiye deyince bıraksan ağlayacak.
Yok zaten karı yokmuş. Bütün beyaz eşyaları ondan alsak bile onun cebine 300 lira giriyormuş! Oldu canım!
Nişanlım da dedi zaten kusura bakma ama bu kadar satışa 300 lira kazanıyo olsam bu işi yapmam, gelip gittiğime değmez diye.
Herkes üçkağıtçı olmuş vallaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?