Amaan çeyiz çıkarma mı kaldı. Ne ilginç adetler. Bi de eskiden bütün çeyizi eve yayıp mülleti çağırıp gezidiyolardı yaa :)Bende nefret ediyorum ya, insanlara garip geliyor diğer eve yollucam eşyaları diyorum..Eee çeyiz çıkmayacakmı, bu kızın hiçbirşeyi yok derlermiş arkamdan, aman ne umrumda ya insanlar ne diyecek diye hareket etmek istemiyorum..Adettir tamam ama istemeyene de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
bence eziyetten başka bişi değil. sandık geldi bana o bile saçma geliyor içindekileri zaten kullandırmıyorlar aynen geldiği gibi geri gidecek bana niye iş çıkardınız diyorum direk eve koysaydınız diyeBende nefret ediyorum ya, insanlara garip geliyor diğer eve yollucam eşyaları diyorum..Eee çeyiz çıkmayacakmı, bu kızın hiçbirşeyi yok derlermiş arkamdan, aman ne umrumda ya insanlar ne diyecek diye hareket etmek istemiyorum..Adettir tamam ama istemeyene de saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
Aynen öyle canım beniim. Zaten gayet güzel bir tercih yapmışsın dün gece görmüştüm de yazamadım. Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah ! :)Aynen rengine iki kelam etti ilk alrken en azndan agzndan bisi ciktiaynen kuzum valla icime cok sindi cok sukur
aslında herseyede erkek kismi karsmamali haklsn
Bazi adetlerde cok sacma zaten one ya rahatt olmak.lzm biraz dimi kuzum
Haha adetlere uymayan gelin adayına söylenen klasik lafVallahi ayıp olur mu bilmiyorum ama uymuyorum ben adetlere falan, Tabi acayip laf yiyorum insanlardanBenim işlerim hep bir garipmiş öyle diyorlar
bence eziyetten başka bişi değil. sandık geldi bana o bile saçma geliyor içindekileri zaten kullandırmıyorlar aynen geldiği gibi geri gidecek bana niye iş çıkardınız diyorum direk eve koysaydınız diye
Amiiin hepimiz için inşallah!
Evet evet taze sayılırım ben
Kına mekanı için fikir alışverişi yaparız dicektim ama aynı gün olunca biraz zor tabi
sende şuan olanları çeyiz çıkartıyorum diye yükle bir seferde gönderVallahi ayıp olur mu bilmiyorum ama uymuyorum ben adetlere falan, Tabi acayip laf yiyorum insanlardanBenim işlerim hep bir garipmiş öyle diyorlar
Aynen öyle canım beniim. Zaten gayet güzel bir tercih yapmışsın dün gece görmüştüm de yazamadım. Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah ! :)
aynen valla çok iyi yapsın. kime ne benim çeyizimden. hem ben yapmısım ya da nişanlım yapmış kime ne.Bende mayista evi tutup kamyonla gondercem ceyizi naspse valla kim nederse desin gelen gelsn gorsn evi gelmeyende kendi bilir
aynen valla çok iyi yapsın. kime ne benim çeyizimden. hem ben yapmısım ya da nişanlım yapmış kime ne.
Amaan çeyiz çıkarma mı kaldı. Ne ilginç adetler. Bi de eskiden bütün çeyizi eve yayıp mülleti çağırıp gezidiyolardı yaa :)
Valla çok iyi olmuş cidden . Sırf yer yok diye kendimi frenlemek zorunda kalıyorum bişey alırken.
Sen direkt adrese teslim yapıyosun süper :)
Ben de Avrupa yakasında bakıyorum vallahiAhaaa hoşgeldin o zaman :) Ben avrupa yakasında bakıyorum yeri sen?
ahh ahh durum aynı. evim olsun sevdiğim yanımda olsun heycanla aldığım seyleri artık kullanayım gecsim su 240 günHic sorma kuzum ya zaten derdim basimdan askin zaman gecmiyor zaman gecsinde kavusalim ceyizmis adetmis umrumda degil.valla sabrm tasti evlenelimmmm artik
Yok canım, mümkünse hatta bir ay önce tutalım yani fazladan kira ödememek adınaee bide o var ya, hayır yani kime ne ben ne almışım,hangi marka almışım :) Erken tutma gibi bir durum varmı evi?
ahh ahh durum aynı. evim olsun sevdiğim yanımda olsun heycanla aldığım seyleri artık kullanayım gecsim su 240 gün
Senin tarih neydi canıım?ynen kuzummm ya yemekler yapym onunla uyumak.istiyorum artik yaaINŞALLAH diyelim zman gecsinde kavusalimmm hepmz sevdiceklermize
amin inş gecsin zaman...Aynen kuzummm ya yemekler yapym onunla uyumak.istiyorum artik yaaINŞALLAH diyelim zman gecsinde kavusalimmm hepmz sevdiceklermize
bence eziyetten başka bişi değil. sandık geldi bana o bile saçma geliyor içindekileri zaten kullandırmıyorlar aynen geldiği gibi geri gidecek bana niye iş çıkardınız diyorum direk eve koysaydınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?