2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende Türkce canım..Telefon yüzündendir o:)
Bana 1800 verdi çünkü ben 60 diye girdim kilomu en başta ve masabaşı iş aktivitemden dolayı daha az yemem gerekebilir.
Şimdi 56.8 im sabah tartıldım:)
Ben günde 1 bardak su ile yetindiğimden bende su işe yaramıstır..

İndir indir bugünlük kalori limitim dolmuş diyip yemiceksin:)
2000 kalori verdi bana . Kahvaltıyı girdim kaldı 1576 Çok heyecanlıyım bakim akşama kadar ne çıkacak.
Ayy bi de ben su içebilsem keşke.
1 bardak su içsem 2 bardak içmişim gibi çalışıyo benim böbrekler
Canım ben de indirdim ama türkçe seçeneği vardı öyle ayarladım ben de.

Yaa programda bi yanlışlık yoktur dimi ben böyle 1000 kalori falan bekliyodum çok verdi

Bana da çok geldi 2000 kalori yaa. Masabaşı seçtim ben de 54 kilo girdim kilomu da..
Neyse akşama kadar bakayım ne çıkacak. Söylediğinden az yersem daha mutlu olurum tabii

hemen dilini ayarlıyorum kuzum .. 2000 çok geldide bana of az öncede poaca yedim bi diyete başlıyım diyorum öğlen abartıyorum yaa yaz da geliyor 50 kilo olsam

Hadi bakalım umdugumuz sonucları alırız inşallah
Bende hiç içemiyorum su off..Gözümün önünde şişe ekranın yanında işkence gibi içmek ama işte mecbur

Aaaaa doğru bende telefonuma indirmiştim onu ama ilgilenmedim hiç, tamam canım ben daha dikkatli oluyorum inşallah teşekkür ederim canım

hemen dilini ayarlıyorum kuzum .. 2000 çok geldide bana of az öncede poaca yedim bi diyete başlıyım diyorum öğlen abartıyorum yaa yaz da geliyor 50 kilo olsam
Aynen bende öyle, öğlen yemeklerimi çok abartıyorum ya restoranda ne varsa az az yemek istiyorum.
50 miii ben hayal bile edemem ölürüm herhalde 50 kiloda:)) 55 bana yeter

Ayrıca bayanlar gecen hafta izinde olmam bütün mağazaları alt üst etmeme nasip oldu..
İpekyol da bir indirim var ki mutlaka zamanı olan gidip baksın kaçırmasın derim benden söylemesi

Hadi bakalım umdugumuz sonucları alırız inşallah
Bende hiç içemiyorum su off..Gözümün önünde şişe ekranın yanında işkence gibi içmek ama işte mecbur
Hemen gittim koca bi bardak doldurdum valla hadi hadi iç sende al eline suyunu hemen
Hatta baktım su bitmek üzere hemen söyledim de geldi şimdi

Hemen gittim koca bi bardak doldurdum valla hadi hadi iç sende al eline suyunu hemen
Hatta baktım su bitmek üzere hemen söyledim de geldi şimdi
Ben 1.5 litreyi yarıladam sabahtan beri.Acıktım şimdi ya daha içemem yemeğe kadar, midem dolmasın yemeğe yer kalsın

Aynen bende öyle, öğlen yemeklerimi çok abartıyorum ya restoranda ne varsa az az yemek istiyorum.
50 miii ben hayal bile edemem ölürüm herhalde 50 kiloda:)) 55 bana yeter
aslında bana da 52 filan yeter ama ben çok takıntılıyım 48 olsam filan çok mutlu olurm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…