İndir sende canım:) sonuclarını en kısa zamanda görmek dileğiyleeeAyy hemen telefona indiriyorum
güle güle kullan kuzuevet canım sağa sola isimlerimizi ortadakine de baş harflerimizi arada sonsuzluk işareti ile yazdırdım:)
Bende Türkce canım..Telefon yüzündendir o:)ben 2 litre en az zaten içiyorum günlük ama 4 5 senedir böyle.. ben 3 sene önce diyet yaptım o zaman 63 ile başladım 52 ye kdr düştüm şimdi 55 oldum o da beni çok rahatsız ediyor. diyetten kalan alışkanlıklarım var tabi bol su içmek gibi..
kuzu bu program ing dimi türkçe dil desteği yok yani? yoksa benim telefon ingilizce o yüzden mi acaba ??
çünkü besinlerin hepsini eklerken sıkıntı olabilir mi?
bi de bana 2000 kal verdi günlük senin kaç?
Yaa programda bi yanlışlık yoktur dimi ben böyle 1000 kalori falan bekliyodum çok verdiİndir sende canım:) sonuclarını en kısa zamanda görmek dileğiyleee
2000 kalori verdi bana . Kahvaltıyı girdim kaldı 1576İndir indirbugünlük kalori limitim dolmuş diyip yemiceksin:)
Canım ben de indirdim ama türkçe seçeneği vardı öyle ayarladım ben de.en 2 litre en az zaten içiyorum günlük ama 4 5 senedir böyle.. ben 3 sene önce diyet yaptım o zaman 63 ile başladım 52 ye kdr düştüm şimdi 55 oldum o da beni çok rahatsız ediyor. diyetten kalan alışkanlıklarım var tabi bol su içmek gibi..
kuzu bu program ing dimi türkçe dil desteği yok yani? yoksa benim telefon ingilizce o yüzden mi acaba ??
çünkü besinlerin hepsini eklerken sıkıntı olabilir mi?
bi de bana 2000 kal verdi günlük senin kaç?
Yaa programda bi yanlışlık yoktur dimi ben böyle 1000 kalori falan bekliyodum çok verdi
Bende Türkce canım..Telefon yüzündendir o:)
Bana 1800 verdi çünkü ben 60 diye girdim kilomu en başta ve masabaşı iş aktivitemden dolayı daha az yemem gerekebilir.
Şimdi 56.8 im sabah tartıldım:)
Ben günde 1 bardak su ile yetindiğimden bende su işe yaramıstır..
yok yok normall:))Yaa programda bi yanlışlık yoktur dimi ben böyle 1000 kalori falan bekliyodum çok verdi
hemen dilini ayarlıyorum kuzum .. 2000 çok geldide bana of az öncede poaca yedim bi diyete başlıyım diyorum öğlen abartıyorum yaaBende Türkce canım..Telefon yüzündendir o:)
Bana 1800 verdi çünkü ben 60 diye girdim kilomu en başta ve masabaşı iş aktivitemden dolayı daha az yemem gerekebilir.
Şimdi 56.8 im sabah tartıldım:)
Ben günde 1 bardak su ile yetindiğimden bende su işe yaramıstır..
Korktumm valla vercem diyip almıyım diyeBana da çok geldi 2000 kalori yaa. Masabaşı seçtim ben de 54 kilo girdim kilomu da..
Neyse akşama kadar bakayım ne çıkacak. Söylediğinden az yersem daha mutlu olurum tabii
Hadi bakalım umdugumuz sonucları alırız inşallah2000 kalori verdi bana . Kahvaltıyı girdim kaldı 1576Çok heyecanlıyım bakim akşama kadar ne çıkacak.
Ayy bi de ben su içebilsem keşke.
1 bardak su içsem 2 bardak içmişim gibi çalışıyo benim böbrekler
Canım ben de indirdim ama türkçe seçeneği vardı öyle ayarladım ben de.
Haha Ay düşünemiyoruuum! Allah korusun deme öyle.. Dorktumm valla vercem diyip almıyım diye
Aaaaa doğru bende telefonuma indirmiştim onu ama ilgilenmedim hiç, tamam canım ben daha dikkatli oluyorum inşallah teşekkür ederim canımcanım uygulamanın adı fat secret.
Kendi anatomik özelliklerini gireceksin ona göre günlük kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor.
O hesaptaki kaloriyi aşmazsan kilo veriyorsun:)
Her yediğin öğünü programa giriyorsun limitine kaç kalori kalmış görüyosun daha da yemek yiyemiyosun zaten
Aynen bende öyle, öğlen yemeklerimi çok abartıyorum ya restoranda ne varsa az az yemek istiyorum.hemen dilini ayarlıyorum kuzum .. 2000 çok geldide bana of az öncede poaca yedim bi diyete başlıyım diyorum öğlen abartıyorum yaayaz da geliyor 50 kilo olsam
Ne demek canım şimdiden kolay gelsin, canımız hiç tatlı cekemesin inşallahhAaaaa doğru bende telefonuma indirmiştim onu ama ilgilenmedim hiç, tamam canım ben daha dikkatli oluyorum inşallah teşekkür ederim canım
Hemen gittim koca bi bardak doldurdum valla hadi hadi iç sende al eline suyunu hemenHadi bakalım umdugumuz sonucları alırız inşallah
Bende hiç içemiyorum su off..Gözümün önünde şişe ekranın yanında işkence gibi içmek ama işte mecbur
Ben 1.5 litreyi yarıladam sabahtan beri.Acıktım şimdi yaHemen gittim koca bi bardak doldurdum valla hadi hadi iç sende al eline suyunu hemen
Hatta baktım su bitmek üzere hemen söyledim de geldi şimdi
aslında bana da 52 filan yeter ama ben çok takıntılıyımAynen bende öyle, öğlen yemeklerimi çok abartıyorum ya restoranda ne varsa az az yemek istiyorum.
50 miii ben hayal bile edemem ölürüm herhalde 50 kiloda:)) 55 bana yeter
cok kötü yerden sordun canım..kotta 27/28 benim.Kumaşta 38..kızlar bedenleriniz kaç peki? özellikle pantolon bedeniniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?