Amaan zaten inemedim de o kiloya 52de kaldım şu an 54ü yine gördüm nişan sonrasıİlgiiinç. Boyunda benden uzun yani 5 cmo 1 kilo daha az istemen yaptı demek ne yaptıysa sana :)
Çok korktum ama şimdi yaa huff gideyim bi sürahi alayım kendime güzel de belki özenirim su içmeye :/Ama şimdiden önlem alman lazım su içerek.. Böbrek cok sinsi bir organ ilerler haberin olmadan ve dönüşü yok biliyosun
Her sabah 1.5 litre su al koy masana ama 2 günde bitir en azından..Benim annemde öyle su içmeden gün geçirirdi, şimdi cok sıkıntı cekiyor böbreklerden kanında üre artıyor göz kapakları şişiyor vs, hepside su içmemekten.
Valla ona uydum da inemedim 50yeBence bi yanlışlık var seninkinde canım imkansızz
Bunları anneler duysaa Ahh bi de evlenicem diyosun'u yapıştırırlardı hemenAyy üşengecliğimiz aynı canım seninle:)))
Ben kiloyu halledeyim bölgesel spora baslıcam inşallah bakalım..
O boyla mı o kadar iniceksinn kız sen zayıfmışın zatenkuzu ben de 27 giyiyordum artık zorluyorum patlıcak gibi oluyo
38 bol 36 dar
ahahha kuzu basen çalış o zaman
ben de 50 olmak istiyorummmm
26 giysem dans ederimmm
1.68 kuzum
ama senin fotonu gördm hiç 42 gibi durmuyosnn
Genetik bizimkiler yaa çalışıyorum aslında toparladım biraz hareketlerlekuzu ben de 27 giyiyordum artık zorluyorum patlıcak gibi oluyo
38 bol 36 dar
26 giysem dans ederimmm
1.68 kuzum
Ay ben hep 52-53lerde seyrederken bi baktım 1-2 ay önce tartı 58,8 diyo! Hemen giriştim işte 53 oldum. Şimdi 54üm sanırım. 3 kilo vermek istiyorum çokmu şey istiyorumAmaan zaten inemedim de o kiloya 52de kaldım şu an 54ü yine gördüm nişan sonrası
Bunları anneler duysaa Ahh bi de evlenicem diyosun'u yapıştırırlardı hemen
Süper olur başla valla, darısı başımaaa..
Haha hepsi aynı hepsiiiiiAyyy benimki de kullanır o lafı bazen çay koysana der niye hep ben yaa diyorum bide evlencem diyon diyo
Galiba metabolizmalar yavaşlayınca hayatın acı gerçekleriyle karşılaştık hepimiz. Öyle her istediğini yiyip 52lerde kalamıyormuşsunAy ben hep 52-53lerde seyrederken bi baktım 1-2 ay önce tartı 58,8 diyo! Hemen giriştim işte 53 oldum. Şimdi 54üm sanırım. 3 kilo vermek istiyorum çokmu şey istiyorum
Galiba metabolizmalar yavaşlayınca hayatın acı gerçekleriyle karşılaştık hepimiz. Öyle her istediğini yiyip 52lerde kalamıyormuşsunBen kızkene senin kadardım diyen teyzeleri anlıyorum şimdi
Bi de sessiz kalınca diyolardı sen de doğur bu kadar çocuğu evlen görücem ben seni diye. Ben de ağzıma 3-5 kurabiye atıp kısmet diyip devam ediyordum. Tabi iç sesim o sırada baya konuşuyordu hay dilini eşek arısı sokaydı o iç sesinYaa çok güldüüüüm!
Hep arkalarından " hee o kadardın da bi anda hoop diye şişiverdin" diye konuşurdum yaa
Çok pişmanımm!
Bi de sessiz kalınca diyolardı sen de doğur bu kadar çocuğu evlen görücem ben seni diye. Ben de ağzıma 3-5 kurabiye atıp kısmet diyip devam ediyordum. Tabi iç sesim o sırada baya konuşuyordu hay dilini eşek arısı sokaydı o iç sesin
Ama öyleyiiiiiimmmmmmmmmkuzu ben de 27 giyiyordum artık zorluyorum patlıcak gibi oluyo
38 bol 36 dar
26 giysem dans ederimmm
1.68 kuzum
Hahahah çok tatlısın yaaaaBi de sessiz kalınca diyolardı sen de doğur bu kadar çocuğu evlen görücem ben seni diye. Ben de ağzıma 3-5 kurabiye atıp kısmet diyip devam ediyordum. Tabi iç sesim o sırada baya konuşuyordu hay dilini eşek arısı sokaydı o iç sesin
Çikolata demeyeydin iyiydi, sabah kahvaltıdan önce çantamda bi çikolata vardı bana el sallayıp göz kırptı, günaha girdim işte
HAyıır metabolizmanın esiri olmicaaz! O teyzelere 2 çocuk sonrası nasıl hala "kızkene" olduğu gibi fit kalınabileceğini göstericez .
(Çekmecedki çikolatalar çok güzel ama) Evet evet yapıcaaaz
Ay teşekkür ederim. Ama çikolatalar daha tatlıHahahah çok tatlısın yaaaa
değilim kız armuta benziyorumO boyla mı o kadar iniceksinn kız sen zayıfmışın zaten
Genetik bizimkiler yaa çalışıyorum aslında toparladım biraz hareketlerle
ama hiç göstermiyosun kuzummAma öyleyiiiiiimmmmmmmmm
Açma açma, bende bakıp bakıyorum kapatıyorum çekmeceyiikolata demeyeydin iyiydi, sabah kahvaltıdan önce çantamda bi çikolata vardı bana el sallayıp göz kırptı, günaha girdim işteDolabımdakiler de bağırıyorlar canım bi bakar mısın bişey dicez diye ama ı ıhh açmıycam işte. Bu kafayla hamileliği ve aşermeleri düşünemiyorum yaa
Evet ya o dönem şımardık şımardık, sonra her şey çocuğa olucak zaten. Kullanmak lazımAçma açma, bende bakıp bakıyorum kapatıyorum çekmeceyi
Sevgili nişanlıcığımın en korktuğu şeydir o aşamalarda. Kimbilir neler isticeksin, kimbilir nelere ağlicaksın diye şimdiden dövünüp duruyo
Benim ablamda böyleydi gerçi ama hamileliğinde hiçbişey yiyemedi. Neredeyse 1 ayı kaldı hala tık yok zorla yemek yiyo .
Ben haklarımı sonuna kadar kullanmak istiyorum arkadaş!
Duvar mıdeğilim kız armuta benziyorum
duvara filan vur bence öyle eriyormuş basen
ama hiç göstermiyosun kuzumm
evet duvara vurmakEvet ya o dönem şımardık şımardık, sonra her şey çocuğa olucak zaten. Kullanmak lazımNe acılar çekicez iki üç baklava, efendime söyliyim künefe, kebap, erik (amanın benim kafa gitti) istemişiz çok mu
Duvar mı
Ahahah çok güldüm valla öyle görse biri açıklayamazsın daevet duvara vurmak
Çok olur muu canım, az bile!Evet ya o dönem şımardık şımardık, sonra her şey çocuğa olucak zaten. Kullanmak lazımNe acılar çekicez iki üç baklava, efendime söyliyim künefe, kebap, erik (amanın benim kafa gitti) istemişiz çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?