2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İlgiiinç. Boyunda benden uzun yani 5 cm o 1 kilo daha az istemen yaptı demek ne yaptıysa sana :)
Amaan zaten inemedim de o kiloya 52de kaldım şu an 54ü yine gördüm nişan sonrası
Çok korktum ama şimdi yaa huff gideyim bi sürahi alayım kendime güzel de belki özenirim su içmeye :/
Bence bi yanlışlık var seninkinde canım imkansızz
Valla ona uydum da inemedim 50ye

O boyla mı o kadar iniceksinn kız sen zayıfmışın zaten

Genetik bizimkiler yaa çalışıyorum aslında toparladım biraz hareketlerle

Amaan zaten inemedim de o kiloya 52de kaldım şu an 54ü yine gördüm nişan sonrası
Ay ben hep 52-53lerde seyrederken bi baktım 1-2 ay önce tartı 58,8 diyo! Hemen giriştim işte 53 oldum. Şimdi 54üm sanırım. 3 kilo vermek istiyorum çokmu şey istiyorum

Ay ben hep 52-53lerde seyrederken bi baktım 1-2 ay önce tartı 58,8 diyo! Hemen giriştim işte 53 oldum. Şimdi 54üm sanırım. 3 kilo vermek istiyorum çokmu şey istiyorum
Galiba metabolizmalar yavaşlayınca hayatın acı gerçekleriyle karşılaştık hepimiz. Öyle her istediğini yiyip 52lerde kalamıyormuşsun Ben kızkene senin kadardım diyen teyzeleri anlıyorum şimdi

Galiba metabolizmalar yavaşlayınca hayatın acı gerçekleriyle karşılaştık hepimiz. Öyle her istediğini yiyip 52lerde kalamıyormuşsun Ben kızkene senin kadardım diyen teyzeleri anlıyorum şimdi
Yaa çok güldüüüüm!
Hep arkalarından " hee o kadardın da bi anda hoop diye şişiverdin" diye konuşurdum yaa
Çok pişmanımm!

Yaa çok güldüüüüm!
Hep arkalarından " hee o kadardın da bi anda hoop diye şişiverdin" diye konuşurdum yaa
Çok pişmanımm!
Bi de sessiz kalınca diyolardı sen de doğur bu kadar çocuğu evlen görücem ben seni diye. Ben de ağzıma 3-5 kurabiye atıp kısmet diyip devam ediyordum. Tabi iç sesim o sırada baya konuşuyordu hay dilini eşek arısı sokaydı o iç sesin

HAyıır metabolizmanın esiri olmicaaz! O teyzelere 2 çocuk sonrası nasıl hala "kızkene" olduğu gibi fit kalınabileceğini göstericez .
(Çekmecedki çikolatalar çok güzel ama) Evet evet yapıcaaaz

Hahahah çok tatlısın yaaaa

HAyıır metabolizmanın esiri olmicaaz! O teyzelere 2 çocuk sonrası nasıl hala "kızkene" olduğu gibi fit kalınabileceğini göstericez .
(Çekmecedki çikolatalar çok güzel ama) Evet evet yapıcaaaz
Çikolata demeyeydin iyiydi, sabah kahvaltıdan önce çantamda bi çikolata vardı bana el sallayıp göz kırptı, günaha girdim işte Dolabımdakiler de bağırıyorlar canım bi bakar mısın bişey dicez diye ama ı ıhh açmıycam işte. Bu kafayla hamileliği ve aşermeleri düşünemiyorum yaa
Hahahah çok tatlısın yaaaa
Ay teşekkür ederim. Ama çikolatalar daha tatlı

Açma açma, bende bakıp bakıyorum kapatıyorum çekmeceyi
Sevgili nişanlıcığımın en korktuğu şeydir o aşamalarda. Kimbilir neler isticeksin, kimbilir nelere ağlicaksın diye şimdiden dövünüp duruyo
Benim ablamda böyleydi gerçi ama hamileliğinde hiçbişey yiyemedi. Neredeyse 1 ayı kaldı hala tık yok zorla yemek yiyo .
Ben haklarımı sonuna kadar kullanmak istiyorum arkadaş!

Evet ya o dönem şımardık şımardık, sonra her şey çocuğa olucak zaten. Kullanmak lazım Ne acılar çekicez iki üç baklava, efendime söyliyim künefe, kebap, erik (amanın benim kafa gitti) istemişiz çok mu
değilim kız armuta benziyorum

duvara filan vur bence öyle eriyormuş basen

ama hiç göstermiyosun kuzumm
Duvar mı

Çok olur muu canım, az bile! Şimdiden mi başlamak lazım acaba anca yetişir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…