2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet okumusutum kuzum uzme kendini kuzum olur insanda korku oluyor ister istemez
üzülme değilde eşim üzülüyo
canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo

Aslında"math27, post: 39429531, member: 586010"normal kuzume değilde eşim üzülüyo

canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo [/QUOTE]
Aslinda esinde seni arzuluyor okonuda uzulmesi nirmal kuzum

Evet evet haklısın, sıkı bir topuz istemiyorum zaten..Bak rahatladım şimdi..Arkadaşlarımın hepsine iş dağılımı yapsam, kolayca olur yeter ki planlı olsun herşey

Canım muhtemelen biz uçakla gideriz cuma sabahı, zaten ben gelinliği çıkarmış olucam dimi, bindallıyla girerim eve

Kinali olmayan dugun gunu yani gercegi sizn kina sanrm sizin evnz orda digeri eisnin dimi.ordsada var mi ev cikicablcgn

Ben ve nişanlım istanbulda yaşıyoruz.Benim ailemde burda..Bizim oturacağımız ev ( kısmetse tab) o da istanbulda..Burada düğün olucak, ama sonuna doğru kına da olacak.Diğer şehirde nişanlımın ailesi yaşıyor..Yani ordaki evden çıkıcam.

Canım istersen kınadan sonra baba evine git. beyaz bir elbise al ertesi gübn evden onunla çıkıp diğr tarafa yola koyulun

Aslında"math27, post: 39429531, member: 586010"normal kuzume değilde eşim üzülüyo

canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo
Aslinda esinde seni arzuluyor okonuda uzulmesi nirmal kuzum[/QUOTE]
Zaten ona kızmıyorum. haklı 2hafta oldu ama benimde elimden bişe gelmiyor
Sanırım ben de zorluk çekicem bu konuda..
Off ya kadın olmak çok zor

her kayınvalide bir değil işte ne güzel bakmış.:) amin canım çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…