Ben nişan tepsimi pembe yaptım diye kurdeleri de son dk pembeyle değiştirmiştim de şokundan çıkamamıştı . İlk kez görüyorum diye hahaahakız ben akıllılık ediyom göstermiyom aldığım şeyleri bu aldıklarımın hiç birini görmedi
düğün yerimizde sandalyelerin arka kurdeleleri pembe olcak diyorum ben sinir olayım diye yok altın sarısı yaptırcam diyoama pembe yaptırır ben öyle istiyom diye
benim nişan tepsimde pembeli beyazlıydıBen nişan tepsimi pembe yaptım diye kurdeleri de son dk pembeyle değiştirmiştim de şokundan çıkamamıştı . İlk kez görüyorum diye haha
E göstermemek lazım ben de öyle yapıyorum bi kısmını canım. O da zaten engel olmaz da ona da günah diye biraz dikkate alıyorum artık :)
canım çok güzelmiş bunlar ya
ama fiyatı gerçekten abartılı bunu sende yapabilirsin evde çok basit bu gül objeler satılıyo zaten istediğin renkte boya silikonla kavanoz kapağına yapıştır kurdele ile süslemiş gerçekten 20 lira falan tutar en fazla malzemeleri
ya canım bence lila olanlar daha güzel gözüküyo ama özellik olarak bilmiyorum nasıllar hiç fikrim yok görünüş olarak soruyosan ben lila olanları alırdımKızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa
Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum
Hangisi bi seçim yapmak gereek?
Bence homend canımm. Bende homendin caycisi ve kahvecisini aldimKızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa
Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum
anladım canım valla bana fikir oldu koyduğun resim ben kendim için yapabilirim böyle bişeyPek becerim yok bu konularda canim benim el isine yatkin degilim
ya canım bence lila olanlar daha güzel gözüküyo ama özellik olarak bilmiyorum nasıllar hiç fikrim yok görünüş olarak soruyosan ben lila olanları alırdım
Zaten kararsızdım iki farklı cevap geldiiiBence homend canımm. Bende homendin caycisi ve kahvecisini aldim
Pek becerim yok bu konularda canim benim el isine yatkin degilim
Ben kavanozlarımı kendim yapmıştım. Fotosunu bulayım da paylaşayım sizinle bi ara :)anladım canım valla bana fikir oldu koyduğun resim ben kendim için yapabilirim böyle bişey
Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008
kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))
Kızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa
evet canım yaa bizede fikir olur valla :)Ben kavanozlarımı kendim yapmıştım. Fotosunu bulayım da paylaşayım sizinle bi ara :)
canım ben biraz pembeci olduğum için kırmızı yerine diğerini alırdım dediğim gibi kalitesi özelliği hakkında bilgim yok :)Zaten kararsızdım iki farklı cevap geldiii
Aslında bende homend bi adım önde galıba.. Yani ablamda aynısının beyazı var ve çok güzel hakikaten. Bir de lila çok güzel ama tutacağımız evin mutfağı alakasız olursa çok da çiğ durur sanki.
Kırmızı daha kolay uyum sağlayan bi renk gibi.YEKTA61 cım ben kahve makinasını da alayım diye düşündüm. Kullandın mı memnunmusun?
teşekkür ederim canım benim :)Güle güle kullan canım çok güzel hepsiii :)
Benim kırmızıya zaafım var yaaa onu seçerdiimm :)
Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008
kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))
Çok teşekkür ederim canımm :))Güle güle kullan hepsi çok güzel :)
Mesajla göndericem canım sana şimdi, az önce buldum :)evet canım yaa bizede fikir olur valla :)
Di mii? Galiba onu seçicem.. Özellik olarak da daha üstün çünkü.enim kırmızıya zaafım var yaaa onu seçerdiimm :)
çok beğendim canımm yaMesajla göndericem canım sana şimdi, az önce buldum :)
Di mii? Galiba onu seçicem.. Özellik olarak da daha üstün çünkü.
Teşekkür ederim canım benim, inşallah :)çok beğendim canımm yagüle güle kullan ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?