2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tabiki pembeee olanlarr

Çok güzeller iyi günlerde kullan canımm :)

Günlük yemek takımı için pembe olanlar diyorum canım. Yeşilini pek sevemedim. Ton olarak da..
İçine yemek girecek nasıl görünür bilemedim .
Kahvaltı takımı için ben de bilemedim vallahi ikisi de aynı tarz. Ama kırmızı daha güzel gibi

kahvaltı setinde pembe olan daha güzel:))

güzel günlerde kullan canım. Ütümüz aynı senle galiba azurcuk:)

Canım özelliklerine bak bence ikiside çok güzelmişş bence canımm :))

Çok güzeller iyi günlerde kullan canımm :)
teşekkür ederim canımmm :)
güzel günlerde kullan canım. Ütümüz aynı senle galiba azurcuk:)
canım aldığım ütünün modelini ismini bilmiyorum philips markası kız bana onu önerdi 300 tl ye aldım rengide öyle bişeydi internetten en çok onu benzettim koydum bende resmini ama hangi model aldığımı bilmiyorum

Canım özelliklerine bak bence ikiside çok güzelmişş bence canımm :))
Evet canım haklısın, Homend daha özellikli ve en azından yakınımda kulanan var çok memnun :)
Bir de renk olarak daha kolay uyum sağlar çevreye diye düşündüm.

Pembe yemek takımı çok güzell canım bide kırmızılı kahvaltı takımı :) kırmızı kahvaltı takımından benimde varr :))

güle güle kullancan canım ütün benimkinden. güle güle kullan inş herşeyini

arkadaşım korkmazda çalışıyor ve kesinlikle tavsiye ediyor

kuzum ben bu iki kişilk kahvaltı setinden aldım çokk güzel tek eksisi seramik olması o yüzden kalın :) şimdiden güle güle kullanın. bence 2 kişilk ideal çünkü iki kişisiniz. bi tane de misafirlik kahvaltı takımı alırsın tamam işte

canım bunları bir çeyiz mağazasından almışsın heralde. Ütüyü ben n11 den kampaya vardı aldım 140 a geldi bana ama senin fiyat normal fiyatı

bende arzumun otomatik çaycısını aldım burada
Ayy seçenek o kadar çok ki işte karar vermek zooor.
Arçelik kendi kendine çay demleyen otomatik çaycı yapmışş bide
Nişanlıma söyledim de oldu çayı da biz yapmayalım diye dalga geçti benimle

Kızlar sitede durduğu gibi durmuyo pembe olan yemek takımı çok soluk rengi yakından o yüzden su yeşiline karar verdim şimdi arayıp bildiricem :) Çok teşekkürler yorumlarınız için , kahvaltı setinide kararlaştırıp alıcam inşallah :)

Ayy seçenek o kadar çok ki işte karar vermek zooor.
Arçelik kendi kendine çay demleyen otomatik çaycı yapmışş bide
Nişanlıma söyledim de oldu çayı da biz yapmayalım diye dalga geçti benimle
arçeliğe baktım arkadaşımdada var çok güzel ama hem pahalı hemde yer çok kaplar oyüzden ben arzumunkini tercih ettim. Otomatik işte. arzumuda kullanan arakadaşım var gayet memnun. tam tembel işi suyu çayı koyuyorsun saatini ayarlıosun kendisi hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…