tabiki pembeee olanlarrKızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım
Bir de günlük yemek takımı alıcam ama onun rengine şimdi karar vericem sözlümle kadını arayıp söylücem getirticek
Ayrıca bir de kahvaltı seti var 2 kişilik onada karar veremedik henüz :) :)
Sizinde fikirlerinizi alabilir miyim :) Son söz sözlümle benim olucak ama yardımcı olursanız sevinirim
Çok güzeller iyi günlerde kullan canımm :)Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008
kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))
Günlük yemek takımı için pembe olanlar diyorum canım. Yeşilini pek sevemedim. Ton olarak da..Kızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım
Bir de günlük yemek takımı alıcam ama onun rengine şimdi karar vericem sözlümle kadını arayıp söylücem getirticek
Sizinde fikirlerinizi alabilir miyim :) Son söz sözlümle benim olucak ama yardımcı olursanız sevinirim
kahvaltı setinde pembe olan daha güzel:))Kızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım
güzel günlerde kullan canım. Ütümüz aynı senle galiba azurcuk:)Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008
kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))
Canım özelliklerine bak bence ikiside çok güzelmişş bence canımm :))Kızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa
Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum
Hangisi bi seçim yapmak gereek?
teşekkür ederim canımmm :)Çok güzeller iyi günlerde kullan canımm :)
canım aldığım ütünün modelini ismini bilmiyorum philips markası kız bana onu önerdi 300 tl ye aldım rengide öyle bişeydi internetten en çok onu benzettim koydum bende resmini ama hangi model aldığımı bilmiyorumgüzel günlerde kullan canım. Ütümüz aynı senle galiba azurcuk:)
Evet canım haklısın, Homend daha özellikli ve en azından yakınımda kulanan var çok memnun :)Canım özelliklerine bak bence ikiside çok güzelmişş bence canımm :))
Pembe yemek takımı çok güzell canım bide kırmızılı kahvaltı takımı :) kırmızı kahvaltı takımından benimde varr :))Kızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım
güle güle kullancan canım ütün benimkinden. güle güle kullan inş herşeyiniEki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008
arkadaşım korkmazda çalışıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorKızlar minik kuşlaar bi bakıın banaa
Şimdi aşağıda korkmaz'ın Lila çaycısı ve tost makinasını ayrıca bir de homend'in kırmızı "konuşan" çaycısı ve konuşmayan tost makinasını ekliyorum
Hangisi bi seçim yapmak gereek?
kuzum ben bu iki kişilk kahvaltı setinden aldım çokk güzel tek eksisi seramik olması o yüzden kalın :) şimdiden güle güle kullanın. bence 2 kişilk ideal çünkü iki kişisiniz. bi tane de misafirlik kahvaltı takımı alırsın tamam işteKızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım
bende istiyorum görmek :)Mesajla göndericem canım sana şimdi, az önce buldum :)
Di mii? Galiba onu seçicem.. Özellik olarak da daha üstün çünkü.
Karar vermek zor olacak :)arkadaşım korkmazda çalışıyor ve kesinlikle tavsiye ediyor
Tabii kii :)bende istiyorum görmek :)
bende arzumun otomatik çaycısını aldım buradaKarar vermek zor olacak :)
Teşekkür ederim canım, çok sağoll
canım bunları bir çeyiz mağazasından almışsın heralde. Ütüyü ben n11 den kampaya vardı aldım 140 a geldi bana ama senin fiyat normal fiyatıteşekkür ederim canımmm :)
canım aldığım ütünün modelini ismini bilmiyorum philips markası kız bana onu önerdi 300 tl ye aldım rengide öyle bişeydi internetten en çok onu benzettim koydum bende resmini ama hangi model aldığımı bilmiyorum
Ayy seçenek o kadar çok ki işte karar vermek zooor.bende arzumun otomatik çaycısını aldım burada
arçeliğe baktım arkadaşımdada var çok güzel ama hem pahalı hemde yer çok kaplar oyüzden ben arzumunkini tercih ettim. Otomatik işte. arzumuda kullanan arakadaşım var gayet memnun. tam tembel işiAyy seçenek o kadar çok ki işte karar vermek zooor.
Arçelik kendi kendine çay demleyen otomatik çaycı yapmışş bide
Nişanlıma söyledim de oldu çayı da biz yapmayalım diye dalga geçti benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?