evet mikrodalgaların bazılarında ızgara özelliği var ama tam olarak ızgara yapmak için mi kullanılıyor bi türlü anlayamadımnette de yeterli bi bilgi bulamadım.
Hangilerini sectin canımben de yemek setimi fln seçtim ama almadım kızlar seneye alcam daha. nakit alcaz hepsini
İyidir sen nasılsınnn ?Gençlik selam nasıl gidiyor? Bu aralar çok yoğundum ancak evimdeyim ve netin başıdayım çok şükür. Nabersiniz hacıtlar???
:) Çünkü çok eksik varr...Niye bu kadar kasıyosun kendini canım?
yemek takımıHangilerini sectin canım
Canım ben de ilk ekz duydum ama bi bakınayım belki bi yerden anlaşılır bi açıklama bulurum da söylerim sana :)kızlar aranızda ızgaralı mikrodalgalar hakkında bilgisi olan var mıdır?
Ben de çaycılara bakınca gördüm çok komik :)hımm ilk defa duydum valla bende . birde kendine kendine demleyen çay makinesini de burdan duydum şaşırdım :)
Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Günlük yemek takımları araştırıyorum ben de güzel bişey çarparsa gözüne bana da söyleee :)yemek takımı
http://evdizin.com/pictures/2013429134816_karaca801284prcbonechine12kisilikyemektk__63391821_0.jpg
kahvaltı takımı
https://img-bernardo.mncdn.com/mnre...ia/ProductImg/Original/634711656857198594.jpg
günlük 2 kişilik kahvaltı takımı aldım günlük yemek takımına karar vermedim kuzum daha
Klozetin şıkı olur mu bilmem ama bu gayet şıkmış resmenkızlar banyo fayanslarını geçen söylemiştim bakarız falan diyodu.bugün hadi istediğin olsun banyonun fayanslarını da yaptıralım dedi.klozeti de buna karar verdik.
Güle güle kullan canımm :)yemek takımına uygun bi bardak seti görmüştüm çok güzel olur ikisi :) ben keramikadan almıştım canım kalpli iki kişilikyemek takımı
http://evdizin.com/pictures/2013429134816_karaca801284prcbonechine12kisilikyemektk__63391821_0.jpg
kahvaltı takımı
https://img-bernardo.mncdn.com/mnre...ia/ProductImg/Original/634711656857198594.jpg
günlük 2 kişilik kahvaltı takımı aldım günlük yemek takımına karar vermedim kuzum daha
Güzelmiş gerçekten :)kızlar banyo fayanslarını geçen söylemiştim bakarız falan diyodu.bugün hadi istediğin olsun banyonun fayanslarını da yaptıralım dedi.klozeti de buna karar verdik.
Canım ben de ilk ekz duydum ama bi bakınayım belki bi yerden anlaşılır bi açıklama bulurum da söylerim sana :)
Ben de çaycılara bakınca gördüm çok komik :)
Kendi kendine yemek yapan tencere de bulsak ne dert kalır ne tasa
baya güzel :)kızlar banyo fayanslarını geçen söylemiştim bakarız falan diyodu.bugün hadi istediğin olsun banyonun fayanslarını da yaptıralım dedi.klozeti de buna karar verdik.
tamma kuzumm :)Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Günlük yemek takımları araştırıyorum ben de güzel bişey çarparsa gözüne bana da söyleee :)
ayy ben de ondan aldım daha doğrusu sevgilim aldıGüle güle kullan canımm :)yemek takımına uygun bi bardak seti görmüştüm çok güzel olur ikisi :) ben keramikadan almıştım canım kalpli iki kişilik
Bu önceden başlanmış hali canım. Ufak tefekler sonraya kalsın dedim dağ oldu resmen. Tamamlamaya çalışıyoruz işte...zaman kısa olunca sıkıntı valla keşke daha önceden başlasaydın almaya kızlar nişan hazırlığında ne kadar masrafnız oldu ?evde olcak benimki.
Daha düne kadar hediyelkler masalar felan bakardım şimdi içimden hiçbir şey gelmiyor ya sıkılıyorumm çalışamıyorum bile.
Bu önceden başlanmış hali canım. Ufak tefekler sonraya kalsın dedim dağ oldu resmen. Tamamlamaya çalışıyoruz işte...
Ne zaman nişanın?
Biz de evde yapmıştık. İstemeyle birliktee..
Canım biraz bakındım da yemek pişirilebildiğini ama tavsiye edilmediğini gördüm. Örnek tavuk pişirmek istediğinde tavuğum içi pişiyırmuş ama dışı kızarmıyomuş kalıyomuş öyle.kızlar aranızda ızgaralı mikrodalgalar hakkında bilgisi olan var mıdır?
Sağol canım..Allah yardımcın olsun canım rabbim yuva kurana yardım ediyorç
Şöyle ki aslında zamanlama yok babam gördü sıkıntılardayım şimdi
Nasıl olur bilmiyorm masrafı ne kadar olur diye merak ediyorum aniden bir şey olursa demeye ama o da imkannsz maddiyattan dolayı.
bizimde öyle olacak erkek arkadaşımın ailesi başka şehirde yaşıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?