2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam kızlar kaç gündür çok hastayım ya moralsizdim aslında
dün patlak verdi rahatsızlandım bugünde işteyim çalışamıyorum işler beni beklerken ben hiç birşey yapamıyorum :)

Ciddi mi ya benim baktığım yerler hep çok pahalıydı ama şimdii çok üzüldüm gerçekteeeennn
Neresi tuttuğunuz yer internetten bakayım bi

elam kızlar kaç gündür çok hastayım ya moralsizdim aslında
dün patlak verdi rahatsızlandım bugünde işteyim çalışamıyorum işler beni beklerken ben hiç birşey yapamıyorum :)
Hoşgeldin canım , geçmiş olsuun
Olumsuz bişey yok dimiii

NERESİYMİŞ 3000 TL YE SALON TUTUMAZKEN KIR DÜĞÜNÜ NASL YAPILIR

canım tam konuyu bilmiyorum ama bende nişanımı evde yaptım aslında masraf olacağından değil düğünle nişan arası uzun bi zaman yoktu oyüzden gerek görmedik insanları 2 kere yormanın alemi yok diye
bence sende evde yapabilirsin daha samimi bi ortam oluyo sadece çok yakınlarınızı çağırırsınız kurabiye meşrubat falan hallolur öylelikle gözünde büyütme inan olacağı varsa bi şekilde oluyo herşey yoluna giriyo

Sağol canım

5 BİN LİRA HARCAMA YAPILIYOR MU EVDE ABİYE Mİ GİYDİN YOKSA NORMAL GÜNLÜK ELBİSE Mİ ALDIN CANIM BEN ÖYLE KARARSIZ İNSANIMKİ

Sorunda orada canım bir adım atılabilse .. o zamana kadar da ben biteceğim yani ka gündür moralsiz şekilde duruyorum yani.

babamın görmesi bütün planlarımı alt üst etti ne yazıkki

Evde yapacagım canım zaten salona para veremem .biz 1 sene niaşanlı kalacağız borç ödememek için.

Sağol canım

5 BİN LİRA HARCAMA YAPILIYOR MU EVDE ABİYE Mİ GİYDİN YOKSA NORMAL GÜNLÜK ELBİSE Mİ ALDIN CANIM BEN ÖYLE KARARSIZ İNSANIMKİ
Benim kadar kararsız olamazsın canım emin ol.
HAyır ne 5.000 i yarısını bile harcamadım. Elbiseyi zaten karşı taraf alacak hem.
Evde tabi ki abiye giymedim. Uzun falan da değildi. Dizüstü şifon bi elbiseyi şıktı. 385 e almıştım, aldırmıştım daha doğrusu.
Ama evde diye fazla değilmi diyenler olmuştu da içime sinen tek o olunca almıştık.

Hoşgeldin canım , geçmiş olsuun
Olumsuz bişey yok dimiii

Canım bi kaç gün nişanlımın ameliyat oluşunu benim onun yanına gidemeyişimi kafaya taktım daha sonra o adana ya geldi bu sefer strese girdim çok özleyince ben de ağlama krizleri tutabilio bide tartıştık flan artık dayanamayı yanına gittim öyle herşey üst üste geldi kısacası böyle

Hiç sorma ben aynı ilden bir sürü yere baktım ama öyle uygunu bırak 10bin den aşağı fiyat bulamadm
Sağol canım

Canım bende evde yaptım söz ve nişan yaptık çok az masrafımız olmuştu bizim 2bin civarında

Kuzum benim özleyince böyle gerekli gereksiz sıkıntılar yaşanıyo biliyorum. Ama geçici bi dönem bu , onu düşün ve sabret.
Canını sıkma, hepsi gelip geçecek.. Güzel günler için gün say gerisini de hiiiç düşünmeee.

ilk dfa duydum öyle bir şey mi var mış?

aynen yemek deilde ütü yapanı bulsak daha güzel olurdu

evet kızlar ya gerçekten özellikle ütü konusuna canııı gönülden katılıyorum

ayy saol cnm ya ilgilenmişsin o zaman normal mi alsam mı acaba? çünkü normal sadece yemek ısıtma ve buz çözme modelleri olan bir mikrodalga ile ızgaralı olan arasında en az 100 tl oynuyor,markalara göre bu fiyat artıyor

cnm ben sana kaba taslak şöyle anlatayım benim masrafları.benim de evde oldu.gayet güzel çaldık oynadıkta,neyse ki salon tutmamışım boşa para vermemişiz dedim :) 250 tl nişan pastası+230 tl kuaförde verdim+125 tl foto+1000 tl alyanslar+1000 tl nişanda takılan bilezik+30 tl nişanda dağıttığımız hediye magnetler+250 tl nişan elbisem+100 tl nişan ayakkabım+300 civarıda nişanda ki meşrubat,kuru pasta,kağıt bardak-çatal vs toplamı.arada başka kıvır zıvırda vardır.bu tabi nişanlım ve benim toplam ödediğimiz,tek başıma sadece benim ödediğim tutar değil.ortalama işte evde de olsa,yaptığın şeyin boyutuna göre 3000-3500 arası en az bi masraf çıkıyor malesef

çok geçmiş olsun cnm ama özür dilerim ben seni üzmek için söylememiştim Vip Wedding diye bir yer.linki aşağıda ekliyorum.bi de Angel die bi yere bakmışlardı bizimkiler,orası da 3800 demiş. senin iptal etme şansın yok mu,buralara bi baksan?

http://dugun.com/kir-dugunu/adana/kale-vip-wedding

canım inan bana herşeyde bi hayır vardır belki baban görmese sürekli ertelicektiniz böylesi belki daha hayırlıdır
nişanı evde yaparsan çok bi masraf olmaz inan bana ( tabi eğer altın bilezik falan takılmasını istemiyosan ) alyanslar olur bin tl falan kıyafettide ben abiye giymedim şahsen istersen resmimi gönderirim özelden
bohça falanda yapmazsınız düğünde yaparız dersiniz bizde bohça alışverişi yapıldı altın kelepçe falan taktılar ama onları saymazsak hiç bi mastafı olmuyo evde pasta börek yaparsınız yüzükler kesilince herkese ikram edersiniz bu kadar

tatlım baban gördü diye neden planlarını değiştiriyorsunki. yani baban birşey diyormu. benim babam biliyordu görüştüğümüzü ve tanıştırmak istedim oda görmek istedi zaten. sonrasında isteme için tam bir sene bekletti. İsteme nişan oldu babama kalsa düğün için 1-2 sene daha beklenmeli yani baban kızmıyorsa bu duruma bence kendinizi hazır hisisetmiyorsanız bekleyin. he ama yok bekleyemeyiz diyorsan evde yapmanın çok az bir masrafı var. Siz evinizde herhangi bir misafir ağırladığınız da ne masraf yapıyorsanız o. onlardada yol masrafı biraz sorun ama borç harç yapılır o sonrada ödenir. Tabi birsürü altın istemeyip sadece adı konsun deniyorsa.

en önemli nokta daha önce msjlarımda belirttiğim gibi "hafta içi ve toplam tutarın peşin olarak ödeme" olması. ve bir diğer nokta,yine belirttiğim gibi,kır düğünlerinde bende baktım daha önce ve umudumu kaybetmiştim,çünkü hep yemek veya mezeli,kanepeler vs ile yapılan kokteyl tarzı konseptleri oluyor,başka türlü kabul etmiyorlar bu da adam başı fiyat demek olup,toplamı arttırıyor.bi de tabi ki kişi sayısı önemli.biz 150 kişi için tuttuk orayı,2 düğün olacağı için sadece kız tarafı için çok büyük bi yere ztn gerek yoktu.kişi sayısı da toplam tutarı arttıran diğer etken elbette.

Rica ederim canımm ne dmeek :)
Okuğum yorumların hepsi aynıydı hiç ben yemek yapıyorum çok da güzel oluyor yazanına denk gelmedim açıkçası :)
O yüzden yerinde olsam normalini alırdım. Diğerine gereksiz 100 tl fazla vermiş olacaksın gibi geldi bana.
Hatta senden duyunca mantıklıysa bende öyle yaparım dedim ama normalini almak en iyisi olacak gibi.

Babam daha önesinde de görmüş benim yeni haberim oldu daha doğrusu yeni söyledi bunu anneme ben şklardayım tabi.

ailesinin bileziği hazır .biz bohça için alışverişe başladık yavaştan . bir göndersene canım bakim bende.

kimbilir belki böylesi iyidir inan hiç bişey bilmiyorum beynim durdu düşünmekten

n11.com'da normal mikrodalga Arçelik ve Beko'nun 120 küsür civarı güzel mikrodalgaları var,ben onları beğenmiştim cnm.bu durumda sanırım onlardan birini alıcam,sende bak istersen ordan :)

tanışmadan sonra nasıl oldu buluşmalarınız felan canım

Biz bekleriz zaten 1 sene nişanlı kalacagız borçsuz evlenmk için.zaten evde yapacağım nişanı.

Hayırlısı olsun canım senin adına sevindim böyle makul fiyata tutulduğuna

n11.com'da normal mikrodalga Arçelik ve Beko'nun 120 küsür civarı güzel mikrodalgaları var,ben onları beğenmiştim cnm.bu durumda sanırım onlardan birini alıcam,sende bak istersen ordan :)
Evet canım gördüm gri renkler hem de .. Gayet güzeller bence onlardan seçilebilir :)

Hayırlısı olsun canım senin adına sevindim böyle makul fiyata tutulduğuna

şehirde etkiliyor tabi tutarı.İstanbulda fiyatlar çok yüksek ve 150 kişilik mekan sayısı çok fazla yok gibi geldi bana.hep en az 250 kişi için başlayan salonları gördüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…