gönderim canım sana resmimiBabam daha önesinde de görmüş benim yeni haberim oldu daha doğrusu yeni söyledi bunu anneme ben şklardayım tabi.
ailesinin bileziği hazır .biz bohça için alışverişe başladık yavaştan . bir göndersene canım bakim bende.
kimbilir belki böylesi iyidir inan hiç bişey bilmiyorum beynim durdu düşünmekten
canım benim babam bu konuda anlayışlı birisidir. Benden gizli yanlış bir şey yaapcağına nerde kimle olduğunu biliyim der. Biz zaten sadece pazar günleri görüşüyorduk gene haftada bir görüştük. sonrada askere gitti telefonda sürekli. ben nişan süresinin çok uzatılmaması taraftarıyım. aileler işin içine kadar çok girerse okadar kötü oluyro stres kavga hepsi artıyor. Son anlara doğru tanışıp görüşmeleri bence daha doğrutanışmadan sonra nasıl oldu buluşmalarınız felan canım
Biz bekleriz zaten 1 sene nişanlı kalacagız borçsuz evlenmk için.zaten evde yapacağım nişanı.
kesinlikle canım bir çok yer 300 kişinin altına vermedi veririm diyen menü fiyatını yükseltti. Uygun olan yerler ulaşımdan uzak yerler oluyor birde. Oraya gitmek ayrı dert zaten. kısmet artık. hepimizin bir yerde kısmeti var. hayırlsısıyla atlatalım inş.şehirde etkiliyor tabi tutarı.İstanbulda fiyatlar çok yüksek ve 150 kişilik mekan sayısı çok fazla yok gibi geldi bana.hep en az 250 kişi için başlayan salonları gördüm ben.
Bende bugün üç tane blok derse girdim. Beynim ağrıyor resmenSlm hatunlar bugün isyerindeki arkadaslarla gune girmistim ogle arasi icin yemege gideceklerini soylemislerdi malum ben raporlu oldugum icin benide cagirdilar guzel bi yemek yedik paraciklari verdik. Sora avm ye gittim tabi yine ceyizlik ufak tefekte olsa bisicikler aldim :)) siz neler yaptiniz bakiyim.
Kuzum benim özleyince böyle gerekli gereksiz sıkıntılar yaşanıyo biliyorum. Ama geçici bi dönem bu , onu düşün ve sabret.
Canını sıkma, hepsi gelip geçecek.. Güzel günler için gün say gerisini de hiiiç düşünmeee.
evet kızlar ya gerçekten özellikle ütü konusuna canııı gönülden katılıyorum
ayy saol cnm ya ilgilenmişsino zaman normal mi alsam mı acaba? çünkü normal sadece yemek ısıtma ve buz çözme modelleri olan bir mikrodalga ile ızgaralı olan arasında en az 100 tl oynuyor,markalara göre bu fiyat artıyor
cnm ben sana kaba taslak şöyle anlatayım benim masrafları.benim de evde oldu.gayet güzel çaldık oynadıkta,neyse ki salon tutmamışım boşa para vermemişiz dedim :) 250 tl nişan pastası+230 tl kuaförde verdim+125 tl foto+1000 tl alyanslar+1000 tl nişanda takılan bilezik+30 tl nişanda dağıttığımız hediye magnetler+250 tl nişan elbisem+100 tl nişan ayakkabım+300 civarıda nişanda ki meşrubat,kuru pasta,kağıt bardak-çatal vs toplamı.arada başka kıvır zıvırda vardır.bu tabi nişanlım ve benim toplam ödediğimiz,tek başıma sadece benim ödediğim tutar değil.ortalama işte evde de olsa,yaptığın şeyin boyutuna göre 3000-3500 arası en az bi masraf çıkıyor malesef
çok geçmiş olsun cnm ama özür dilerim ben seni üzmek için söylememiştimVip Wedding diye bir yer.linki aşağıda ekliyorum.bi de Angel die bi yere bakmışlardı bizimkiler,orası da 3800 demiş. senin iptal etme şansın yok mu,buralara bi baksan?
http://dugun.com/kir-dugunu/adana/kale-vip-wedding
Bende bugün üç tane blok derse girdim. Beynim ağrıyor resmen. Neler aldın bakalım.
Canım 1.yer güzel ama çok pahalı. 2.yerde hoş sence aradaki o 15binlik farka değer mi?iyi akşamlar kızlar.bizde salon bakmaya başladık.3 yer vardı aklımızda biri uzak olduğu için şimdilik düşünmüyoruz.yinede bi fiyatını sorucaz.iki tanesi arasında düşünüyoruz şuanda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
ilk fotoğrafdaki bize daha yakın.ikinciye oranla daha küçük.fiyatı 30000 tl yalnız.ikram olarak meyve kuruyemiş kola vs. var.yemeksiz düşünüyoruz zaten çünkü davetli sayısı çok olduğundan baya pahalıya patlar o zaman.yemeksiz fiyatı bile çok.sözlüm sahibini tanıyomuş görüşcek.fiyatı 20000e çekerse eğer tutucaz zaten burayı.birde burası bizim tanıştığımız yer.
ikinci fotoğraftaki yer daha büyük ve daha düzgün yerleşimi var diğerine göre.hiçbi ikram yok kendimiz almammız gerek sanırım.fiyatı da 15000 civarında diyolar daha görüşmedik ama.
3.seçenek de havuzlu ama bize baya ters uzak.yinede aklımızda fiyatı da çok farklı olmaz.
sizce hangisi?
merhaba merak ettim kullandıysanız arnica demly den memnun musunuz?ben elektriklilerimi aldımmm
ütü phılıps azur gc 4870
saç kurutma makinesi phılıps salondry pro 2300
tost makinesi arnica tostica (waffle yaptığı için tercih ettim)
blender set fakir motto
çaycı arnica demly inox
İlk yer çok güzel tatlım. Ama fiyat çok ikincide fena değil bence o da olabiliriyi akşamlar kızlar.bizde salon bakmaya başladık.3 yer vardı aklımızda biri uzak olduğu için şimdilik düşünmüyoruz.yinede bi fiyatını sorucaz.iki tanesi arasında düşünüyoruz şuanda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
ilk fotoğrafdaki bize daha yakın.ikinciye oranla daha küçük.fiyatı 30000 tl yalnız.ikram olarak meyve kuruyemiş kola vs. var.yemeksiz düşünüyoruz zaten çünkü davetli sayısı çok olduğundan baya pahalıya patlar o zaman.yemeksiz fiyatı bile çok.sözlüm sahibini tanıyomuş görüşcek.fiyatı 20000e çekerse eğer tutucaz zaten burayı.birde burası bizim tanıştığımız yer.
ikinci fotoğraftaki yer daha büyük ve daha düzgün yerleşimi var diğerine göre.hiçbi ikram yok kendimiz almammız gerek sanırım.fiyatı da 15000 civarında diyolar daha görüşmedik ama.
3.seçenek de havuzlu ama bize baya ters uzak.yinede aklımızda fiyatı da çok farklı olmaz.
sizce hangisi?
iyi akşamlar kızlar.bizde salon bakmaya başladık.3 yer vardı aklımızda biri uzak olduğu için şimdilik düşünmüyoruz.yinede bi fiyatını sorucaz.iki tanesi arasında düşünüyoruz şuanda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
sizce hangisi?
para sorun degilse ilk yer daha guzeliyi akşamlar kızlar.bizde salon bakmaya başladık.3 yer vardı aklımızda biri uzak olduğu için şimdilik düşünmüyoruz.yinede bi fiyatını sorucaz.iki tanesi arasında düşünüyoruz şuanda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
sizce hangisi?
Canım 1.yer güzel ama çok pahalı. 2.yerde hoş sence aradaki o 15binlik farka değer mi?
İlk yer çok güzel tatlım. Ama fiyat çok ikincide fena değil bence o da olabilir
30.000 miiiiii??ben onu ilk başta 3.000 okudum bilio musun Allah yardımcın olsun walla cnm neden pahalı buraların fiyatı bu kdr,yemeksiz bide
para sorun degilse ilk yer daha guzel
Hadi gözün aydınn bol bol hasret giderin :))Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükürbugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar
uzun zmn olmustu sorunlarmizi uzaktayken cozemiyoduk smdi geldi
konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?