2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gönderim canım sana resmimi
sıkma canını hiç herşey olcağına varır kötü diye nitelendirdiğimiz şeylerin altında bile bizim için hayırlısı olabilir.
 
tanışmadan sonra nasıl oldu buluşmalarınız felan canım

Biz bekleriz zaten 1 sene nişanlı kalacagız borçsuz evlenmk için.zaten evde yapacağım nişanı.
canım benim babam bu konuda anlayışlı birisidir. Benden gizli yanlış bir şey yaapcağına nerde kimle olduğunu biliyim der. Biz zaten sadece pazar günleri görüşüyorduk gene haftada bir görüştük. sonrada askere gitti telefonda sürekli. ben nişan süresinin çok uzatılmaması taraftarıyım. aileler işin içine kadar çok girerse okadar kötü oluyro stres kavga hepsi artıyor. Son anlara doğru tanışıp görüşmeleri bence daha doğru
 
şehirde etkiliyor tabi tutarı.İstanbulda fiyatlar çok yüksek ve 150 kişilik mekan sayısı çok fazla yok gibi geldi bana.hep en az 250 kişi için başlayan salonları gördüm ben.
kesinlikle canım bir çok yer 300 kişinin altına vermedi veririm diyen menü fiyatını yükseltti. Uygun olan yerler ulaşımdan uzak yerler oluyor birde. Oraya gitmek ayrı dert zaten. kısmet artık. hepimizin bir yerde kısmeti var. hayırlsısıyla atlatalım inş.
 
Slm hatunlar bugün isyerindeki arkadaslarla gune girmistim ogle arasi icin yemege gideceklerini soylemislerdi malum ben raporlu oldugum icin benide cagirdilar guzel bi yemek yedik paraciklari verdik. Sora avm ye gittim tabi yine ceyizlik ufak tefekte olsa bisicikler aldim :)) siz neler yaptiniz bakiyim.
 
Bende bugün üç tane blok derse girdim. Beynim ağrıyor resmen. Neler aldın bakalım.
 

Evet ya bitse de kurtulsakk


yok canım üzülmedim çünkü bize daha pahalıya patlıyor orayı tutsak da, balayı süiti ve kuaförü ayrıca tutmamız gerekecek :) hayırlısı olsun bakalım
 
Bende bugün üç tane blok derse girdim. Beynim ağrıyor resmen. Neler aldın bakalım.

Tahmim edebiliyorum kuzu kafan balon gibi olmustur.
Öyle ahım şahım biseyler almadım english homedan bi havlu aldım bide renkli ic ice kalpli kapları vardı onlarsan aldım bernardodanda bu cerezlikle havanı aldım bitanede kupa aldım kendime :)


 
iyi akşamlar kızlar.bizde salon bakmaya başladık.3 yer vardı aklımızda biri uzak olduğu için şimdilik düşünmüyoruz.yinede bi fiyatını sorucaz.iki tanesi arasında düşünüyoruz şuanda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

ilk fotoğrafdaki bize daha yakın.ikinciye oranla daha küçük.fiyatı 30000 tl yalnız.ikram olarak meyve kuruyemiş kola vs. var.yemeksiz düşünüyoruz zaten çünkü davetli sayısı çok olduğundan baya pahalıya patlar o zaman.yemeksiz fiyatı bile çok.sözlüm sahibini tanıyomuş görüşcek.fiyatı 20000e çekerse eğer tutucaz zaten burayı.birde burası bizim tanıştığımız yer.

ikinci fotoğraftaki yer daha büyük ve daha düzgün yerleşimi var diğerine göre.hiçbi ikram yok kendimiz almammız gerek sanırım.fiyatı da 15000 civarında diyolar daha görüşmedik ama.

3.seçenek de havuzlu ama bize baya ters uzak.yinede aklımızda fiyatı da çok farklı olmaz.

sizce hangisi?
 

Eklentiler

  • image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 77
  • image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 80
Canım 1.yer güzel ama çok pahalı. 2.yerde hoş sence aradaki o 15binlik farka değer mi?
 
merhaba merak ettim kullandıysanız arnica demly den memnun musunuz?
 
İlk yer çok güzel tatlım. Ama fiyat çok ikincide fena değil bence o da olabilir
 

30.000 miiiiii?? ben onu ilk başta 3.000 okudum bilio musun Allah yardımcın olsun walla cnm neden pahalı buraların fiyatı bu kdr,yemeksiz bide
 
para sorun degilse ilk yer daha guzel
 
Canım 1.yer güzel ama çok pahalı. 2.yerde hoş sence aradaki o 15binlik farka değer mi?

ben 3 saatlik bişey için milyarlar vermeyi saçma buluyorum canım.onun yerine iyi kötü bi araba alırsın, kenara koyarsın bişey yaparsın.Allaha ne kadar şükretsem az herşeyimiz var yeteri kadar ama bu parayı da sırf düğün için vermek israf etmek gibi geliyo.yine 15000i gözden çıkardık vericez.o son çocuk ben son kızım gücümüz de yetiyo iyi bi yerde olsun diyoruz fazlaya kaçmadan..eğerki 20000e çekerse içinde ikramda olcağı için burası da uygun olcak bize.çekmezse 2.yi tutucaz mecburen zaten.
 
İlk yer çok güzel tatlım. Ama fiyat çok ikincide fena değil bence o da olabilir

aslında bana 2. daha ferah güzel gelmişti ama siz 1.yi beğendiniz sözlümde ordan yana.orası olucak büyük ihtimalle tabi fiyatı indirebilirsek.çünkü yemeksiz çok geliyo bana.
 
30.000 miiiiii?? ben onu ilk başta 3.000 okudum bilio musun Allah yardımcın olsun walla cnm neden pahalı buraların fiyatı bu kdr,yemeksiz bide

canım fiyatlar böyle bilmiyorum.daha ortalama yerler de var ama herkes aynı yerde yaptığı için zaten bu sene yer bulamayız.bir de her düğünde aynı yere gidince soğudum ister istemez.15-20yi verebilirz ama 30 banada çok fazla geliyo.
 
teşekkür ederim hepinize kızlar.ben 2.den yanaydım ama herkes 1i beğendi.birde tanıştığımız yer zaten.fiyatı aşağıya çekerse tercihim 1 olucak.çekmezse 2.yi tutarız artık.
 
Kizlar nisanlim is ciksii izin alip yanima geldii süpriz yapmış kapida görünce cok mutlu oldum.cok şükür bugun geçmiş 14 subati kutlucaz INŞALLAH hersey cok guzel gecer bizin icin dua edin fistiklar

uzun zmn olmustu sorunlarmizi uzaktayken cozemiyoduk smdi geldi
konusup cozeriz INŞALLAH onu goruncede sorun kalmiyor INSALLAH hepmz mutlu olruuz cok mutluyum kuzularim
 
Hadi gözün aydınn bol bol hasret giderin :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…