2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

gönder lütfen bakayım elbisede bulmak zor bi yerini beğensen b yerinde sorun sonuçta konsept tehlikeli hem güzel hem usturuplu olmalıyız:)

Ben de hatırladıkça gülüyorum valla ne gündü ya

Valla zorr. HAyır şimdi diyorum da kendi annemin babamın yanında diyemem ki. Gelin olmak benim fıtratımda mı yok yoksaa?
Evet sanki annem babam da garip bakarlarmış gibii, utanıyorum. Nişanda diyip kurtulucaktım yaa hoff koca kafam

Ben de hatırladıkça gülüyorum valla ne gündü ya

Valla zorr. HAyır şimdi diyorum da kendi annemin babamın yanında diyemem ki. Gelin olmak benim fıtratımda mı yok yoksaa?
canım bende onu düşünüyorum ya. anneme babama onlardan bahsederken bile ... anne dşyemiyorum. işte nişanlımın adını söyleyerek ... annesi aradı falan diyorum

Ayyy yaa senin nişanlın razıymış gerçekten :) Ben demedim, nişanlımda demedi..Diyemem de sanırım :)

Benim kardeşim evli nişandan sonra babaın arkdaşları sormuştu nasıl bir duygu o da demişti ki hiç tanımadığın bir adam geliyor sana baba diyor anlayamadım demişti:)

anım bende onu düşünüyorum ya. anneme babama onlardan bahsederken bile ... anne dşyemiyorum. işte nişanlımın adını söyleyerek ... annesi aradı falan diyorum
Heh aynen iştee! X'in annesi de böyle dedi falan diye bahsediyorum hep. Diyemem ki çok zooor
Evet sanki annem babam da garip bakarlarmış gibii, utanıyorum. Nişanda diyip kurtulucaktım yaa hoff koca kafam
Ben de utanıyorum işte. Annem " aha şuna bak elin hatunanuna anne diyo" diyecek diye düşnüüyorum
Söyleyip kurtul bi kere söyleyince devamı geliyo. Önce telefonda de daha kolay oluyo valla. Ben ıkındım ıkındım canlı söyleyemedim ilk

önder lütfen bakayım elbisede bulmak zor bi yerini beğensen b yerinde sorun sonuçta konsept tehlikeli hem güzel hem usturuplu olmalıyız:)
Canım elbise aha da bu. Ben mi çok beğendim bilmiyorum ama o gün için en uygunu bu gibi geliyo bana. Önden dekolte yok. Boy kıvamında. Duruş çok güzel. Arkadan da bi dekolte var o da ayrı hava katmış.

Eklentiler

• Untitled.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
Canım elbise aha da bu. Ben mi çok beğendim bilmiyorum ama o gün için en uygunu bu gibi geliyo bana. Önden dekolte yok. Boy kıvamında. Duruş çok güzel. Arkadan da bi dekolte var o da ayrı hava katmış.
evet güzelmiş ama dantele alarjisi var beyfendinin sevmez gibi

ahh ahh ekimden beri diyemiyorum ben

kızlar bu arada ben sigortacıyım düğün sigortası diye bişey var içiniz rahat olsun isterseniz araştırın ben yapcam kendime:)

evet cok güzel sevmiyor buna benzer bluzlarım vardı giyme diyor:)

Yok yaa diyemem ben daha. Evlenince derim işte
kızlar bu arada ben sigortacıyım düğün sigortası diye bişey var içiniz rahat olsun isterseniz araştırın ben yapcam kendime:)
O nasıl oluyormuş ki

Allahtan benimki baskı yapmıyor. çünkü o da diyemedi halaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…