2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi fikir benim adresimi de bulamamışlar güya.çok da kolay evim zaten küçük yer burası.diğer kargo şirketlerinin de bulamadığı oluyo arıyolar tarif ediyorum getiriyolar hiç bi sıkıntı yok.bunlar arayıp biz bilmiyoruz şuraya gelebilirmisiniz..herkese böyle yapıyolar.şubeye de gitmek istemiyorum sinirlendirdikleri için.öyle bekliyorum.

Sağol canım teşekkür ediyorum

Bi tane olsun da onla başedemeyince bakalım ikinciyi ister mi
Kızlaaaaaaarrrrrrrr selam hayırlı cumalarrrrr nasılsınız görüşmeyeliii
Selamm :) İyiyim çok şükür sen nasılsın

Aynen bende öyleee. Şube ofise çok yakın ama gitmek istemiyorum yalan dolanları yüzünden.

Aslında senin amacın öyle bir şey söylemek değildi , çünkü kendinde çalıştığın için şu şartlarda tek başına ev almanın da zor olduğunu biliyorsun .

Sadece o şekilde konuşması yüzünden ,sende ona o şekilde konuştun ister istemez haklı olarak ama sevgilin hatasıını anladığı için bence konuyu kapatın ve şu zamanda ev almakda çok zor ne yazıkki.

kızlar sürekli okuyorum yetişemiyorum size.

anlamış yanlış davrandığını bence.ayrıca o çocukların sorumluluğu hiç kolay bişey değil.sadece kadında da olmuyo.kadına da erkeğe de büyük sorumluluk düşüyo.bu konuyu şimdiden konuşmak çok gereksiz geliyo bana.zaten ilk çocuğu kucağa alınca bu kadar çok istiyceğini sanmıyorum.tabi evin işleri ve çocuğun bütün sorumluluğunu size yüklemiycekse.izin vermeyin öyle yapmasına aklı başına gelir.sizde inat edip uzatmayın yoksa maddiyata fazla önem veren bi konuma düşersiniz.hoş olmaz.

tasarimcibayan Canım sen aslında şu an 14 şubatta olmadığı için büyük hayal kırıklığı yaşadığın böylesin , Sevgilinle konuş ve gidip askerliğini yapsın kurtulsun onu da geriyordur bu askerlik iş , tam sağlam işi olur en azından çünkü her yer askerliğini yapmış birini arıyor.
okulunu geldikten sonra da yapar yani nedir bu erkeklerde askere gitme isteksizliği anlamış değilim.

Sen konunun üzerinde durma ve hiç takılma ama son kez konuşmanı yap bakalım ne dicek ona göre de kendini çekersin , erkeklerin üzerine gittikçe bu konuda daha çok sıkılıyorlar ve konu ben hiç çaba göstermiyor muyum sanki ye geliyor ve sinir bozuyor haliyle ne yazıkki.

Aynen bende öyleee. Şube ofise çok yakın ama gitmek istemiyorum yalan dolanları yüzünden.

benim bi de baya uzak.arabayla 15 dakika sürer.düşün oraya gelmemi istiyolar.sorun değil aldırırım ama benim yerimde başkası da olabilir ya da aksilik olur.oraya dolmuşla gitmem 25 dakika ve sanayi bölgesi.her seferinde de gidip alamam kaç tane kargo var gelicek.bi kusura bakmayın bile demiyolar ya çıldırıyorum sinirden.

Demezler canım derler mi hiç.
Uzakmışsın bi de hakikaten oldu sen gideceksen şubeye biz ne diye kargoyla alıyoruz ürünleri acaba.
Herkes işin kolayına kaçma çabasında vallla ne güzel

tatlım malesefki bende durumunuzun nişan için hatta evlilik için bile engel olduğunu düşünmüyorum. Erkekler rahatlar evlilikten her zaman kaçıyorlar seninkide böyle birşey bence. Bak 29 yaşındayım sana şöle diyim boşu boşuna yıllarım gitmiş.Şimdi daha evlenicem evliliğim oturcak ev alıcam çocuk yapıcam. oooooo. hayatım gitmiş ellerimden haberim yok. Herşey zamanında güzel inan bana. Ben nişanlımı tanıdığımda o okulu uzatmıştı 5. senesindeydi. bense mezun olmuş ve 3 senedir çalışıyordum. Ona söylediğim ilk şey okulun bitecek yoksa hayatıma giremezsin oldu. ve bunu ona hep hissettirdim. Okul bir dönem bile uzasa terkedecektim. çok şükür bitirdi hemen askere gitti geldikten 2 ay sonrada bu işlere girdik. Ne olursa olsun nekadar seversen sev boşuna zaman kaybına gerek yok. Benimde kötü bir tecrüben var ve ozman ne güzel bir ilişikim var diye düşünürken şimdi hayatım gitmiş diyorum. Sakın ha sakın kendi zamanını boşa harcama kimsenin harcamasınada izin verme.

Yaz ya rahatlarsın :)

yazım mi hadi bende yazayım günlerdir daralıyorum :)

Bizimde 1,5 yıllık ilişkimiz var sevgilim burda tek yaşıyor arkadaşları ile aldığı maaş yetmiyor ne yazıkki .kpss ye girdi ve infaz koruma memurluğu için başvuru yaptı benim istememe rağmen , ve dualar ettim inşallah kazamnamazsın diye ve duam kabul oldu kazanamadı :)
Biz bu ay kendimiz için pijama takımı aldık bohçaya koymak için daha sözlü değiliz kendi aramızda taktık yüzük ekim ayında.
geçenlerde konu nasıl açıldı bilmiyorum abisi için 10 bin kredi çekmişler kredi kartları felan ödemiş ailesi gidip kızı istemişler yüzük takmışlar şu an 2 yllık evli abisi, hani yardım ettiğini biliyordum ama rakamında bu olduğunu bilmiyordum bana da geldiler tabi ama hiçbir şey demedim alttan aldım .herşeyi kendi yapacak ama nasıl yapacak 2020 de felan evleniriz herhalde , bir abisi nikah yapmışmış düğün yapmamış ,sende kredi çek bende kredi çekeyim yapalım demesi daha sinir etti beni .hiç kredi çekemem senin yapman lazım hiç bekleme , eşyaları zaten evgörden senetle alınacak krediye gerek yok dedim. madem abisi istedi oda istesin ne olacak yani. Birde aöf harç parası ayın 2 sine kadar bu ayın 5 nde maaşının alıyor. ne yapcam felan dedi bende abisinden ablandan iste ayın 5 inde verirsin dedim yok onlardan istiyemezmiş gidip annesine söylerlermiş zihniyete bakar mısınzı ? benden istiyor ben hiçbişey demedim
Dün sonunda patladım ailenden niye istemiyorsun abin istemiş yaptırmış gayet de rahat bir şekilde. sen niye yapmıyorsun en azından nişan yapsınlar bu kadar mı zor dedim o da işte ben ailemden istiyemem dedi niye dedim işte zamanında bende abimi eleştirdim şimdi onlarda bana aynı şeyi söylerler dedi. sinir oldum ya , söylerlerse söylesinler yani ne var bunda.
Birde dün oturalım dedim neymiş adam varmış orada . dedim ne olacak otur . kolumun tutup götürdü beni öyle sinirlendi ki oturturdu bana aptallık , gerizekalılık etme mantıklı düşün adam var orda dedii bende sustum başladım ağlamaya tutamıyorum gözyaşlarımı , babamda bizi görmüştü sevgililer gününde ondan beri huzursuzdum .Özürler diledi ama öyle kırgınım ki , Sırf gururundan yapıyor ailesi ona söz söylemesin ama bana gelince gurur diye bişey yok sinir oluyorum ya

uzun oldu kızlar kusura bakmayın dün biraz ağlayınca rahatladımm yalnız onu aldım :)

Yani ne denir pek bilemedim ama erkekler böyle herşeyi kendileri yapmaya çok meraklılar gerçekten.. Ama uyarabilirsin sizin ihtiyacınız varken onlara yardım etmek yerine size birikim yapabilir ve sende yardım edip desteklemelisin bu durumda

canım o kadar güzel demişsinki.. evet ilk bozulduğum 14 şubat olmamasıydı. çünkü tarihleri bile net bi şekilde konuştuk ve ben yüzük tepsimi filan yaptırmıştım 2 ay kala böyle askerliği çıkardı işte.. ama ben kalkıp hadi okulu bırak askerliğe uzun dönem git diyemem.. bak 2.5 senedir aöf de yazık günah normalde geçen haziranda bitmesi lazımdı ki 2 sene daha uzadı. ve bu kafayda daha da uzıycaktır eminim.. ben de dedğim gibi pazar son kez konusucam bu konuyu ve topu ona atıcam sonra gözlemlicem bakıcam hala aynı o zaman...
canım o kadar doğru diyorsunki ben hayata erken başladım 19 yaşımda üni. bitirdim çalışmaya başladım. hatta üniversitedeyken bile fotoğraf çekip para kazanırdım. yani 4 senedir zaten sorumlulukları olan bi insanım. ee benim okulum bitti işim gücüm var çok şükür kazanıyorumda ee neden hala bekliyorumki aklım almıyor yani.. askerlik vs diyor ee bu 2 senedir belli olan bişey zamanında niye oturup çalışmadı o zaman. belki şimdi askerden gelmiş olcaktı ama malesef o kadar sorumlulugu yok.
aileler var bi de. onun annesi sürekli evlenelim baskısında. bizimkilerde bekliyor çünkü 2 senedir biliyoruz. baskı olmasa da belli bekledikleri. fakat o hep konuyu değiştirmede. bi de zoruma gidiyor. başkalarının mutluluklarıyla tabiki mutlu oluyorum ama mesela cok yakın arkadasım 4 5 aylık sevgilisiyle nişanlandı. başka bi arkadasım gecen ay kız arkadasına evlenme teklifi etti. yine gecen hafta bi arkadasım söz fotolarını paylastı ve hepsi bizden daha kısa süreli ilişkiler.. ben de üzülüyorum çocuk değiliz ki artık
canım evliliğe girince aileler destek olmuyorsa bi şekilde kredi çekiliyor. ama ailesinden istemesi lazım evlat bu abşye yapıldıysa onunda hakkı tabi aileler maddiyatı el verdiği sürecee bir de nişanı kız tarafı yapar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…