2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Abisi çekilen borçlar bitti . hiç kusura bakmasın abisine yapılmış ben niye kredi borcuna girip kendimi zora sokayım ki gidip istesin ailesinden yapmakta meraklı ise benimde tüm isteklerimi yapacak o zaman yani sinr oluyrm

ya o değilde seni kolundan tutup götürmesi gerizekalı falan delirtti benimkide kırk saat oturacak yer arar ankara turu atar öyle oturuurz secili mekanlar

seni yıkan bu olmuş vardır bunda da bir hayır canım konuş bakalım ne dicek.

Ama işte abisine yapmışlar benim yediremediğim o.kendisi nişanlıyla gezip tozdu borç ödemeden biz de krediye yetişir mi diye düşünüp durcaz yani stresli dönem geçireceğiz.nişan masrafından kastım çiçeği çikolatası elbisesi ayakkabısı takısı canım .

Bohça için pijama takımı aldık birbrimize ama ondan vazgeçeceğim çok masraflı oluyor diye yani daha ne yapayım
Ailesine hiç talep de bile bulunmamıştr laf yicem diye kesin

ya o değilde seni kolundan tutup götürmesi gerizekalı falan delirtti benimkide kırk saat oturacak yer arar ankara turu atar öyle oturuurz secili mekanlar

kimi zaman ondada vardr yer beğenmez ne arıyorsa oturacağı yer altın kaplama mı olcak analamdım

kimi zaman ondada vardr yer beğenmez ne arıyorsa oturacağı yer altın kaplama mı olcak analamdım
yok oturanlar ya bizi yerse ya inan bıktım beni alır arabada gecer iki saat tam mekanın önüne geliriz otoparka bakar baktı kalabalık basar başka yere gider gecen hafta pazar beni birde aldı oturduğumuz üçbuçuktu

ayy sen ankarada mısın kuzu
kuzum her seyi en az sekilde yapmayı deneyin. bohca için sadece gerekli malzemeleri alın mesela.. bilmiyorum haklısın bence inşallah hallolur sorunlarınız

Kızlar yatak odası takımı baktınız mı?
Telesete baktım ben bugün çok sade ve modern..Ama fazla sade geldi bana:S

Çok çok haklısın düşündüğünde sana kesinlikle katılıyorum. Ama şu var bu mesele onunla ve onun ailesiyle arasında. Ne kadar yanlış olursa olsun laf söylediğinde sana ters teper. Bazen ailede bir çocuğun üzerine daha çok düşülüyor, birine her şeyi yaparken diğeri her şey için savaşmak zorunda kalıyor. İstemekte haklısın, ama yapmıyorlarsa, o da isteyemiyorsa karakterinde yok demek ki zorlama bence. Kendini yıpratma hiç, onlarla da kendinizi kıyaslama(haksızsın demiyorum kardeşler eşit olmalı ama sen bu durumu görmezden gel ne olacak). Kendiniz zor da olsa kimseye hesap vermeden yapmış olrsunuz. Çünkü yardım aldığında her türlü müdahale hakkı olur karşı tarafın, o da kendi hayatımız diyerek bu yola çıkmıştır, o yüzden istemiyordur belki. Bu devirde borca girmeden evlenmek çok zor. Olanlar var, aileleri ev hediye ediyor falan, çok özeniyorum ama kısmet bu işler. Herkes ailesi hakkında hassastır, laf dışarıdan geldiğinde doğru da olsa en ufak lafı konduramaz. Tepkisi ondan gibi geldi, ama çok yanlış bi tepki vermiş özür dilemiş ama o lafı da sakız etmesin ağzına bence. Affetmenin kolay olmadığını görmeli

Hoşgeldin kuzuuu. Sana da hayırlı cumalarr.
İyiyiz sen nasılsıııın :)
Çok şükür iyiyim bende canım hızınıza yetişemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bi tane olsun da onla başedemeyince bakalım ikinciyi ister mi

Selamm :) İyiyim çok şükür sen nasılsın

Çok şükür canım iyiyim :)

kızlar yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım üzmeyin kendinizi ya ne diyeceğimi bilemedim inanın

15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)

hepsi prenses model ama üzerinde giymen gerek bir kaç tane benzer modeller bulup boyuna kilona göre durus değisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…