2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım arkadaşa katılıyorum hepsi aynı model gibi. Fazla fazla kabarık vçok da benzerler. Ben 2. fotodakini daha çok beğendim ama önemli olan sende nasıl görüneceği. Bu şekilde karar vermek pek mümkün değil

ben ikinciyi beğendim.45 kiloda baya iyiymiş ama boyun çok uzun değilse tabi.değil 45 ben 50 kilo bile olmadım hiç

bide şu var 45 kilo olduğun için kabarıkta giyersin mis olursun:) denemeden karar verme

kızlar hepiniz 2 demişsiniz bencede 2 hoş fakat ön kısımdan resmini bulamadım o gelinliğin oyüzden emin olamıyorum bende . Aklımdaki prenses model kuyruklu bi gelinlik hepsi aynı olur zaten dimi fazada kafa yormama gerek yok :)

zayıf olduğum için arkadaşlarım kabarık gelinliği taşıyamazsın sen diyorlar aklımı karıştırıyolar işte hep
alakası yok benim kardeşmde 45 kilo bel incecik prenses giydi çok güzel duruyor gayette taşıdı ama foto çekimine giderken gelinlk için sporlar oluyorya onlardan giydirdim:)

alakası yok benim kardeşmde 45 kilo bel incecik prenses giydi çok güzel duruyor gayette taşıdı ama foto çekimine giderken gelinlk için sporlar oluyorya onlardan giydirdim:)

bende taşırım ozman :) zaten hayalimdeki gelinlik hep prenses modeldi moralimi bozanlar olmasa herşey güzel olucakta malesef böyle insanlar var

Yahuuu 5 çocuk çok fazla değilmi ? Şimdi beni taşlamayın da benden de anne olmaz gibi geliyor, yani çocuk için plan yapmıyorum ben..Bunu da söyledim nişanlıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…