Canım arkadaşa katılıyorum hepsi aynı model gibi. Fazla fazla kabarık vçok da benzerler. Ben 2. fotodakini daha çok beğendim ama önemli olan sende nasıl görüneceği. Bu şekilde karar vermek pek mümkün değil15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)
Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283
Eki Görüntüle 1434284
Eki Görüntüle 1434285
15 agustosta düğünüm var benimde :)
yarın gelinliğim dikimine başlanılcak fakat ben hala kararsızım fikir verin bana lütfen :) tesettürlüyüm 45 kiloyum atıcağım resimlerden hangisinin etek kısmı daha hoş sizce lütfen herkes bi fikir versin noluuuuuur :)
Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283
Eki Görüntüle 1434284
Eki Görüntüle 1434285
2. beğendim canım ben15 agustosta düğünüm var benimde :)
Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283
Eki Görüntüle 1434284
Eki Görüntüle 1434285
bide şu var 45 kilo olduğun için kabarıkta giyersin mis olursun:) denemeden karar verme15 agustosta düğünüm var benimde :)
Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283
Eki Görüntüle 1434284
Eki Görüntüle 1434285
bide şu var 45 kilo olduğun için kabarıkta giyersin mis olursun:) denemeden karar verme
alakası yok benim kardeşmde 45 kilo bel incecik prenses giydi çok güzel duruyor gayette taşıdı ama foto çekimine giderken gelinlk için sporlar oluyorya onlardan giydirdim:)zayıf olduğum için arkadaşlarım kabarık gelinliği taşıyamazsın sen diyorlar aklımı karıştırıyolar işte hep
alakası yok benim kardeşmde 45 kilo bel incecik prenses giydi çok güzel duruyor gayette taşıdı ama foto çekimine giderken gelinlk için sporlar oluyorya onlardan giydirdim:)
ya bana göre hepsinin eteği aynı bendemi sorunmu15 agustosta düğünüm var benimde :)
Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283
Eki Görüntüle 1434284
Eki Görüntüle 1434285
Hiç morlini bozma ne içinden geliyorsa giybende taşırım ozman :) zaten hayalimdeki gelinlik hep prenses modeldi moralimi bozanlar olmasa herşey güzel olucakta malesef böyle insanlar var
hepsi prenses model güpürleri ve kuyruğu farklı canımya bana göre hepsinin eteği aynı bendemi sorunmu
ya bana göre hepsinin eteği aynı bendemi sorunmu
Arkadaşlar yemin ederim derdim ev filan değil, Allah şahit.
Yani daha maaşını bile bilmiyorum, önemli de değil. (Tabi aşağı yukarı bi fikrim var ama hiç sormadım)
Benim tek üzüldüğüm mesele nasıl bu konuya geldik. Beni tahrik ediyor olmasını hazmedemiyorum. O inatlaştıkça kendimi bi savaşın içinde zannediyorum. Konuştuğumda suçunu kabul ediyor ama sonra aynı şey yine oluyor.
Ne kadar sosyal medeni filan da desem ne yazıkki erkek hegomanyası var gizli bi yerlerde. Ben de bunu hissettiğim an karşı saldırıya geçiyorum.
Gerçekten çok üzgünüm, iletişimimiz bu hale geldi diye uzaklaşmak bile geliyor içimden.
Bunun bi arkadaşı var iki yıllık evli, eşi kesinlikle ömrümün hiçbir zamanında çocuk istemiyorum filan diye inat ediyordu. Nitekim bu konu yüzünden de ayrılma noktasına geldiler. Biz onun üzerine geyik yaparken bi baktım benimki cidden kaptırdı kendine bu fikriNeyse şimdi olması gerektiği gibi akışına bıraktı.
Çok tabi yaaaBu neeeee
Daha maaşını bile bilmiyorum. Allah şahidim ki niyetim o değildi
İşte beni tahrik eden tavır da bu ya. Tabi serde erkeklik var, onun züriyeti devam edecek sonuçta.
Yaaa ne acı konular bunlar, gerçekten bunları konuşuyor olduğumuza inanamıyorum, çok üzgünüm
Hiç morlini bozma ne içinden geliyorsa giy
İkinci model güzelmiş15 agustosta düğünüm var benimde :)
Eki Görüntüle 1434282
Eki Görüntüle 1434283
Eki Görüntüle 1434284
Eki Görüntüle 1434285
Çok güzelmişşşş bu yaakızlar geçen bıçak soruyodunuz cookplusta indiirme girmiş 78 tl
kızlar ilk dans sarkınıza karar verdiniz mi
hıım güzelmişbizimki soner arıcadan deniz gözlüm şarkısı olucak :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?