2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2. diyorum.Danteli daha şık
Yetişemezsin kızııım, takipte kalmak gerekkk çok hızlıyız
Yetiştim kiii
Yahuuu 5 çocuk çok fazla değilmi ? Şimdi beni taşlamayın da benden de anne olmaz gibi geliyor, yani çocuk için plan yapmıyorum ben..Bunu da söyledim nişanlıma
En önce sen anne olurmuşsun
Huhuuu ,
Minnoşlarım geldiiii
Ne çabukk daha dün bakmamış mıydık bunlara. Güle güle kullan canım :)

kızlar kargom geldi.bi kez genel merkez iki kez şube bi de şikayetvara yazı yazınca mecburen getirdi.kızda bi tavırlar bi tripler görceksiniz. paşa paşa geldi ya.arıyo direk nerde ev diyo bana.getirdi kargoyu verdi.elime kağıdı kalemi tutuşturdu hiçbişey demeden. bende gülümseyerek attım imzamı. halbuki bana kusura bakmayın diyip işini yapsa şimdi surat 5 karış bi şekilde bu duruma düşmezdi.

Güzel günlerde kullannn, benimde saç kurutma almam lazım, görünce aklıma geldi
Teşekkürler canıımm.. Gördükçe akla gelen eksiklerden nefret ediyorum
Haha benimkilerde güya dün beni bulamamışlardı ya kargocu gelince söyledim pişkin pişkin sırıttı bi de. Utanmazlaaar

Ütüyü görünce aklıam geldi kızlar philipd GC4870/22 ütü alanlar annemin ütüsü bozuldu bende benimkini açtırdım ben sonra alırım diye. Dün ütüyü yaparken annemden çıkan ses "amannnn ben ne çekiyormuşum diğerinden ne güzelmiş buuuuu, kesinlikle kendine gene bundan al harikaymış. hemenciciik açtı"

Bi tane olsun da onla başedemeyince bakalım ikinciyi ister m

Hahahaha, dua etcem yaramaz bi çocuğu olsun diye ama bu sefer yine beni bulacak derdi

Bugün herkes pek dertli .Bende dertliyim ne yazıkki ama yazmıyım şimdi

İçim de kırık zaten, bu konuyu tekrar açmayacağımdan eminim zaten. Neyse Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ..

Canım çok doğru bi noktaya değinmişsin. Şimdi sevgililerimiz iyi hoş, her konuda paylaşım var vs. diyoruz. İyi ama nasıl alışırsa öyle gider gözüyle mi bakmalıyız bu konuya. Yani evlenince ben mutfakta bulaşık toplarken o tv karşısında göbeğini kaşırsa bi hayal etsene. Diğer sorumluluklarda da böyle.
Ya ben çok mu karamsar

Yahuuu 5 çocuk çok fazla değilmi ? Şimdi beni taşlamayın da benden de anne olmaz gibi geliyor, yani çocuk için plan yapmıyorum ben..Bunu da söyledim nişanlıma

Canım niye taşlayalım
E ona bakarsan benden de zorlasan bi tane çıkar gibi geliyo. O da nasıl bişimiş bi bakiiim diye
Vallahi şimdi o da inanamıyor nasıl böyle bi konuda inatlaştım diye. Galiba biz çok nazara geliyoruz diye başlıyor felak nas okumaya

Canım hepsi prenses model. Yani etek altındaki detay ve pile sıklığı ile fark var aslında sadece.
Ben de bu model istediğim için hepsi birbirinden güzel geldi :)

Bundan ben de muzdaribim İkimiz de çalışıcaz tabi ki beraber yaparız ev işlerini derdi, iş başa düşünce kıçını kaldırmadı sağolsun, hep bahanesi onun daha geç eve gitmesi, daha çok çalışması ya da yüksek lisans yapması oldu. Ona göre ben hep rahattayım çünkü. Rahata çok düşkünler, ben de öyleyim ama o rahatsız olduğu pislikler evde olmasın diye yorgun argın eve gittiğimde iş yapmak zorundayım. Umarım evlenince yapar. Öyle olacağını iddia ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…