2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Herif mobbing kralı resmen. Herkese bunu yapıyor, patronlardan yüz buluyor. Ve bana hatalısın dediği yerleri araştırdım. Yaptığım modelin analizlerini bu işi yapan başkalarına da gönderdim. Hata bulamadılar. Ve ben de aynı şekilde bu hatalarını bir bir anlatacağım patronlara, görsün ayak kaydırmayı
Haklısın canım. Ama sabırlı olmaya devam et. İş bulmak da sıkıntılı bi dönem. Hele de bizler için şuan işsiz olmak daha sıkıntılı..
O yüzden katlan biarz daha gittiği yere kadar.
Evet işsiz kalırsam yanarım kira ödüyorum en başta bi dünya. Ama haksızlığa gelemiyorum ya şu dünyada en katlanamadığım şey inan çıldırıyorum. Bir de panik atağım var zaten geliyorlar bana zor tutuyorum kendimi. Ama iş bulurum ya ne bileyim 1 ay falan sürer heralde en fazla. Hiç boşta kalmadım şimdiye kadar büyük de konuşmayayım da. Muhtaç olduğumu düşünürlerse daha çok ezerler ki muhtaç değilim kimseye.
Kararlıysan böyle devam et canım o zaman. Gurur önemli ya, basmayacaksın böyle damarına insanların. Her şey güzel olur inşallah bundan sonra

Canım işsiz zaten kalmazsın, bir süre sürer sadece bu. Elbetteki bulursun ama süreç bile yıprtaıcı oluyo işte. Görüşmelere git umduğunu bulama hadi zaman geçti buldun alış, işe alış , insanlara alış.
Ben de senin gbiiyim. İşime bakarım ama haksızlık yapılırsa da orda film kopuyor ben de de.. Tahammül edemiyorum susup katlanamıyorum asla. Zaten hatlanmak zorunda da değiliz. Tabii ki yanlış varsa gözüne sok, tepkini de ver. Öyle insanlara ezilmek için yaşamıyoruz neticede bi şekilde çözülür iş problemii..

inşşallah canım sende konus tabi baskı yapmamalı sana bu senin performansınıda etkiler

Özellikle ödemem gereken yüklü bir kira olması daha çok geriyor beni. Ama buna da tahammül edemiyorum ya çıldırmak üzereyim artık. O kim ya ! Çalışamıyorum ki, çok severek yaptığım işim zehir oldu bana. Böyle yaratıcılık mı beklenir? Beynimin minicik bir zerresi bile tasarım yapamıyor şu an. Çok öfkeliyim çok !
inşşallah canım sende konus tabi baskı yapmamalı sana bu senin performansınıda etkiler
Patronlar gelsin konuşmayı planlıyorum. İş yapamaz oldum ptesiler zehir oldu

ya bi kere gitmek bile istemezsin o adamın varlığını bildiğinden haklısın ama sakın ezdirme kendini çözüm bulmaya çalıs tabi ki

Çok çok haklısın canım benimm Konuş tabi kii. Bilsinler neler olup bittiğini.
Bu şekilde işe severek gitmen, Kafanı vererek çalışman mümkün değil elbette.. Aynen de yazdığın gibi anlat performansını bile etkilediğini.

ya bi kere gitmek bile istemezsin o adamın varlığını bildiğinden haklısın ama sakın ezdirme kendini çözüm bulmaya çalıs tabi ki

Hepsini anlatmayı planlıyorum kızlar. Ama sanırım bu şekilde çalışmaya devam etmemiz konusunda ısrarcı olacaklar ve adamın bu huyu değişecek bir şey değil. İnsanların ayağını kaydırıyor ve bunu gülerek zevkle etrafta anlatıyor. Kendi iş yeri dışında da bağlantısı olan yerlere aynı şekilde uzanıyor. Kişiyi kötüleyip işinden ediyor. Nişanlımla da konuştum, söyle ben bu şekilde çalışamam diye, yok derlerse de işi bıraktığını söylersin dedi. Ama hep kira işte kafama takılan. Param olsun kafe açayım ben ya kendi işimi yapayım Hiçbir yerde adalet yok.
Bir de ben bunları anlattım zamanında ufak tefek ama pek ciddiye alınmadım adamın karakterini hepsi biliyor ve kızıyorlar, ama yine de böyle devam ediyorlar. Hukuki karşılığını da söyleyeceğim bu defa, ama genç işte şimdi böyle çıkışlar yapar deyip yine geçiştirirler gibi geliyor. Böyle çocuk muamelesi görmek de ayriyetten sinir bozucu. Ben onca iyi iş yapıyorum, dünyanın parasını kazanıyorlar benden, ama yine de hala içlerinde bir yerde "daha hayatı bilmiyor, yeni bu daha" psikolojisinde olduklarını biliyorum ve bu beni daha çok sinirlendiriyor.

Sabah sabah ne atarlıyız topluca. Ne yapsak kızlar böyle toplu terapi seansı mı yapsak kendimize gelelim bi

Böyle insanlar bi de çook afedersiniz ama patron yalakası olurlar genelde. Yaptıkları artı şeyi gözlerine gözlerine soktukları için çok çalışıyo imajı da cabası. HAliyle bunların başlarına pek bişey gelmez kolay kolay. Olan diğer hakkıyla çalışan, işine bakanlara oluyo ben çok iyi bilirim onu..
En tahammül edemediğim şey de tam olarak o nokta zaten. Sen elinden geleni yap canım. En azından için rahat eder, sustum kaldım demezsin. Umarım bir faydası da olur..

günaydın kızlarr
dün evimizi tuttuk çok mutluyum tam istediğim yerde istediğim gibi bi ev bulduk düğün haziranda ev sahibide eşyanızı ne zaman koyarsanız kiranız ozaman başlar dedi buda bizim için çok iyi oldu büyük bi yük kalktı üstümden çok çok mutluyum

Her yerde var böyle insanlar boş yere canını sıkma , çokta rahatsız oluyosun patronla konuş o kişiyle muhattap bile olma .

Günaydın canım ne güzel güle güle oturun hayırlısıyla :)

Sorma ya aynen öyle. Gelmiş bana diyo modelin hatalıydı bütün haftasonumu yedi diyo. Gider bunu da anlatır. Kusura bakmasın da o modelde benim sorumluluğum olmayan yerleri bile ben tamamladım, bi zahmet işini yapıver değil mi? Ayrıca hatalı dediği yerleri danıştım ve hata falan yok ! Başka ustalarla çalıştığımızda niyeyse bunlar sorun teşkil etmiyordu, açık söyleyeyim daha hatalı modeller gönderdim aceleden kaynaklı. Adamlar iki güne tamamladılar. Terbiyesizlik bunun yaptığı. Allahından bulsun. Gerçekten cinsiyet ayrımcılığı had safhada
Canım hayırlı olsun :) Hala insan kalmış galiba bu memlekette. Çok şaşırdım vallahi

Her yerde var böyle insanlar boş yere canını sıkma , çokta rahatsız oluyosun patronla konuş o kişiyle muhattap bile olma .

Mecburum muhattap olmaya, projeyi birlikte tamamlamak zorundayız. Yoksa selam bile vermem, vermiyorum da

amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin :)
sağol canım :) sorma şeker gibi bi ev sahibim var yaşlı tonton bi dede emekli öğretmen eşide 1 ay önce vefaat etmiş çok yardımcı oldu bize yeni evlencez diye kirayıda uygun yaptı allah razı olsun

Oh sonunda iyi bi haber :) Canım çok sevindim hayırlı olsun, güle güle oturursunuz İnşallah.
Hakikaten öyle insanlar kalmış mı yaaa şaşırdım ben de. Helal olsun vallahiii :)
Öyle canım öylee... Her yerde var bunlardan. Tükenmiyolar maalesef..
Bi yerden çıkarır Allah bunların hesabını elbet, öyle inanıyorumm

Ne güzel ya allah böyle insanlara dert vermesin, keşke daha çok olsalar. Çok şanslısın çok :)
Öyle canım öylee... Her yerde var bunlardan. Tükenmiyolar maalesef..
Bi yerden çıkarır Allah bunların hesabını elbet, öyle inanıyorumm
Dinozor kafalı

Canım benim Allah yardımcın olsun nisanlınında dediği gibi böyle devam edecekse bırak iş ararsın bulursun evet kira var ama psikolojide önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…