2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım hayırlı olsun sonunda güzel bir haber aldık:)

Kizlar gunaydin

Herkesin sorunlari var gordugum kadariyla. Benimde bana gore ni sorunum var. Birazda sinirliyim aslinda.

YEKTA61 canim nisanlinin umursamazligi hat safhada galiba. seviyorsun biliyorum ama kendi degerini de unutma. Hic bir kadin bu davranislari haketmez. birde mutsuzmus ve oyle kabul edecekmissin falan demis. cok uzgunum ama ben bitirmiyorum sen bitir demis resmen. Ben oyle anladim. Hakkinda en hayirlisi olsun canim benim.

Kizlar kendime gelecek olursam benim iki tane ablam var. En buyuk ablam evli. 2.si ise evli nisanli degil. Ben nisanlanirken babam ablama usulen sordu iznin var mi diye. Zaten aramizda oyle bir resmiyet yok ablam benim iliskimi biliyor ne zaman evlenme planimiz oldugunu biliyor. Bizim nisanimiz oldu inanin bir cok seyi icimde yasadim o uzulur diye. Ama nisandan sonra ogrendim ki onun da erkek arkadasi ve evlenme planlari varmis. Ve bunu bana annem soyledi. tembihlemis preciousa soyleme diye de. biz ekimde nikah dusunuyoruz. Bunu da biliyor. Simdi ogrendim ki 6eylulde evlenicez demis yine anneme. E bizimki de ya 4ekim ya 18ekim olucak. Bi ay arayla insanlari iki defa mi davet edicez. Bana cok sacma geldi. Kirildim cok uzuldum. normalde de en yakinim ve herseyimizi paylasiriz. niye boyle yapti. cok canim sıkkın.

En azından aramızda senin gibi mutlu olanların olması iyi bişey kuzumm. Rabbim daim etsinn

Canım benim Allah yardımcın olsun nisanlınında dediği gibi böyle devam edecekse bırak iş ararsın bulursun evet kira var ama psikolojide önemli
Hayırlısı olsun hakkımızda
Hahaha çok iyimiş buuu
Stresimi böyle atıyorum kuzu
İyi niyetli düşünüyordur elbet ama acaba sevgilisiyle konuştu da sonradan böyle bir karar mı aldılar. Karşı taraf beklemek istememiştir belki. Ama yine de yakınsınız üzülme diye mi anlatmadı pek anlayamadım karışmış sizin işler

çok sağol canımm teşekkür ederim :) gerçekten bizde çok şaşırdık allah iyi insanlar çıkardı karşımıza çok şükür

çok sağol canımm teşekkür ederim :) gerçekten bizde çok şaşırdık allah iyi insanlar çıkardı karşımıza çok şükür
Gerçekten şanslınız aman nazarlar değmesin :))
Amcaya sor başka evi varmıymış hahaha

Ne güzel ya allah böyle insanlara dert vermesin, keşke daha çok olsalar. Çok şanslısın çok :)

Dinozor kafalı

canım hayırlı olsun sonunda güzel bir haber aldık:)

En azından aramızda senin gibi mutlu olanların olması iyi bişey kuzumm. Rabbim daim etsinn
çok teşekkür ederim kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kafama dert ediyodum ev işini çünkü istediğim semtte kiralık ev yoktu olanlarda çok yüksekti kiraları allah yardım etti burası çıktı karşıma bi bakalım dedik dolandık ama kimse yoktu binada kimse yokmuş diye geri dönerken yaşlı bi amca geldi hayırdır gençler diye meğerse ev sahibiymiş binanın içindeki merdiven demirleri takılmış onlara bakmaya gelmiş tesadüfen karşılaştık bizden 2 dakka sonra gelse bakmadan döncektik yani nasip işi allah yardım etti gönlümüze göre oldu inşallah hepinizin gönlüne göre dileğince olur istediğiniz şeyler kızlar

Canım ya hakikatten ne karışmış sizin iş. Ablan zamanında bişey demiyerek sana engel olmak istememiş ehrhalde. Ya da o zaman böyle bir durum yoktu. Ama keşke baştan konuşulsaymış. Sordun mu annene bu mevzu yeni mi çıkmış yoksa sen nişanlanırken de varmıymış diye?
Hayır sonradansa madem öyle o seni beklesin. Sizinki önceden planlanmış bişey, ve rızası da alınmış. Öylesi daha mantıklı olmaz mı. Dediğin gibi akrabaları 1 ay arayla toplamak çok zor. Ya da katılan insanlar bölünecek iki düğüne..

ablan kötü nietli yaklastığını sanmam belki erkek arkadası böyle istedi o da bişey diyemedi benim kardesim benden önce evlendi bir senelik evli inan problem olmuyor onlar bekleyemez mi biraz daha acaba

Canim niye uzuleyim ki, ben o mutlu olsun isterim. O deseydi ki bende evlenicem ben beklerdim. Ben nisanlanmadan oncede varmis. Bi suredir var yani.

Canim bu beraber oldugu kisi taa 5sene once vardi. O donemde ayrildilar. bazi sorunlar oldu bende ayril demistim. Sonra bi sure gizli gizli gorustigunu ogrendim. simdi de herhalde en az 1senedir falan beraberler. Sunu da soyliyim o donemde bu cocuk ben ayril dedim diye bana netten mesaj falan atmisti insallah mutsuz olursun bilmem ne diye. Simdi bana giciklik olsun diye mi yapiyor diye dusunmuyor degilim. Bu benim kardesim ya, boyle olmamasi lazimdi. Cok kirildim.

ablan kötü nietli yaklastığını sanmam belki erkek arkadası böyle istedi o da bişey diyemedi benim kardesim benden önce evlendi bir senelik evli inan problem olmuyor onlar bekleyemez mi biraz daha acaba

Benimle konusulmamasina kizginim. Herhalde son dakika beni dugune davet edecek. Davetiyeyle.

Haklısın canım... Keşke en azından seni karşısına alıp da biliyorum siz bu yola girdiniz ama benim de böyle böyle bi durumum var deseymiş.
Peki annen ne düşünüyo bu konuda? Yani hanginizin önce evlenmesinden yana?
Yada iki düğün 1er ay arayla yapılabilir mi diyo

mutsuzmuş kendisi onu bu şekilde kabul ediyosam edermişim etmiyosam yolumu çizecekmişim

Bu nasıl bir cümledir ?

Bence nişanlınla açık açık kkonuşmalısın , nişanlın olacak adam bugün böyle ise yarn evlendiğinizde aynı evin içine girdiğinizde dışarı çıkar gezer tozar yani .seninle pek ilgilenecekmiş gibi gelmiyor bana açıkcası .

AAA ne oldu ?

Kardeşlerin arasına girmek ne kadar büyük günah ama. Kendisi mutsuz olur ki böyle yaparak. Hem ablanı da mutsuz eder. Üzüldüm şimdi ya. Ablanla sen konuş olmadı. O anlatmadı diye üzülüp kırılmaktan önce işin aslını öğrenmiş olursun hem

Canım ablan çocukta değilki bilemedimpek samimi değilsiniz sanırım ablanla acaba kıskanıyormu seni

bilmiyorum kafam almıyor hiçbişey çok bunaldım

Ne güzel ya allah böyle insanlara dert vermesin, keşke daha çok olsalar. Çok şanslısın çok :)

Dinozor kafalı

çok güldüm yorumuna .

Sıkma canını , patronlarına anlatsan bile yıllardır orada çalıştığı için bişey demezler emin ol yani canım.

Hayırlı olsun

ablan kardesim ayrıl dedi mi demiş.

Erkeklere herşey anlatılmamalı ya yarın bir gün tokat gibi yüze vuruluır zamanında yaşanılanlar yanlış yapmış eğerki senin ayrıl demeni söyledi ise.

Kaldı ki annende söylemeliydi sen ondan önce nişanlanmışsın ve kaldı ki ortada daha nişan yokken düğün nasl 16 eylülde olacak anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…