hayırlı olsun canım güle güle oturmak nasip olsun inşallah :) darısıda başımıza :)günaydın kızlarr
dün evimizi tuttuk çok mutluyum tam istediğim yerde istediğim gibi bi ev buldukdüğün haziranda ev sahibide eşyanızı ne zaman koyarsanız kiranız ozaman başlar dedi buda bizim için çok iyi oldu büyük bi yük kalktı üstümden çok çok mutluyum
Kizlar gunaydin
Herkesin sorunlari var gordugum kadariyla. Benimde bana gore ni sorunum var. Birazda sinirliyim aslinda.
YEKTA61 canim nisanlinin umursamazligi hat safhada galiba. seviyorsun biliyorum ama kendi degerini de unutma. Hic bir kadin bu davranislari haketmez. birde mutsuzmus ve oyle kabul edecekmissin falan demis. cok uzgunum ama ben bitirmiyorum sen bitir demis resmen. Ben oyle anladim. Hakkinda en hayirlisi olsun canim benim.
Kizlar kendime gelecek olursam benim iki tane ablam var. En buyuk ablam evli. 2.si ise evli nisanli degil. Ben nisanlanirken babam ablama usulen sordu iznin var mi diye. Zaten aramizda oyle bir resmiyet yok ablam benim iliskimi biliyor ne zaman evlenme planimiz oldugunu biliyor. Bizim nisanimiz oldu inanin bir cok seyi icimde yasadim o uzulur diye. Ama nisandan sonra ogrendim ki onun da erkek arkadasi ve evlenme planlari varmis. Ve bunu bana annem soyledi. tembihlemis preciousa soyleme diye de. biz ekimde nikah dusunuyoruz. Bunu da biliyor. Simdi ogrendim ki 6eylulde evlenicez demis yine anneme. E bizimki de ya 4ekim ya 18ekim olucak. Bi ay arayla insanlari iki defa mi davet edicez. Bana cok sacma geldi. Kirildim cok uzuldum. normalde de en yakinim ve herseyimizi paylasiriz. niye boyle yapti. cok canim sıkkın.
Huyunu biliyorlar adamın, ama patronlarım da bazı konularda çok yumuşak başlı kimsenin ekmeğiyle oynamak istemezler. Bir iki gerginlik oluyor aralarında sonra yine devam anlayacağın. Bu yaşta meslekten yıldım, ne kadar da seviyordum oysakiçok güldüm yorumuna .
Sıkma canını , patronlarına anlatsan bile yıllardır orada çalıştığı için bişey demezler emin ol yani canım.
Galiba yakızlar nazar mı değdi noldu böyle size
Haklısın canım... Keşke en azından seni karşısına alıp da biliyorum siz bu yola girdiniz ama benim de böyle böyle bi durumum var deseymiş.
Peki annen ne düşünüyo bu konuda? Yani hanginizin önce evlenmesinden yana?
Yada iki düğün 1er ay arayla yapılabilir mi diyo
Kardeşlerin arasına girmek ne kadar büyük günah ama. Kendisi mutsuz olur ki böyle yaparak. Hem ablanı da mutsuz eder. Üzüldüm şimdi ya. Ablanla sen konuş olmadı. O anlatmadı diye üzülüp kırılmaktan önce işin aslını öğrenmiş olursun hem
Canım ablan çocukta değilki bilemedimpek samimi değilsiniz sanırım ablanla acaba kıskanıyormu seni
ablan kardesim ayrıl dedi mi demiş.
Erkeklere herşey anlatılmamalı ya yarın bir gün tokat gibi yüze vuruluır zamanında yaşanılanlar yanlış yapmış eğerki senin ayrıl demeni söyledi ise.
Kaldı ki annende söylemeliydi sen ondan önce nişanlanmışsın ve kaldı ki ortada daha nişan yokken düğün nasl 16 eylülde olacak anlamadım
Aynen öyle canım. Madem senin haberin yok o zaman yapacak bişeyin de yok. Belirlenmiş bişey var ve hazırlıklarını zatn yapman gerek. Ablanın ayıbı olmuş. Elinden bişey gelmez senin. Ama umarım sorun çıkmaz da tatlılıkla haleldersiniz bu mevzuyuannem bi taraf olmuyor o da arada kaldı. zaten ona da yeni söylemiş ayaküstü biz 6eylülü istiyoruz diye. valla beni muhatap alıp konuşmadığına göre ben 1ay sonra gidip 4 yada 18 ekime tarihimi alıcam. evimiz de satıldı, şimdi kendimize ev aramaya başlıcaz. ekime kadar illa ki buluruz başımızı sokacak bi yer.
ben sırf akrabalara çevreye yük olmasın diye nişan yapmayan insanım. şimdi millete bir ay arayla gelin mi diyeceğiz. nasılsa haberim yok. kendi planımı bozmıcam.
Ben de tam olarak bu yüzden konuş dedim ama tabi sen bilirsin. Bu kadar yakınsınız, o bir hata yapmış ama ne olursa olsun belki senin attığın bu adımla yine işler eskisi gibi olur. Belki başka bir şey var altında. Yaptığı doğru değil, bakınca evet onun konuşması gerek ama bu tarz konularda konu sevdiklerimse farklı davranmak gerektiğini düşünüyorum.valla ben konuşmıcam. hiç bir zaman dışarıdan birini ailemin önüne koymadım. evimin sırrını sevgilimle paylaşmadım. 5sene önce bu kadar olgun olmayabiliriz ama bazı şeyleri yinede bilmek gerek. kendimi salak gibi hissediyorum. herkesle beraber söylicekmiş bana. bir de benim en yakınımdır yani. herşeyimizi paylaşırız.
sorma kuzu kavga ettik küfür etti özetle bu bende yüzüğü falan gönderdfim pişmanmıs ama saygısızlık yapılmazAAA ne oldu ?
Yektacım arkadaş aktivitelerinde gördüm yazdıklarını okudum canım daha öncede birçok şey yaşadınız, sana nasıl davrandığını biliyoruz hepimiz kendini belkide çok büyük bi yanlıştan döndürmen gerekecek bunun için güçlü olmalısın. bence nişanlın seninle istemeyerek nişanlandı, yaşanan şeyler yüzünden kendince bir aklama yaptı, ama kendine yazık etme nolursun iyice düşün eğrisini doğrusunu en baştan bu yana onun seni sevip sevmediğini anlayacaksın zaten : (Bende bunaldım canım. Sanada üzüldüm. Gerçekten erkeklere anlam veremiyorum. Kendilerine çok güveniyorlar ve minnetsizler
güle güle kullan canım.bende dün gördüm tepsileri seçemedim içlerinden almadımKızlaar ya şu kasvetli havayı kaldıralım. Güzel şeyler düşünelim , güzel şeyler bulsun bizi..
Havayı kırmak içiin size dünki cococuumun ziyertinde aldığım minikleri göstereyim madem.
Dün nişanlıcığım ve ben avm ye gidecektik. Annem de evde tek canı da sıkılıyo diye sen de gelsen ya bizle dedim. Biraz nazlandı işte rahatsız olurmuşuz falan . Bi de yok öyle gençlerin peşine takılan yaşlı kadınlardan olmak istemiyorum dedi güldürdü beniAnnem arkadaş gibidir çünkü. Hani onunla gezmek ekstra keyiflidir benden daha da enerjiktir falan. Hatta ablamın ve benim arkadaşlarım gelir oturur saatlerce sohbet eder onunla.
Neyse bu sırada nişanlım içinde dedi kii "Valla Allah biliyo ya ben X'dense (ablamın eşini kastediyor ve onu da çok sever ) ben seninkiyle ben çok rahat ediyorum çok ilgili çok iyi " vs. Tabi bende mutlulukla süzülmeler falan :)
Neyse söyledim sevdiceğime, başbaşa duramicaz diye isyan edermi diye ama aşkım başımın üstünde yeri var olur mu öyle şey" dedi ve çıktık gittik. Çok da eğlendik. Gezdik dolandık yemekler yedik. Eğlendik kısmı bizim Madame Coco'da geçirdiğimiz dakikalarda nişanlım için geçerli değildi tabiii. Amaa yine de bunları o aldı bana. Ben de çok mutlu olduum :)
1'i normal büyük tepsi, diğeri kahve sunumu için. Battaniye burdakinin farklı rengi ama nasıl yumuşak anlatamam..
güle güle kullan canım.bende dün gördüm tepsileri seçemedim içlerinden almadım
gül güle kullan canım cok sevindim senin adına cokta iyi yapmıssınızKızlaar ya şu kasvetli havayı kaldıralım. Güzel şeyler düşünelim , güzel şeyler bulsun bizi..
Havayı kırmak içiin size dünki cococuumun ziyertinde aldığım minikleri göstereyim madem.
Dün nişanlıcığım ve ben avm ye gidecektik. Annem de evde tek canı da sıkılıyo diye sen de gelsen ya bizle dedim. Biraz nazlandı işte rahatsız olurmuşuz falan . Bi de yok öyle gençlerin peşine takılan yaşlı kadınlardan olmak istemiyorum dedi güldürdü beniAnnem arkadaş gibidir çünkü. Hani onunla gezmek ekstra keyiflidir benden daha da enerjiktir falan. Hatta ablamın ve benim arkadaşlarım gelir oturur saatlerce sohbet eder onunla.
Neyse bu sırada nişanlım içinde dedi kii "Valla Allah biliyo ya ben X'dense (ablamın eşini kastediyor ve onu da çok sever ) ben seninkiyle ben çok rahat ediyorum çok ilgili çok iyi " vs. Tabi bende mutlulukla süzülmeler falan :)
Neyse söyledim sevdiceğime, başbaşa duramicaz diye isyan edermi diye ama aşkım başımın üstünde yeri var olur mu öyle şey" dedi ve çıktık gittik. Çok da eğlendik. Gezdik dolandık yemekler yedik. Eğlendik kısmı bizim Madame Coco'da geçirdiğimiz dakikalarda nişanlım için geçerli değildi tabiii. Amaa yine de bunları o aldı bana. Ben de çok mutlu olduum :)
1'i normal büyük tepsi, diğeri kahve sunumu için. Battaniye burdakinin farklı rengi ama nasıl yumuşak anlatamam..
Canımm çok teşekkür ederiim.. :)gül güle kullan canım cok sevindim senin adına cokta iyi yapmıssınız
Çok üzgünüm bnde üzülüyorum şimdi dahada zorYektacım arkadaş aktivitelerinde gördüm yazdıklarını okudum canım daha öncede birçok şey yaşadınız, sana nasıl davrandığını biliyoruz hepimiz kendini belkide çok büyük bi yanlıştan döndürmen gerekecek bunun için güçlü olmalısın. bence nişanlın seninle istemeyerek nişanlandı, yaşanan şeyler yüzünden kendince bir aklama yaptı, ama kendine yazık etme nolursun iyice düşün eğrisini doğrusunu en baştan bu yana onun seni sevip sevmediğini anlayacaksın zaten : (
valla doğru teşhisHahaTeşekkür ederim canıımbaşında isyan eden bi nişanlı olsaydı eline geçeni alırdın
Ben de böyle gözlerim şaşı şaşı baktım modellere ama kalabalıkta kadınların içinde bunalan Nişanlıcığım sayesinde hop diye alıverdim. Daha öncede bakmıştım bunlara ben ama 50-60 tl vermeye kıyamamıştım. O yüzden ekstra bi mutlu oldum
canım gördüğüm düzgün markalı takımlar o fiyatlara oluyor. Senin dediğin hang marka hangi model ona göre söyleyebilrim.Aaa size bi soruu sorayıım 250-TL günlük yemek takımı için fazla mıı?
Ay ne güzel yaa maşallah hep böyle anlaşsınlarKızlaar ya şu kasvetli havayı kaldıralım. Güzel şeyler düşünelim , güzel şeyler bulsun bizi..
Haha di mii ya bi bakıma iyi oluyo bizim gibi kararsızlaraavalla doğru teşhisonunla gidince boş çkmıyorum o söyleniyor
Canım karacnın bir modeli hatta adı da karanfildi sanıyorum. Of annemle nişanlım öyle aynı kafadalarki beni delirrtiler. Tutturdular bunlar zaten misafirlik gibi o zaman diğerini niye almışmışım. 60-70 liraya da varmış. Ama ben çok beğendimcanım gördüğüm düzgün markalı takımlar o fiyatlara oluyor. Senin dediğin hang marka hangi model ona göre söyleyebilrim.
Canım benim çok teşekkür ederim , aminn. Bu günler öyle kıymetli ki benim için. Henüz tanışma, nişan olmadan önce en büyük kaygım buydu. Anlaşamicaklar diye korkuyodum ama şimdi öyle aynı düşünüyolar ki ben anlaşamıyorum onlarlaAy ne güzel yaa maşallah hep böyle anlaşsınlarGüle güle kullan canım aldıklarını da
Aman onlar anlaşsın da sen zaten ikisiyle ayrı ayrı anlaşırsınHaha di mii ya bi bakıma iyi oluyo bizim gibi kararsızlaraa
Canım karacnın bir modeli hatta adı da karanfildi sanıyorum. Of annemle nişanlım öyle aynı kafadalarki beni delirrtiler. Tutturdular bunlar zaten misafirlik gibi o zaman diğerini niye almışmışım. 60-70 liraya da varmış. Ama ben çok beğendimBak fotosu da var..
Canım benim çok teşekkür ederim , aminn. Bu günler öyle kıymetli ki benim için. Henüz tanışma, nişan olmadan önce en büyük kaygım buydu. Anlaşamicaklar diye korkuyodum ama şimdi öyle aynı düşünüyolar ki ben anlaşamıyorum onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?