2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayırlı olsun canım güle güle oturmak nasip olsun inşallah :) darısıda başımıza :)

tatlım ben daha çok ablanın neden senle değilde annenle konuştuğunu düşünüyoum. Böyle birşeyi anneden önce sana söylemeliydi bence ona göre siz ikinzi oturup kimin önce kimin sonra olacağına karar verebilirdiniz. Ablan kalkıp sana bir şey söylemiyorsa sende planını bozmadan hazırlıklarını yapmalısın.
 
çok güldüm yorumuna .

Sıkma canını , patronlarına anlatsan bile yıllardır orada çalıştığı için bişey demezler emin ol yani canım.
Huyunu biliyorlar adamın, ama patronlarım da bazı konularda çok yumuşak başlı kimsenin ekmeğiyle oynamak istemezler. Bir iki gerginlik oluyor aralarında sonra yine devam anlayacağın. Bu yaşta meslekten yıldım, ne kadar da seviyordum oysaki Yok ama koydum kafama, imkanım olduğu an kendi işimi kuruyorum başka türlü hayattan soğurum. Güçlü duramıyorum bi çok şeyde.
kızlar nazar mı değdi noldu böyle size
Galiba ya
 

annem bi taraf olmuyor o da arada kaldı. zaten ona da yeni söylemiş ayaküstü biz 6eylülü istiyoruz diye. valla beni muhatap alıp konuşmadığına göre ben 1ay sonra gidip 4 yada 18 ekime tarihimi alıcam. evimiz de satıldı, şimdi kendimize ev aramaya başlıcaz. ekime kadar illa ki buluruz başımızı sokacak bi yer.

ben sırf akrabalara çevreye yük olmasın diye nişan yapmayan insanım. şimdi millete bir ay arayla gelin mi diyeceğiz. nasılsa haberim yok. kendi planımı bozmıcam.


valla ben konuşmıcam. hiç bir zaman dışarıdan birini ailemin önüne koymadım. evimin sırrını sevgilimle paylaşmadım. 5sene önce bu kadar olgun olmayabiliriz ama bazı şeyleri yinede bilmek gerek. kendimi salak gibi hissediyorum. herkesle beraber söylicekmiş bana. bir de benim en yakınımdır yani. herşeyimizi paylaşırız.

Canım ablan çocukta değilki bilemedimpek samimi değilsiniz sanırım ablanla acaba kıskanıyormu seni

kıskanma olacağını sanmam. aksine herhalde hayatta en samimi olduğum kişi. beraber büyüdük üzüntümüzü sevincimizi hep konuştuk paylaştık. kimseye anlatamayacağımız kendimize bile söyleyemediğimiz eksiklerimizi bile konuşuruz. o yüzden zoruma gidiyor ya bu kadar. aile arasında böyle sır tutmak olmaz.


söylemiş ki bana mesaj attı işte taa o zamanlar. babam da öyle hemen verecek biri değil. ben babama ekimde söyledim ay sürdü alışması. belki o da önce olmasını isterse hemen verebilir.
 
Aynen öyle canım. Madem senin haberin yok o zaman yapacak bişeyin de yok. Belirlenmiş bişey var ve hazırlıklarını zatn yapman gerek. Ablanın ayıbı olmuş. Elinden bişey gelmez senin. Ama umarım sorun çıkmaz da tatlılıkla haleldersiniz bu mevzuyu
 
Ben de tam olarak bu yüzden konuş dedim ama tabi sen bilirsin. Bu kadar yakınsınız, o bir hata yapmış ama ne olursa olsun belki senin attığın bu adımla yine işler eskisi gibi olur. Belki başka bir şey var altında. Yaptığı doğru değil, bakınca evet onun konuşması gerek ama bu tarz konularda konu sevdiklerimse farklı davranmak gerektiğini düşünüyorum.
 
Bende bunaldım canım. Sanada üzüldüm. Gerçekten erkeklere anlam veremiyorum. Kendilerine çok güveniyorlar ve minnetsizler
Yektacım arkadaş aktivitelerinde gördüm yazdıklarını okudum canım daha öncede birçok şey yaşadınız, sana nasıl davrandığını biliyoruz hepimiz kendini belkide çok büyük bi yanlıştan döndürmen gerekecek bunun için güçlü olmalısın. bence nişanlın seninle istemeyerek nişanlandı, yaşanan şeyler yüzünden kendince bir aklama yaptı, ama kendine yazık etme nolursun iyice düşün eğrisini doğrusunu en baştan bu yana onun seni sevip sevmediğini anlayacaksın zaten : (
 
Kızlaar ya şu kasvetli havayı kaldıralım. Güzel şeyler düşünelim , güzel şeyler bulsun bizi..
Havayı kırmak içiin size dünki cococuumun ziyertinde aldığım minikleri göstereyim madem.
Dün nişanlıcığım ve ben avm ye gidecektik. Annem de evde tek canı da sıkılıyo diye sen de gelsen ya bizle dedim. Biraz nazlandı işte rahatsız olurmuşuz falan . Bi de yok öyle gençlerin peşine takılan yaşlı kadınlardan olmak istemiyorum dedi güldürdü beni Annem arkadaş gibidir çünkü. Hani onunla gezmek ekstra keyiflidir benden daha da enerjiktir falan. Hatta ablamın ve benim arkadaşlarım gelir oturur saatlerce sohbet eder onunla.
Neyse bu sırada nişanlım içinde dedi kii "Valla Allah biliyo ya ben X'dense (ablamın eşini kastediyor ve onu da çok sever ) ben seninkiyle ben çok rahat ediyorum çok ilgili çok iyi " vs. Tabi bende mutlulukla süzülmeler falan :)
Neyse söyledim sevdiceğime, başbaşa duramicaz diye isyan edermi diye ama aşkım başımın üstünde yeri var olur mu öyle şey" dedi ve çıktık gittik. Çok da eğlendik. Gezdik dolandık yemekler yedik. Eğlendik kısmı bizim Madame Coco'da geçirdiğimiz dakikalarda nişanlım için geçerli değildi tabiii. Amaa yine de bunları o aldı bana. Ben de çok mutlu olduum :)
1'i normal büyük tepsi, diğeri kahve sunumu için. Battaniye burdakinin farklı rengi ama nasıl yumuşak anlatamam..
 

Eklentiler

  • FO,13749,14,200x220-cm-wellsoft-battaniye.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 65
  • FO,15334,23,decorative-tray-14at-3497.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20150308_192235.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 80
güle güle kullan canım.bende dün gördüm tepsileri seçemedim içlerinden almadım
 
güle güle kullan canım.bende dün gördüm tepsileri seçemedim içlerinden almadım

Haha Teşekkür ederim canıımbaşında isyan eden bi nişanlı olsaydı eline geçeni alırdın
Ben de böyle gözlerim şaşı şaşı baktım modellere ama kalabalıkta kadınların içinde bunalan Nişanlıcığım sayesinde hop diye alıverdim. Daha öncede bakmıştım bunlara ben ama 50-60 tl vermeye kıyamamıştım. O yüzden ekstra bi mutlu oldum
 
Aaa size bi soruu sorayıım 250-TL günlük yemek takımı için fazla mıı?
 
gül güle kullan canım cok sevindim senin adına cokta iyi yapmıssınız
 
Çok üzgünüm bnde üzülüyorum şimdi dahada zor
 
valla doğru teşhis onunla gidince boş çkmıyorum o söyleniyor
 
Ay ne güzel yaa maşallah hep böyle anlaşsınlar Güle güle kullan canım aldıklarını da
 
valla doğru teşhis onunla gidince boş çkmıyorum o söyleniyor
Haha di mii ya bi bakıma iyi oluyo bizim gibi kararsızlaraa
canım gördüğüm düzgün markalı takımlar o fiyatlara oluyor. Senin dediğin hang marka hangi model ona göre söyleyebilrim.
Canım karacnın bir modeli hatta adı da karanfildi sanıyorum. Of annemle nişanlım öyle aynı kafadalarki beni delirrtiler. Tutturdular bunlar zaten misafirlik gibi o zaman diğerini niye almışmışım. 60-70 liraya da varmış. Ama ben çok beğendim Bak fotosu da var..
Ay ne güzel yaa maşallah hep böyle anlaşsınlar Güle güle kullan canım aldıklarını da
Canım benim çok teşekkür ederim , aminn. Bu günler öyle kıymetli ki benim için. Henüz tanışma, nişan olmadan önce en büyük kaygım buydu. Anlaşamicaklar diye korkuyodum ama şimdi öyle aynı düşünüyolar ki ben anlaşamıyorum onlarla
 

Eklentiler

  • IMG-20150221-WA0001.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 57
Aman onlar anlaşsın da sen zaten ikisiyle ayrı ayrı anlaşırsın Bak benimki ne arıyor ne görüşüyor annemlerle. Huyu böyle ama ailem de sıcak olsun gelsin gitsin ister sürekli yanlarına.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…