canım ya yatak örtüleri ve nevresimlerede baktım. yatak örtülerini beğenmedim.Kalitesi normal. o fiyata değmez. Nevresimler güzel ama indirim varken alınabilinir.
Yaa aslında benim aldığımda bu değil tam olarak. Yumuşaklığına vuruldum. Tv battaniyesi olur bu dedik aldıkBiz çok severiz de battaniyeli tv keyfini
Teşekkür ederim kuzu, sen de güle güle kullan :)
nasıl oldun canımmm )?günaydın herkese
dün o özür dileyen adam gitti baskası geldi bana diyor ki abartıyosun yüzsüz yüzsüz kararıın arkasındayım bitse daha hayırlı yaptığı normal geliyornasıl oldun canımmm )?
terbiyesize bak. Dedimya işte minnetsizlerrdün o özür dileyen adam gitti baskası geldi bana diyor ki abartıyosun yüzsüz yüzsüz kararıın arkasındayım bitse daha hayırlı yaptığı normal geliyor
uzatıyosun abartıyosun gibi mesajlar attı delirdim bende ben herkesle konustu (konusmadım tabi) bitti bu iş senin gibi insan olmaz olsun dedim bana gece mesaj atmıs söylediğinde bişey yokmus grcekten hak etmemeliymişim onları hak edecek gibi yasamamalıymısım söylemesi bişey değilmiş tüm gece ağladım annemde bana kızıp duruyor sacma sapan seylerden kavga ediyosunuz hiç yakısıyo mu diye anlatamadımterbiyesize bak. Dedimya işte minnetsizlerr
üzme kendini kuzumm sessiz kal biraz kendini toparlaauzatıyosun abartıyosun gibi mesajlar attı delirdim bende ben herkesle konustu (konusmadım tabi) bitti bu iş senin gibi insan olmaz olsun dedim bana gece mesaj atmıs söylediğinde bişey yokmus grcekten hak etmemeliymişim onları hak edecek gibi yasamamalıymısım söylemesi bişey değilmiş tüm gece ağladım annemde bana kızıp duruyor sacma sapan seylerden kavga ediyosunuz hiç yakısıyo mu diye anlatamadım
nasıl toparlayım az önce yazdım adamın pişkinliğine baküzme kendini kuzumm sessiz kal biraz kendini toparlaa
İyiyiz canım sen nasılsın, nerelerdesin :)Nasılsıniz kizlar
günaydın :)
Gunaydin herkese :)
Günaydın canlarımm
Günaydın bebişleerr :)günaydın herkese
Canım gödnerdiklerini almış mı peki onu anlayamadım?uzatıyosun abartıyosun gibi mesajlar attı delirdim bende ben herkesle konustu (konusmadım tabi) bitti bu iş senin gibi insan olmaz olsun dedim bana gece mesaj atmıs söylediğinde bişey yokmus grcekten hak etmemeliymişim onları hak edecek gibi yasamamalıymısım söylemesi bişey değilmiş tüm gece ağladım annemde bana kızıp duruyor sacma sapan seylerden kavga ediyosunuz hiç yakısıyo mu diye anlatamadım
hayır bugun alacak daha haberi yok sunu dedi pek aktaramadım ben söyledim ama pişmanım yeterki sen bunları hak edecek sekilde yasama ben söyledim gecer ama hak edersem gecmez delirdim ya Allah korudu ben daha hiç görmedim böyle biseyİyiyiz canım sen nasılsın, nerelerdesin :)
Günaydın bebişleerr :)
Canım gödnerdiklerini almış mı peki onu anlayamadım?
FArkında olmaması, yaptığı şeyi hata olarak görmemesi çok daha kötü olmuşHak etmeseydin ne demek. Ne diyeceğimi bilemedim. Nasıl bu hale gelinir ya
kızlar cok kötüyüm ofiste aglamak üzereyim bi de mesaj atmıs ben ona nasıl senin gibi insan olmaz olsun demişim bnim ağzım pismiş ben ettim sanki olağanca küfrü
neyse zaten bu saatten sonra agzıyla kus tutsa biter bu iş kaldıramıyorum bu pişkinliği dahada yaralıyor ama benimde kimseye minnetim yok cok seviyorum ama sevgide bir yere kadar hersey sevgiyle olmuyorcanım yaptığı hatayı ve senin ona öyle davrananı kaldıramadığı için saldırma psikolojisi uyguluyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?