benimkilerde bana aynı şeyi söylediler canım ben pierre cardinden aldım 6 kişilik iki takım aldım. 200 küsürlü bişidi fiyatı n11den indirmler 180 tl verdim bir takıma. bende çok beğenmmiştim. oyüzden umursamadım aldım. bence buda güzel. ama indirim bulup almanı tavsiye ederim. okadar verme yazık.Haha di mii ya bi bakıma iyi oluyo bizim gibi kararsızlaraa
Canım karacnın bir modeli hatta adı da karanfildi sanıyorum. Of annemle nişanlım öyle aynı kafadalarki beni delirrtiler. Tutturdular bunlar zaten misafirlik gibi o zaman diğerini niye almışmışım. 60-70 liraya da varmış. Ama ben çok beğendimBak fotosu da var..
Canım benim çok teşekkür ederim , aminn. Bu günler öyle kıymetli ki benim için. Henüz tanışma, nişan olmadan önce en büyük kaygım buydu. Anlaşamicaklar diye korkuyodum ama şimdi öyle aynı düşünüyolar ki ben anlaşamıyorum onlarla
Haha dogru dedin vallaAman onlar ananneın da sen zaten ikisiyle ayrı ayrı anlaşırsınBak benimki ne arıyor ne görüşüyor annemlerle. Huyu böyle ama ailem de sıcak olsun gelsin gitsin ister sürekli yanlarına.
Hepsi ayni bunlarin o zaman:))) bende umusamicam sanirim:) 2 takim alicam bende. Simdi ablam aoyledi 130 olmus magazasinda yaa iki takim tek fiyatina olacak sanirim. Aksama aldirayim gizlice mademmbenimkilerde bana aynı şeyi söylediler canım ben pierre cardinden aldım 6 kişilik iki takım aldım. 200 küsürlü bişidi fiyatı n11den indirmler 180 tl verdim bir takıma. bende çok beğenmmiştim. oyüzden umursamadım aldım. bence buda güzel. ama indirim bulup almanı tavsiye ederim. okadar verme yazık.
canım 130sa al bence iki takım 260 yapar ve bence verilerebilir. o kütahya porselenin 60 tlye olanlardan alıcan 120 tl yapacak. arada çok büyük bir fark olsa anlarım ama boşver sevdiğin olsun al gitsinHepsi ayni bunlarin o zaman:))) bende umusamicam sanirim:) 2 takim alicam bende. Simdi ablam aoyledi 130 olmus magazasinda yaa iki takim tek fiyatina olacak sanirim. Aksama aldirayim gizlice mademm
Ayy agzindan bal mi damliyoo seninn hahacanım 130sa al bence iki takım 260 yapar ve bence verilerebilir. o kütahya porselenin 60 tlye olanlardan alıcan 120 tl yapacak. arada çok büyük bir fark olsa anlarım ama boşver sevdiğin olsun al gitsin
kredi kartı ekstren gelincede bana saydırmaAyy agzindan bal mi damliyoo seninn hahadestek olan insanlari seviyorum. Hem kutahya porselenin gunlukleri kapkalin, bu cok kibaaarr
Daha önce de çok fazla böyle problem yaşadınız mı? Hepsinde mi aynı tavrı takındıbenim durduk yere sorun çıkarttığımı düşünüyor
çoğusunda evet durduk yere sorun çıkarttığımı kendisinin normal davrandığını ssavunuyor sürekliDaha önce de çok fazla böyle problem yaşadınız mı? Hepsinde mi aynı tavrı takındı
Garip davranıyor gerçektençoğusunda evet durduk yere sorun çıkarttığımı kendisinin normal davrandığını ssavunuyor sürekli
Hahahkredi kartı ekstren gelincede bana saydırma
oyyy fenalardasınHahahAmaan artık saydırsam nolur 3000 tl limiti olan kartın 500 tl limiti kalmış. Diğerlerinden bahsetmek dahi istemiyorummm
Ay deme yaaa. Zaten şuan çok fena bunalımdayımoyyy fenalardasınben artık peşin almaya çalışyorum limiti doldurmuyorum
kötü olmuş o :) ben istemeye gelmeyi kararlaştırıdığımızdna beri banada nişanlımadan özel birşey almayı yasakladım :) hiç bir şey almıyoruz kendimize. sende kendini tutmalısın yoksa çok zor.Ay deme yaaa. Zaten şuan çok fena bunalımdayımBu akdar sıkışıklık içinde yine yemeğe çıkıp elim dolu döndüm. Hem de ev içinde değil. İnce siyah bi kazakla aylardır aradığım kolyeye 70 tl bayıldım geldim. Ve mutlu olmam gerekirken çok mutsuzum Bidaha yemeğe çıkmicam yaaa
Aynı yasak bizde de var valla. Ki çook uzun zamandır huyumu bildiğimden giyim mağazalarına girmiyodum. Aman 5 dk girip çıkiym dedim. Çıktım ama elim dolu çıktım. Valla şuan vicdana zabı çektimkötü olmuş o :) ben istemeye gelmeyi kararlaştırıdığımızdna beri banada nişanlımadan özel birşey almayı yasakladım :) hiç bir şey almıyoruz kendimize. sende kendini tutmalısın yoksa çok zor.
Kızlaar ya şu kasvetli havayı kaldıralım. Güzel şeyler düşünelim , güzel şeyler bulsun bizi..
Havayı kırmak içiin size dünki cococuumun ziyertinde aldığım minikleri göstereyim madem.
Dün nişanlıcığım ve ben avm ye gidecektik. Annem de evde tek canı da sıkılıyo diye sen de gelsen ya bizle dedim. Biraz nazlandı işte rahatsız olurmuşuz falan . Bi de yok öyle gençlerin peşine takılan yaşlı kadınlardan olmak istemiyorum dedi güldürdü beniAnnem arkadaş gibidir çünkü. Hani onunla gezmek ekstra keyiflidir benden daha da enerjiktir falan. Hatta ablamın ve benim arkadaşlarım gelir oturur saatlerce sohbet eder onunla.
Neyse bu sırada nişanlım içinde dedi kii "Valla Allah biliyo ya ben X'dense (ablamın eşini kastediyor ve onu da çok sever ) ben seninkiyle ben çok rahat ediyorum çok ilgili çok iyi " vs. Tabi bende mutlulukla süzülmeler falan :)
Neyse söyledim sevdiceğime, başbaşa duramicaz diye isyan edermi diye ama aşkım başımın üstünde yeri var olur mu öyle şey" dedi ve çıktık gittik. Çok da eğlendik. Gezdik dolandık yemekler yedik. Eğlendik kısmı bizim Madame Coco'da geçirdiğimiz dakikalarda nişanlım için geçerli değildi tabiii. Amaa yine de bunları o aldı bana. Ben de çok mutlu olduum :)
1'i normal büyük tepsi, diğeri kahve sunumu için. Battaniye burdakinin farklı rengi ama nasıl yumuşak anlatamam..
Yaa aslında benim aldığımda bu değil tam olarak. Yumuşaklığına vuruldum. Tv battaniyesi olur bu dedik aldıkşu bordonun grisini aldım bende.tepsilere de baktım ama yeni almıştım daha ihtiyacım yok.güle güle kullan canım. :)
canım ya yatak örtüleri ve nevresimlerede baktım. yatak örtülerini beğenmedim.Kalitesi normal. o fiyata değmez. Nevresimler güzel ama indirim varken alınabilinir.şu bordonun grisini aldım bende.tepsilere de baktım ama yeni almıştım daha ihtiyacım yok.güle güle kullan canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?