2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sok oldum ya kaynar su basmdan dokukdu sanki ya zoruma gidiyor moblyacilar annemi arayinca borc icn sonucta bizm borcunuz degl erkek tarafna ait babasida yardm.etmio zaten bennapym daha odycgi yoktu bizde annemle gttik en azndan 1 taksdni ödedik

Ya kuzu ben onun icn cirpndm sabaha kadar hangi kredi uugun arstrdm bna senden nefeet ediotum dedi sen söyle ben hak etmsym
kuzum benzer şeyler yaşanıyor erkekler herzaman kendi yaptıklarını savunur doğru bulur biz hep haksızız

Kizlar benden nefret ediomus ben onun cin i rahaasn die dil.dokuyorum beni takmio bende kendimi kotu hsediom sanki hep para dermis gibi ama 3 aydr odemio maasini alamioozmn babasndan istesn yada kredi ceksin napym ben soyleyn

Aaa noluyo buraya cidden anlamıyorum.
Ya kuzum nolur yanlış anlama ama senin nişanlın beni bile buradan çok sinir etmeye başladı. Uzun zamandır ard arda geliyo bunlar.. İnsan işiyle gücüyle meşgul olurda bu kadar boşvermek neyin nesi. O sözleri nasıl söyledi hele hiç anlamadım.
Ciddi anlamda sinirlendim şuan. Öyle emeksiz hiçbi halt olmuyo yanii. Aramadımı bu kadar sürede aileni falan ulaşamıyorum merak ediyorum diye?

Para umrumda deil ya ben ne demistim de bana sesini diumak.istemiorum dio

3 gundur aramadi kuzum ailemide benimki kapali agrima gidio kuzu ya ben onun icn ugrasitorum maasini alamio ama benim.ne gunahm var bende altarnatf bisilwr bulmaua calsyorum kredi gibi calsmiyorum param olsa zaten oderim okdr agladimki kuzu hatam yok dimi saol destegn icn bitanem

Kizlar ben orda krediyle ilgiki konuşuyorum kapatmam icn kisa.kisa cevaplar zoruma gidiyor ben ona yardim.etmeye calsyorum parasini alamadigi icn cok Üzgün bliyorum ama napym.ben benim.ne guNagm var

Ne hatası hayatım ortada içine girdiği bi borcu var ben ödeme kısmında da değilim söylediği sözler sinirimi bozdu resmen.
Çok komik ama benim nişanlımın ödemesi gerekenler maaşından fazla resmen. Ve bu kadar sıkışıklığının içinde yine de benim kafam dağılsın diye sürekli bişiler yapıyo. Yemekler, kahvaltılar. Zor bi durumda olduğu çok net ama yine de unutmuyo bazı şeyleri ben beklemediğim halde.
Hepimiz bu dönemde zor şeyler yaşıyoruz ama bu bunu gerektirmez. Arayıp sormaması da ilginç 3 gün olmuş. Ne oldu bu kıza telefonu kapalı bişey mi geldi başına der insan en azından.

Kuzu ya bktm inan bktm benim gunahm.yoken bole hakszliklara aramadi maasini alamadgi icnmi blmiyorum bide kuzu cok krldm ya ben onurunu kırıcak bisimi yapmismiyim nefret ediom dedi yuzume kapadi

Kuzu ya bktm inan bktm benim gunahm.yoken bole hakszliklara aramadi maasini alamadgi icnmi blmiyorum bide kuzu cok krldm ya ben onurunu kırıcak bisimi yapmisim nefret ediom dedi yuzume kapadi
Çok ilginç gerçekten. 3 gün olmuş sen ara madem de sor neden arayıp sormamış. Neymiş sorunu, konuşmadan hiç çözülmüyo bazı şeyler. Böyle nereye kadar canım.
En azından bi durumu sorgulamış olursunn

Icimden bi gram aramak gelmiyor ben onun icn ugrasrken bana kinle nefret ediotum senden dedi ya hano ben onu borca sokmusum gibi hsettim okdr agrima gttiki bianda nefret ediorum sesini duyamk istemioeum dedi kapadi aramam kuzu artik bktm ben cok yoruldm inceldgi yerden kopar beni aryiorlar mkblyacllar ben bunu cekmek zorundamym.dedim o beni takmaynca bunda bisi yok dimi artik kafayo yicem

ağzım açık okuyorum sadece. insanlar daha nişanlıyken bu duruma nasıl gelebilirler. en güzel zamanlarınız olması gerekirken bu erkekler neden böyle anlam veremiyorum

ağzım açık okuyorum sadece. insanlar daha nişanlıyken bu duruma nasıl gelebilirler. en güzel zamanlarınız olması gerekirken bu erkekler neden böyle anlam veremiyorum

Kahroldum.diyeblrm kuzum inan icm.kan agliyor brn nefret edicek ne yapmsm

neden böyle yapıyorlar sanki tek kişilik yasıyoruz biz bu ilişkiyi kötü seyleri sanki biz getiriyoruz sanki hayatımızda hiç sorun olmayacak

Kahroldum.diyeblrm kuzum inan icm.kan agliyor brn nefret edicek ne yapmsm
erkekleri maddi olarak sıkıştırınca hele birde haksızlarsa malesef üste çıkmak için böyle yapıyorlar. orda senin ne düşündüğün ne hissettiğin umurunda olmuyor. sadece olaydan kurtulmak daha fazla laf yememek için saydırıyorlar. benimde kardeşim böyle 3-4 ayda bir saçma sapan borçlardan eve haciz kağıdı gelir ve kağıt geldiğinde biz öğrenmiş oluruz. kıyametler kopar tabi evde aynen böyle saydırır oda. ben ona kızarım senin gbibi ablam olmasın bilmem ne der o bana kzıar sanki borcu getiren benmişim gibi.üstüne gider borcu ben kapatırım eve haciz gelmesin die sonra ne bir özür ne bir telekkür 3 ay sonra birdaha. malesef bazılarında kişilik bu kendi suçalrını basırmak için karşıdakine saydırırlar. Nişanlımda yapar aynısını.. bir laf der kırılırım ve ben altında kalmam daha ağırını söylerim sonra trip atan o olur sen bana şunu dedin diye. arkadaş söze değil söyletene bakacaksın. ama gene kendilerini sıyırırılar bu erkek milleti böyle. off bende dolmuşum heralde

Bunlari eminonunden aldim bende

Güle güle kullan canıım çok güzel hepsi

Günaydın hatunlarrr

Gunaydin herkese :)

Günaydın canlarımm

günaydın herkese

günaydın kızlar

selam kızlar
hala moraller kötü galiba hepinizin hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Günaydın kızlar hepimize hayırlı bir gün olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…