kuzum benzer şeyler yaşanıyor erkekler herzaman kendi yaptıklarını savunur doğru bulur biz hep haksızızYa kuzu ben onun icn cirpndm sabaha kadar hangi kredi uugun arstrdm bna senden nefeet ediotum dedi sen söyle ben hak etmsym
Aaa noluyo buraya cidden anlamıyorum.Bi arkadasi yuzunden kavga etmistik zaten sonra tam duzelmedi ama daha iyiydik Mobilyaları benim otrdgm sehrde aldgmz icn nisanlm bana yolliyor parayi ben moblyacoya gotruyorum 3 aydr odeme yaplmiyo moblyacdanda beni ariyolar odeme icn benmde buna cnm sklio calsmiyorumda bende nislma söyledim kiredi cekelm ihyc kredis dedim mobl moblyalarn 5ayini oduyelm dedim oda ole.diodu guzelce kredileri arstrdm bana dio bana vermezler kredi dedi bende dedim baban ceksin biz oderiz dedim benim babamda cekeblr ama yüklü suan cektigi ocn vermezlermis krediden bahsederken bana isim var tmm bakalm bu gibi seyler soeyledi sanki bos konusuomusum gibi cok zoruma gitti hadi hadi tmm die bana ben onun icn ugrasyiorum borc kapiya dayandi 3 aydr sonucta erkek tarfn borcu bz ustumuze duseni oduyoruz bende snrlendim beni takamdi bende kendimi hani para isterler ya kotu hsetm iste sonra 2kez aradim ne ya drdim bu tutum dedim sanki benim borcummu dedim keske bursan almasaydim düğün zmni alsaydm dedim keske bende calssaydm dedim.kendimi bole kotu hsetrm hani borc icn aradlar demek dedim senin esyalrn sen sectn fln dedi bende benm esyalrm.deil ikzmn dedm ben mi odym yani dedim hayr sacmalama sen begendn dedi bende tmm dedim bisey demiyoeum dedim ben sana yardm etmeye calsyorum borcun icn dedim sen beni takmiosun dedim bana bagrio kapa fln die beni annemi ariolar moblyaclqr ben bunu cekmek zorunda deilm dedim kredi cekellm ne guzel rahatlarz dedm ya eli rahatlasn istedim bana nederse begenrsnz sesini duymak istemiyorum senden nefret ediyorum dedi okdr sasrdimki bende bende mi nefret ediosun dedim yüzüme teli kapadi ebnde 3 gundur tlefnumu kapadim
Aaa noluyo buraya cidden anlamıyorum.
Ya kuzum nolur yanlış anlama ama senin nişanlın beni bile buradan çok sinir etmeye başladı. Uzun zamandır ard arda geliyo bunlar.. İnsan işiyle gücüyle meşgul olurda bu kadar boşvermek neyin nesi. O sözleri nasıl söyledi hele hiç anlamadım.
Ciddi anlamda sinirlendim şuan. Öyle emeksiz hiçbi halt olmuyo yanii. Aramadımı bu kadar sürede aileni falan ulaşamıyorum merak ediyorum diye?
kuzum benzer şeyler yaşanıyor erkekler herzaman kendi yaptıklarını savunur doğru bulur biz hep haksızız
Ne hatası hayatım ortada içine girdiği bi borcu var ben ödeme kısmında da değilim söylediği sözler sinirimi bozdu resmen.3 gundur aramadi kuzum ailemide benimki kapali agrima gidio kuzu ya ben onun icn ugrasitorum maasini alamio ama benim.ne gunahm var bende altarnatf bisilwr bulmaua calsyorum kredi gibi calsmiyorum param olsa zaten oderimokdr agladimki kuzu hatam yok dimi saol destegn icn bitanem
Ne hatası hayatım ortada içine girdiği bi borcu var ben ödeme kısmında da değilim söylediği sözler sinirimi bozdu resmen.
Çok komik ama benim nişanlımın ödemesi gerekenler maaşından fazla resmen. Ve bu kadar sıkışıklığının içinde yine de benim kafam dağılsın diye sürekli bişiler yapıyo. Yemekler, kahvaltılar. Zor bi durumda olduğu çok net ama yine de unutmuyo bazı şeyleri ben beklemediğim halde.
Hepimiz bu dönemde zor şeyler yaşıyoruz ama bu bunu gerektirmez. Arayıp sormaması da ilginç 3 gün olmuş. Ne oldu bu kıza telefonu kapalı bişey mi geldi başına der insan en azından.
Çok ilginç gerçekten. 3 gün olmuş sen ara madem de sor neden arayıp sormamış. Neymiş sorunu, konuşmadan hiç çözülmüyo bazı şeyler. Böyle nereye kadar canım.Kuzu ya bktm inan bktm benim gunahm.yoken bole hakszliklaraaramadi maasini alamadgi icnmi blmiyorum bide kuzu cok krldm ya ben onurunu kırıcak bisimi yapmisim nefret ediom dedi yuzume kapadi
Çok ilginç gerçekten. 3 gün olmuş sen ara madem de sor neden arayıp sormamış. Neymiş sorunu, konuşmadan hiç çözülmüyo bazı şeyler. Böyle nereye kadar canım.
En azından bi durumu sorgulamış olursunn
ağzım açık okuyorum sadece. insanlar daha nişanlıyken bu duruma nasıl gelebilirler. en güzel zamanlarınız olması gerekirken bu erkekler neden böyle anlam veremiyorum3 gundur aramadi kuzum ailemide benimki kapali agrima gidio kuzu ya ben onun icn ugrasitorum maasini alamio ama benim.ne gunahm var bende altarnatf bisilwr bulmaua calsyorum kredi gibi calsmiyorum param olsa zaten oderimokdr agladimki kuzu hatam yok dimi saol destegn icn bitanem
ağzım açık okuyorum sadece. insanlar daha nişanlıyken bu duruma nasıl gelebilirler. en güzel zamanlarınız olması gerekirken bu erkekler neden böyle anlam veremiyorum
yok canım yeniyimSen eskilerdenmisn nick mi deistedn cnm yoksa yenimisn
yok canım yeniyim
neden böyle yapıyorlar sanki tek kişilik yasıyoruz biz bu ilişkiyi kötü seyleri sanki biz getiriyoruz sanki hayatımızda hiç sorun olmayacakBi arkadasi yuzunden kavga etmistik zaten sonra tam duzelmedi ama daha iyiydik Mobilyaları benim otrdgm sehrde aldgmz icn nisanlm bana yolliyor parayi ben moblyacoya gotruyorum 3 aydr odeme yaplmiyo moblyacdanda beni ariyolar odeme icn benmde buna cnm sklio calsmiyorumda bende nislma söyledim kiredi cekelm ihyc kredis dedim mobl moblyalarn 5ayini oduyelm dedim oda ole.diodu guzelce kredileri arstrdm bana dio bana vermezler kredi dedi bende dedim baban ceksin biz oderiz dedim benim babamda cekeblr ama yüklü suan cektigi ocn vermezlermis krediden bahsederken bana isim var tmm bakalm bu gibi seyler soeyledi sanki bos konusuomusum gibi cok zoruma gitti hadi hadi tmm die bana ben onun icn ugrasyiorum borc kapiya dayandi 3 aydr sonucta erkek tarfn borcu bz ustumuze duseni oduyoruz bende snrlendim beni takamdi bende kendimi hani para isterler ya kotu hsetm iste sonra 2kez aradim ne ya drdim bu tutum dedim sanki benim borcummu dedim keske bursan almasaydim düğün zmni alsaydm dedim keske bende calssaydm dedim.kendimi bole kotu hsetrm hani borc icn aradlar demek dedim senin esyalrn sen sectn fln dedi bende benm esyalrm.deil ikzmn dedm ben mi odym yani dedim hayr sacmalama sen begendn dedi bende tmm dedim bisey demiyoeum dedim ben sana yardm etmeye calsyorum borcun icn dedim sen beni takmiosun dedim bana bagrio kapa fln die beni annemi ariolar moblyaclqr ben bunu cekmek zorunda deilm dedim kredi cekellm ne guzel rahatlarz dedm ya eli rahatlasn istedim bana nederse begenrsnz sesini duymak istemiyorum senden nefret ediyorum dedi okdr sasrdimki bende bende mi nefret ediosun dedim yüzüme teli kapadi ebnde 3 gundur tlefnumu kapadim
sağol canım sende hosgeldin cok üzüldüm durumunadaHosgeldin canimm ben eskiledden coktandr grmiodum omdan sordm
erkekleri maddi olarak sıkıştırınca hele birde haksızlarsa malesef üste çıkmak için böyle yapıyorlar. orda senin ne düşündüğün ne hissettiğin umurunda olmuyor. sadece olaydan kurtulmak daha fazla laf yememek için saydırıyorlar. benimde kardeşim böyle 3-4 ayda bir saçma sapan borçlardan eve haciz kağıdı gelir ve kağıt geldiğinde biz öğrenmiş oluruz. kıyametler kopar tabi evde aynen böyle saydırır oda. ben ona kızarım senin gbibi ablam olmasın bilmem ne der o bana kzıar sanki borcu getiren benmişim gibi.üstüne gider borcu ben kapatırım eve haciz gelmesin die sonra ne bir özür ne bir telekkür 3 ay sonra birdaha. malesef bazılarında kişilik bu kendi suçalrını basırmak için karşıdakine saydırırlar. Nişanlımda yapar aynısını.. bir laf der kırılırım ve ben altında kalmam daha ağırını söylerim sonra trip atan o olur sen bana şunu dedin diye. arkadaş söze değil söyletene bakacaksın. ama gene kendilerini sıyırırılar bu erkek milleti böyle. off bende dolmuşum heraldeKahroldum.diyeblrm kuzum inan icm.kan agliyor brn nefret edicek ne yapmsm
Bunlari eminonunden aldim bende
Günaydın hatunlarrr
günaydın :)
Gunaydin herkese :)
Günaydın canlarımm
günaydın herkese
günaydın kızlar
Selam canlar
selam kızlar
hala moraller kötü galibahepinizin hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?