2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Alsın da o zaman ne tepki verecek bakalım.
Acaba ne olunca bunları hak edecek olucaksın merak ettim doğrusu. Bir daha olmayacak yerine, hak edersen yine söylerim sinyalleri vermesi çok kötü gerçekten.. Ne hissettiğini tam oalrak bilemem ama yerine koydum kendimi ve anlıyorum.. Bişeylere yenik düşmeyip mantığı da baş köşede korumak gerekebilir bazen

kesinlikle ş,mdi bi şekilde atlatabilirim daha ağırlarını yaşamaktansa ama diğer türlü daha kötü evlilik bambaşka o zaman aralarım daha ağır olur

kızlar cok kötüyüm ofiste aglamak üzereyim bi de mesaj atmıs ben ona nasıl senin gibi insan olmaz olsun demişim bnim ağzım pismiş ben ettim sanki olağanca küfrü
Onca lafı etmiş sana üzerine bunu söylüyor bir de. E madem onun dediklerini abartmışsın sen, senin dediğin daha hafif bir şey, o bunu bile kaldıramamış. Hiç empati denen şeyden haberleri yok. Olsa böyle olmayacak

Canim ya siiznde moralinizi bozmamak icn pek grmiyorum canm skkn icime kapandim ole

cok zorlanıyorum cok mutsuzum neyse ben kaçtım hiç keyfim yok zaten

Olur mu öyle şey canım benim anlat tabii ki sen de. Hem görüyosun bu hafta moraller zaten düşüktü.

Bi arkadasi yuzunden kavga etmistik zaten sonra tam duzelmedi ama daha iyiydik Mobilyaları benim otrdgm sehrde aldgmz icn nisanlm bana yolliyor parayi ben moblyacoya gotruyorum 3 aydr odeme yaplmiyo moblyacdanda beni ariyolar odeme icn benmde buna cnm sklio calsmiyorumda bende nislma söyledim kiredi cekelm ihyc kredis dedim mobl moblyalarn 5ayini oduyelm dedim oda ole.diodu guzelce kredileri arstrdm bana dio bana vermezler kredi dedi bende dedim baban ceksin biz oderiz dedim benim babamda cekeblr ama yüklü suan cektigi ocn vermezlermis krediden bahsederken bana isim var tmm bakalm bu gibi seyler soeyledi sanki bos konusuomusum gibi cok zoruma gitti hadi hadi tmm die bana ben onun icn ugrasyiorum borc kapiya dayandi 3 aydr sonucta erkek tarfn borcu bz ustumuze duseni oduyoruz bende snrlendim beni takamdi bende kendimi hani para isterler ya kotu hsetm iste sonra 2kez aradim ne ya drdim bu tutum dedim sanki benim borcummu dedim keske bursan almasaydim düğün zmni alsaydm dedim keske bende calssaydm dedim.kendimi bole kotu hsetrm hani borc icn aradlar demek dedim senin esyalrn sen sectn fln dedi bende benm esyalrm.deil ikzmn dedm ben mi odym yani dedim hayr sacmalama sen begendn dedi bende tmm dedim bisey demiyoeum dedim ben sana yardm etmeye calsyorum borcun icn dedim sen beni takmiosun dedim bana bagrio kapa fln die beni annemi ariolar moblyaclqr ben bunu cekmek zorunda deilm dedim kredi cekellm ne guzel rahatlarz dedm ya eli rahatlasn istedim bana nederse begenrsnz sesini duymak istemiyorum senden nefret ediyorum dedi okdr sasrdimki bende bende mi nefret ediosun dedim yüzüme teli kapadi ebnde 3 gundur tlefnumu kapadim

herşeyi hazır sunup önlerine koyacaksın az bi sıkışmaya gelemiyor beyefendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…