2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kiyamam bitanem sanirim tam anlatgn gibi olayn neresnde ben kotu oldum blmiyorum bu vijdanslzik gelio sanki ben onumu borca soktum o bzm esyalrmz keske burdann almasaydimda yuz goz olmsaydm bu konuyla.ilgli

Bunda hiçbişi yok hemde canım. Sen durumu söylemişsin zaten ne olacaktı başka? Ne kadar vardı sizin düğüne?
Aramaman daha kötü yapar diye korktum açıkçası. Arayıp özür dileyecek değilsin zaten. Hesap soracaksın nedenini soracaksın. Cidden ben anlayamıyorum bazı insanları ya.
ağzım açık okuyorum sadece. insanlar daha nişanlıyken bu duruma nasıl gelebilirler. en güzel zamanlarınız olması gerekirken bu erkekler neden böyle anlam veremiyorum
Heh işte tam da aynısını düşünüyorum. Daha bu aşamada, en güzel zamanlar olamsı gerekirken girdikleri hale bak. Nedendir yanii. Hayat bu zorluk olacak elbet, sakin ol mücadele et dimi. Ama yok bağırıp çağırmak kalp kırmak en kolayı tabii bazıları için. Çok acı gerçekten

canım okudum ve çok üzüldüm.. beni yanlıs anlama ama sen niye çalışmıyorsun? bu zamanlarda o maaşını alamıyorsa bile sen bi biçimde destek olursun.. asgari ücret şuan 1000 tl zaten. borcunuz ne kadar var bilmiyorum ama bir elin nesi var iki elin sesi var demişler..

1 agustos kuzum valla.kuzu ilerisini dusunmez oldum benim.heyecanimi koreltti ya bende onla bisiler paylasmk istiyorum orali deil yoruldm bu zmnlarmzda resmn ayriyiz bu nasl is

Bilecikte yaşıyorum kucuk bi ilçesinde is yok var olanda el.harcligi veriyor

Icmde yasiodum.size anlatmak bana cok iyi geldi bide hic hatam yokmus sizde duydum daha ii hsettim ALLAH razı olsun

1 agustos kuzum valla.kuzu ilerisini dusunmez oldum benim.heyecanimi koreltti ya bende onla bisiler paylasmk istiyorum orali deil yoruldm bu zmnlarmzda resmn ayriyiz bu nasl is
Valla tıkandım inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzücü. Çok mu tolerans gösterdin acaba sen ona.
Ben en çok buna kızıyorum. Bi ilişkide insanlar birbirleri için tabiki bişilerden feragat eder, fedakarlık yapar. Ama kadınların egreğinden fazla tolerans göstermelerinin sonucu acı oluyo malesef. İnsan yaşarken görmüyo bazı şeyleri ehrhalde, ona bağlıyorum

Olblr kuzu tlfnu acmicam kapali suan napym dis kemige dayandi derler ya o duygular icndeym.kafam cok karisik

Ya canım yanlış anlama da nişanlının psikolojik problemleri olabilir mi? Öfke kontrolü gibi. Çünkü normal değil bunlar, hiçbir şeyi kabul etmiyor üzerine alınmıyor ve sürekli seni suçluyor İnan çok üzüldüm. Daha başlarda maddiyat böyle sorun olduysa ileride ne olacak, bu sıkıntılar hep yaşanacak, hep senin üzerine mi gelecek. Sanki zorla evlendiriyorlar. Anladığım kadarıyla sen yine de kıyamıyorsun ona ama o da bundan yüz bulup her seferinde daha çok üzerine geliyor.
Biraz uzun oldu haknizi helal.edin kizlar
Olur mu öyle şey, varsa hakkım helal olsun.
Kiyamam bitanem sanirim tam anlatgn gibi olayn neresnde ben kotu oldum blmiyorum bu vijdanslzik gelio sanki ben onumu borca soktum o bzm esyalrmz keske burdann almasaydimda yuz goz olmsaydm bu konuyla.ilgli
Onlar kendine has şeyler değil ki, kendi eviniz için alınıyor. Gücün yetse sen de öderdin ama durumunu biliyor sonuçta. Çıkmaza bile girilse sana böyle davranması vicdansızlık asıl. Keşke dediğin gibi bıraksaydın tamamen onlar uğraşsalardı, ama böylece de bazı tavırlarını görmüş oldun sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…