canım şimdi kredi çekseniz atıyorum 10 bin çekeceksiniz geri ödemesi 13 filan olcak.. ee ödeyemezse faiz gelcek çünkü düzenli maaş almıyor..o zamanda bankaya borçlanıcak o artıcak bu sefer başka bankadan kredi çekip onu kapatıcak o artıcak vs babam yıllardır bu hatayı yapıyorum maalesef borç azalmıyor. evimize giren yaklaşık 8 bin tl var ama hala borçlarımızla boğuşuyoruz. inanki kredi mantık işi değil
beni yanlış anlama canım ben de snaa yardımcı olmaya çalışıyorumDogrudur kuzum bende aklimca cks yolu aryorum
Buralardayımm havalardan heralde içim sıkılıyodu bi kaç gündür pek bakamadım sen nasılsın görüşmeyeliOrtak sen nerelerdesin bakimmm?
Valla zor bi durum çok hemde..Dogrudur kuzum bende aklimca cks yolu aryorum
Doğru canım kredi bence de çözüm değil bankalarla baş etmek çok zor bide borcu borcla kapatırsan dahada çoğalırDogrudur kuzum bende aklimca cks yolu aryorum
Beni sorma bile beter bir hal aldı iyice kavga ettik özür dileyen pişman adam gitti bide abatıyor oldum ben kötü konusmusum ona ben küfretteikten sonra sen nasıl insansın dedim bu denirmiymişCanım sen ne yaptın?
herseyi biz tek basımıza yasamıyoruz biz ne yapalım aileye belli etme kendini sık nişanlı suclu olur arayan biz nereye kadar nasıl olacak hep kendi yaramızı saramayız ben bakıyorum etrafta cok anlayıslı insanlar varCOk zormus ya arkdslarn dogru söylemiş valla bakalim İNŞALLAH hatasi anlar 3.gun bakalim
Buralardayımm havalardan heralde içim sıkılıyodu bi kaç gündür pek bakamadım sen nasılsın görüşmeyeli
YEKTA61 siz ne yaptınız?
aramadı mı ?bende değişiklik yok canım daha konuşmadık hiç
selam hosgeldinHerkese selam bayadır okumamıştım umarım kötü günler geçer düzelir herşey
benALLAH razılış anlama canım ben de snaa yardımcı olmaya çalışıyorum
Beni sorma bile beter bir hal aldı iyice kavga ettik özür dileyen pişman adam gitti bide abatıyor oldum ben kötü konusmusum ona ben küfretteikten sonra sen nasıl insansın dedim bu denirmiymiş
herseyi biz tek basımıza yasamıyoruz biz ne yapalım aileye belli etme kendini sık nişanlı suclu olur arayan biz nereye kadar nasıl olacak hep kendi yaramızı saramayız ben bakıyorum etrafta cok anlayıslı insanlar var
bende değişiklik yok canım daha konuşmadık hiç
bende değişiklik yok canım daha konuşmadık hiç
Kızlar ben de güzel haber versem ayıp olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?