2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay kızlar ben işteyim ki yaa 7 gibi çıkıyorum ama sabahtan hazırlandım ki :) çıkmadan da makyaj tazelerim
hah iyi o zman güzelce yap makyajını bendde iki gündür bi bakım sacları falan yapıyorum ansızın karsılasırsak güçsüz görünmeyeceğim ya:):) işe yaramıs gibi cok güzelsin diye mesaj atmıs benden hala ses yok

Ay kendime mesai arkadaşı buldum

:) ahahahahh çok iyisin yaaa sayın mesai arkadaşımm

Süpersin canım sürünsünn oohh

haha valla süpersin

Evet biraz hızlı ama yine 1 buçuk yıl oluyor yine o kadar hızlı değiliz
Olsun geç olsun güç olmasın inşallah senin içinde hayırlısı olur

insaf dokuzda cıktım geneldede 8 altıda cıktığımda halay çekerek cıkıyorum
Ayy o da fenaymış. Valla eski işyerim olsa gerçi benim de öyleydi, allahtan burda kesin bi saat var. Gece 1-2de eve döndüğümü biliyorum. Dünyayı kurtarıyoduk sanki
Sen de az değilsin ya
:) ahahahahh çok iyisin yaaa sayın mesai arkadaşımm

Süpersin canım sürünsünn oohh
Tamamen iyiliğimden canım valla yalnız kalmak istemedim değil yani

hııııııııı öylemii

Zaman geçsin hadi :) :)

aynen dünyayı kurtarıyoruz ya gecen indik arabaya bindik müşteri aradı kaskom bugün kesilsin belki sabah binermiş hanfendi bıktım bunlardan:):) aksama dek aradım yenileyim mi bi dursun dedi aksam aradı cinnett

az olmayayım bırakta

Evet ya havalarda uçuyorum şuan :) iş artık daha çok çekilmez olacak ama izin vermedi çünkü sayın patronum akşamları görüşecez artık :)
Hastalıkta bile insan utana sıkına izin alıyor ya zaten..
Evet biraz hızlı ama yine 1 buçuk yıl oluyor yine o kadar hızlı değiliz
Olsun geç olsun güç olmasın inşallah senin içinde hayırlısı olur
İnşallah hepimiz için öyle olur Bakma sen bana benimki de ayrı bir olay zaten. 6 yıldır beraberiz, benimki tutturdu evlenelim diye, şimdi de sağolsun nişan yaptık hoşuna gitmiş nişanlı olmak da böyle takılıyoruz işte

Evet ya havalarda uçuyorum şuan :) iş artık daha çok çekilmez olacak ama izin vermedi çünkü sayın patronum akşamları görüşecez artık :)
aman ne izni sana izin verirlerse batar şirket mazallah nasıl gireceksin bu yükün altına sende gidip izin istiyosun utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…