Deme öyle ama aramızda 7de çıkanlar varbitmelii ama ben çıkcam şimdi azcık kaldı hele şükür oh beee ama yarın daha perşembe
Deme öyle ama aramızda 7de çıkanlar var
Ay kendime mesai arkadaşı buldumay kızlar ben işteyim ki yaa7 gibi çıkıyorum ama sabahtan hazırlandım ki :) çıkmadan da makyaj tazelerim
insaf dokuzda cıktım geneldede 8 altıda cıktığımda halay çekerek cıkıyorumDeme öyle ama aramızda 7de çıkanlar var
hah iyi o zman güzelce yap makyajını bendde iki gündür bi bakım sacları falan yapıyorum ansızın karsılasırsak güçsüz görünmeyeceğim ya:):) işe yaramıs gibi cok güzelsin diye mesaj atmıs benden hala ses yokay kızlar ben işteyim ki yaa7 gibi çıkıyorum ama sabahtan hazırlandım ki :) çıkmadan da makyaj tazelerim
Ay kendime mesai arkadaşı buldum
hah iyi o zman güzelce yap makyajını bendde iki gündür bi bakım sacları falan yapıyorum ansızın karsılasırsak güçsüz görünmeyeceğim ya:):) işe yaramıs gibi cok güzelsin diye mesaj atmıs benden hala ses yok
ayy ben bile heyecanlandım sen nasılsın kimbilir ne güzel gelecek:) ahahahahh çok iyisin yaaa sayın mesai arkadaşımm
Süpersin canım sürünsünn oohh
hahahah iyi o zman güzelce yap makyajını bendde iki gündür bi bakım sacları falan yapıyorum ansızın karsılasırsak güçsüz görünmeyeceğim ya:):) işe yaramıs gibi cok güzelsin diye mesaj atmıs benden hala ses yok
ayy ben bile heyecanlandım sen nasılsın kimbilir ne güzel gelecek
Evet biraz hızlı ama yine 1 buçuk yıl oluyor yine o kadar hızlı değilizOo bi hızlı evlilik daha. Hayırlı olsun bakalımm :) Kıskanıyorum bu çiftleri ya bizim hala bi tarihimiz yok
Çok az kalmışşş hazırlansana kız ne işin var burada hakkaten
Ay ne bileyim işteki derdim de bitmek üzere, o adamın yalanlarını da çıkardım ortaya bi keyfim yerine geldi aslında ama öyle birden bire geldi yani aslında o an moral bozukluğum bile yoktu.
Ayrıca dipnot düşeyim herkes ağustosta evleniyo bizim düğün planı bile yok ya, görün bakın iki gün sonra gelip haziranda evleniyorum diye bombayı patlatıcamHepinizden önce gelin gidicem işte
Ayy o da fenaymış. Valla eski işyerim olsa gerçi benim de öyleydi, allahtan burda kesin bi saat var. Gece 1-2de eve döndüğümü biliyorum. Dünyayı kurtarıyoduk sankiinsaf dokuzda cıktım geneldede 8 altıda cıktığımda halay çekerek cıkıyorum
Sen de az değilsin yahah iyi o zman güzelce yap makyajını bendde iki gündür bi bakım sacları falan yapıyorum ansızın karsılasırsak güçsüz görünmeyeceğim ya:):) işe yaramıs gibi cok güzelsin diye mesaj atmıs benden hala ses yok
Tamamen iyiliğimden canım valla yalnız kalmak istemedim değil yani:) ahahahahh çok iyisin yaaa sayın mesai arkadaşımm
Süpersin canım sürünsünn oohh
gıcıkta oluyor bir yandan ama zaten bişey diyecek durumda değilhahavalla süpersin
Ayy o da fenaymış. Valla eski işyerim olsa gerçi benim de öyleydi, allahtan burda kesin bi saat var. Gece 1-2de eve döndüğümü biliyorum. Dünyayı kurtarıyoduk sanki
Sen de az değilsin ya
Tamamen iyiliğimden canım valla yalnız kalmak istemedim değil yani
Bu konuşmaların üstüne ben kaçayım o zaman
aynen dünyayı kurtarıyoruz ya gecen indik arabaya bindik müşteri aradı kaskom bugün kesilsin belki sabah binermiş hanfendi bıktım bunlardan:):) aksama dek aradım yenileyim mi bi dursun dedi aksam aradı cinnettAyy o da fenaymış. Valla eski işyerim olsa gerçi benim de öyleydi, allahtan burda kesin bi saat var. Gece 1-2de eve döndüğümü biliyorum. Dünyayı kurtarıyoduk sanki
Sen de az değilsin ya
Tamamen iyiliğimden canım valla yalnız kalmak istemedim değil yani
Hastalıkta bile insan utana sıkına izin alıyor ya zaten..Evet ya havalarda uçuyorum şuan :) iş artık daha çok çekilmez olacak ama izin vermedi çünkü sayın patronumakşamları görüşecez artık :)
İnşallah hepimiz için öyle olurEvet biraz hızlı ama yine 1 buçuk yıl oluyor yine o kadar hızlı değiliz
Olsun geç olsun güç olmasın inşallah senin içinde hayırlısı olur
ohh mis hoscakal canımBu konuşmaların üstüne ben kaçayım o zaman
kaç tabiii. süpürge de yakıştı zatenBu konuşmaların üstüne ben kaçayım o zaman
Geçmiyorhııııııııı öylemii
Zaman geçsin hadi :) :)
aman ne izni sana izin verirlerse batar şirket mazallah nasıl gireceksin bu yükün altına sende gidip izin istiyosun utanmadanEvet ya havalarda uçuyorum şuan :) iş artık daha çok çekilmez olacak ama izin vermedi çünkü sayın patronumakşamları görüşecez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?