- 3 Mart 2015
- 254
- 326
- 53
- 32
merhaba hosgeldin:):)
özür dilemesii
Hoşgeldin aramıza :)
Caniii
Hoşgeldiin :)
Kendinden bahsedermisin ?
Ayyy katiill :S
Merhaba hosbuldum tabiki bahsederim aslen fethiyeliyim ama 6 yaşımda Kahramanmaraş/elbistan da büyüdüm denizlide okudum iş için Eskişehir e geldim önce Ford fabrikasında ithalat departmaninda çalıştım sonra gümrük Müşavirliğinde suan hala oradayım 2014 ocak ayında patronun falan bizim is yaptigimiz nakliyeci firmasının sahibinin oğlu ile evlenin çok yakışırsınız falan diyordu ben kızıyordum. o sırada askerdeydi kendisi sonra geldi askerden biz hergün aynı yerde yemek yemişiz hatta aynı masada yan yana, aynı ingilizce kursuna gidiyormuşuz hatta sınıflarımız karşılıklıymış hiç bilmiyorduk. Sonra tanıştık sevgili olduk 29 Martta onun ilk sevgilisi bendim. Sonra hızlı bir şekilde ben onun o benim annemle tanıştı zaten babası beni yemekte görmüş çok beğenmiş bahsediyormus hep benden. Sonra 1 ocakta beni istemeye eskisehir den elbistana geldiler baya uzak 12 saat sürüyor aileler tanıştı çok sevdiler hem nişanlımı hem ailesini sonra 2 ocakta nişanımız oldu ve 4 ağustos içinde düğün tarihi aldık bu arada ben 22 o 26 yaşında o Metalurji ve Malzeme mühendisi ama şirketleri var suan orada çalışıyor.
harikaKızlaaarr çok mutluyum şuan,
Nişanlım yanıma geliyor bugün cumartesiye kadar benimle *.*
Cumartesi askeriyeye dönecekk :S
harika tekrar hosgeldinMerhaba hosbuldum tabiki bahsederim aslen fethiyeliyim ama 6 yaşımda Kahramanmaraş/elbistan da büyüdüm denizlide okudum iş için Eskişehir e geldim önce Ford fabrikasında ithalat departmaninda çalıştım sonra gümrük Müşavirliğinde suan hala oradayım 2014 ocak ayında patronun falan bizim is yaptigimiz nakliyeci firmasının sahibinin oğlu ile evlenin çok yakışırsınız falan diyordu ben kızıyordum. o sırada askerdeydi kendisi sonra geldi askerden biz hergün aynı yerde yemek yemişiz hatta aynı masada yan yana, aynı ingilizce kursuna gidiyormuşuz hatta sınıflarımız karşılıklıymış hiç bilmiyorduk. Sonra tanıştık sevgili olduk 29 Martta onun ilk sevgilisi bendim. Sonra hızlı bir şekilde ben onun o benim annemle tanıştı zaten babası beni yemekte görmüş çok beğenmiş bahsediyormus hep benden. Sonra 1 ocakta beni istemeye eskisehir den elbistana geldiler baya uzak 12 saat sürüyor aileler tanıştı çok sevdiler hem nişanlımı hem ailesini sonra 2 ocakta nişanımız oldu ve 4 ağustos içinde düğün tarihi aldık bu arada ben 22 o 26 yaşında o Metalurji ve Malzeme mühendisi ama şirketleri var suan orada çalışıyor.
harika
aa sana neoldu ya sinirlerin bozuldu herhalde günlerdir iştan sebep onun bosalmasıAy ben durduk yere kendi kendime ağlıyorum niye ki. Dellendim herhalde. Sebep de yok ki böyle sanki ben ben değilim de başkası ağlıyor ben izliyorum ne garip
bir ağustos gelini daha süpersin :)Merhaba hosbuldum tabiki bahsederim aslen fethiyeliyim ama 6 yaşımda Kahramanmaraş/elbistan da büyüdüm denizlide okudum iş için Eskişehir e geldim önce Ford fabrikasında ithalat departmaninda çalıştım sonra gümrük Müşavirliğinde suan hala oradayım 2014 ocak ayında patronun falan bizim is yaptigimiz nakliyeci firmasının sahibinin oğlu ile evlenin çok yakışırsınız falan diyordu ben kızıyordum. o sırada askerdeydi kendisi sonra geldi askerden biz hergün aynı yerde yemek yemişiz hatta aynı masada yan yana, aynı ingilizce kursuna gidiyormuşuz hatta sınıflarımız karşılıklıymış hiç bilmiyorduk. Sonra tanıştık sevgili olduk 29 Martta onun ilk sevgilisi bendim. Sonra hızlı bir şekilde ben onun o benim annemle tanıştı zaten babası beni yemekte görmüş çok beğenmiş bahsediyormus hep benden. Sonra 1 ocakta beni istemeye eskisehir den elbistana geldiler baya uzak 12 saat sürüyor aileler tanıştı çok sevdiler hem nişanlımı hem ailesini sonra 2 ocakta nişanımız oldu ve 4 ağustos içinde düğün tarihi aldık bu arada ben 22 o 26 yaşında o Metalurji ve Malzeme mühendisi ama şirketleri var suan orada çalışıyor.
aaa ne işin var burda git hazırlanEvet şimdi yola çıktı 3 saat sonra yanımda :))
Oo süper sen neredesin?Karışıkmış bayağı hayırlı olsun sende ağustos gelinisin demek bende ağustos da evleniyorum inşallah :)
bir ağustos gelini daha süpersin :)
Oo bi hızlı evlilik daha. Hayırlı olsun bakalımm :) Kıskanıyorum bu çiftleri ya bizim hala bi tarihimiz yokMerhaba hosbuldum tabiki bahsederim aslen fethiyeliyim ama 6 yaşımda Kahramanmaraş/elbistan da büyüdüm denizlide okudum iş için Eskişehir e geldim önce Ford fabrikasında ithalat departmaninda çalıştım sonra gümrük Müşavirliğinde suan hala oradayım 2014 ocak ayında patronun falan bizim is yaptigimiz nakliyeci firmasının sahibinin oğlu ile evlenin çok yakışırsınız falan diyordu ben kızıyordum. o sırada askerdeydi kendisi sonra geldi askerden biz hergün aynı yerde yemek yemişiz hatta aynı masada yan yana, aynı ingilizce kursuna gidiyormuşuz hatta sınıflarımız karşılıklıymış hiç bilmiyorduk. Sonra tanıştık sevgili olduk 29 Martta onun ilk sevgilisi bendim. Sonra hızlı bir şekilde ben onun o benim annemle tanıştı zaten babası beni yemekte görmüş çok beğenmiş bahsediyormus hep benden. Sonra 1 ocakta beni istemeye eskisehir den elbistana geldiler baya uzak 12 saat sürüyor aileler tanıştı çok sevdiler hem nişanlımı hem ailesini sonra 2 ocakta nişanımız oldu ve 4 ağustos içinde düğün tarihi aldık bu arada ben 22 o 26 yaşında o Metalurji ve Malzeme mühendisi ama şirketleri var suan orada çalışıyor.
Çok az kalmışşş hazırlansana kız ne işin var burada hakkatenEvet şimdi yola çıktı 3 saat sonra yanımda :))
Ay ne bileyim işteki derdim de bitmek üzere, o adamın yalanlarını da çıkardım ortaya bi keyfim yerine geldi aslında ama öyle birden bire geldi yani aslında o an moral bozukluğum bile yoktu.aa sana neoldu ya sinirlerin bozuldu herhalde günlerdir iştan sebep onun bosalması
Kesinlikle sorunlu bi haftadayızofff sıkıldım bunladım kızlar artık aaaa benimki iş iş iş diye fenalık geçircek hasta oldu artık ve düzeldi yine iş iş iş bu ne ya
sakin ol kuzu inşallah bekliyoruz bi haziran gelini olsun aramızda demi amaOo bi hızlı evlilik daha. Hayırlı olsun bakalımm :) Kıskanıyorum bu çiftleri ya bizim hala bi tarihimiz yok
Çok az kalmışşş hazırlansana kız ne işin var burada hakkaten
Ay ne bileyim işteki derdim de bitmek üzere, o adamın yalanlarını da çıkardım ortaya bi keyfim yerine geldi aslında ama öyle birden bire geldi yani aslında o an moral bozukluğum bile yoktu.
Ayrıca dipnot düşeyim herkes ağustosta evleniyo bizim düğün planı bile yok ya, görün bakın iki gün sonra gelip haziranda evleniyorum diye bombayı patlatıcamHepinizden önce gelin gidicem işte
bu hafta biter mi diyorum topiği her okuduğumdaofff sıkıldım bunladım kızlar artık aaaa benimki iş iş iş diye fenalık geçircek hasta oldu artık ve düzeldi yine iş iş iş bu ne ya
evet yazılanları okudum da ne çok sıkılan varmış bu hafta kızlarrr :)))Kesinlikle sorunlu bi haftadayız
sıkıldık bunaldık ağlaştık küstük :):) ama gecicek kuzuevet yazılanları okudum da ne çok sıkılan varmış bu hafta kızlarrr :)))
bitmelii ama ben çıkcam şimdi azcık kaldı hele şükür oh beee ama yarın daha perşembebu hafta biter mi diyorum topiği her okuduğumda
bu hafta son mubitmelii ama ben çıkcam şimdi azcık kaldı hele şükür oh beee ama yarın daha perşembe
Ah keşkee kırdım kafayı eğleniyorum işte kendi çapımdasakin ol kuzu inşallah bekliyoruz bi haziran gelini olsun aramızda demi ama
Kaldı 2 günbu hafta biter mi diyorum topiği her okuduğumda
Nazar teorisi üzerinde duruyoruz ama sen ne dersin acaba havalardan mıevet yazılanları okudum da ne çok sıkılan varmış bu hafta kızlarrr :)))
aaa ne işin var burda git hazırlan
Oo süper sen neredesin?
Aynen bir anda çıkan bir fikir bizim herseyimiz bir anda oldu zaten böylesi daha bi güzel
Bu arada ceyizlere başladınız mi ya
Oo bi hızlı evlilik daha. Hayırlı olsun bakalımm :) Kıskanıyorum bu çiftleri ya bizim hala bi tarihimiz yok
Çok az kalmışşş hazırlansana kız ne işin var burada hakkaten
Ay ne bileyim işteki derdim de bitmek üzere, o adamın yalanlarını da çıkardım ortaya bi keyfim yerine geldi aslında ama öyle birden bire geldi yani aslında o an moral bozukluğum bile yoktu.
Ayrıca dipnot düşeyim herkes ağustosta evleniyo bizim düğün planı bile yok ya, görün bakın iki gün sonra gelip haziranda evleniyorum diye bombayı patlatıcamHepinizden önce gelin gidicem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?