2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hele ben daha söz bile yok

Sorma ya bittikçe yenileri ekleniyor. Ürün bitmedi ambalajlar yığıldı şimdi de. Herkes de acil diye geliyor kaç kolum kaç beynim var şaşıyorum bazen
o acil işler beni öldürecek mailden gelen işler acil telden gelenler acil dısardan gelenler aciil hepsi öyle delirmiş olmalılar

Hiç sorma ya...

kaç tabiii. süpürge de yakıştı zaten

Geçmiyor bak herkes teker teker gidiyor. greenandblue da atladı süpürgesine zaten

Aynen aynen süpürgesine atlayı kaçtı greenandblue :)

aman ne izni sana izin verirlerse batar şirket mazallah nasıl gireceksin bu yükün altına sende gidip izin istiyosun utanmadan

Pazartesi izin istedim bir güncük vermedi ya o kadar sinir oldum ki ama elimden birşey gelmedi
Nikah işlemlerini yapamadık bizde pislikk ya

böylesine vicdan yapılmaz iyi oluyor

Bence de ..
Hakkımızda hayırlısı olsun ya Allah iyileriyle karşılaştırsınn.

Bu arada ben adana da bi yerde yapılan çğköfteye bayılıyorum nişanlım mesaj attı yemek hazırlama
sana çiğköfte getiriyorum diye aayy canım ya *.*

hele ben daha söz bile yok
İlk biz evlenicez bakma sen
Pazartesi izin istedim bir güncük vermedi ya o kadar sinir oldum ki ama elimden birşey gelmedi
Nikah işlemlerini yapamadık bizde pislikk ya
Yasal bile değil ki bu yaptıkları
aynen ama olsun ya işime geliyor yaptıkları,
evleneceğimi bilmiyorlar işten nasıl ayrılacam diye vicdan yapıodum ama sayelerinde yapmıyorum artık ..
Neden söylemedin kii

Inşallah canım sizinde hakkınızda hayırlısı olsun eninde sonunda olacak nasıl olsa

İlk biz evlenicez bakma sen

Yasal bile değil ki bu yaptıkları

Neden söylemedin kii

Bi kaç yere başvuru yaptım kendi memleketimde, evlenip istanbula gideceğimi söyledim herşeyi açık açık söyleyince almadılar işe... hatta hepsi işe aldı bu ayrıntı öğrenip vazgeçti. benimde çalışmam lazımdı buraya söylemedim/söyleyemedim yani mecbur kaldım canım. Sırf söylediğim için şuan son aylarımı ailemden uzak geçiriyorum.

kıyamam ne güzel ya sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum

Ay ne güzel yaa bol bol hasret giderirsiniz artık Heyecanını bize da yansıttın valla
Herkes kendini düşünüyor cümlemi buraya da yapıştırıyorum aynen :) İskelet olana kadar orada çalışmanı bekliyorlar sanki

:) :) ciddi mii vallaha şuan saate bakıp duruyorum da az kaldı yaaa :)

Evet ya belki çalışmamı beğenmeyeceklerdi sanki ömür boyu onlarla çalışma garantim varmış gibi.. Çok sinirimi bozmuşlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…