Yine kıyamam muhtemelenay cidden çok tatlıymış yaaa :) doların düşmesini bekle :)
Yine kıyamam muhtemelenAma içimde kalır yani
Ay aynen ya benimde öyle oluyorrrrrr :)
Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
Amin canım :))) darısı sizlere inşallah:)) kolay gelsin canım:))çok sevindim canım.bundan sonra kozlar sende. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
ben yine alışverişe daldım kızlar da her akşam olduğu gibi kayıplar.
Selam canım nerelerdesın sen yahu geldıgımden berı goremedım senı hıc hosgelmıssın :) Hayırdır kız daha evlendıgın ne kadar olduda sorun yasadın ve cozdun kotu bısey yoktur umarım canım?Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
Denk gelmemişizdir canım:)) sende hoşgeldin:)) bu arada bugünde aklımdan da sen geçtin nerelerde diyodum:))) canım ilk gece korkum vardıda bugün atlattım şükür:)Selam canım nerelerdesın sen yahu geldıgımden berı goremedım senı hıc hosgelmıssın :) Hayırdır kız daha evlendıgın ne kadar olduda sorun yasadın ve cozdun kotu bısey yoktur umarım canım?
Ay cok gecmıs olsun o zaman hayatım :) Ben bı ara sordm yektaya ara ara gırıyolar dedı. e evlısın artık ısın gucun vardır tabı kuzularla ugrasıyosun zaten hergun.. ben bıle bekar halımle gıremedıgım zamanlar oluyor :) cok gecmıs olsn valla canım atlattysan ne mtlu :)Denk gelmemişizdir canım:)) sende hoşgeldin:)) bu arada bugünde aklımdan da sen geçtin nerelerde diyodum:))) canım ilk gece korkum vardıda bugün atlattım şükür:)
Evet canım çok yoğunumAy cok gecmıs olsun o zaman hayatım :) Ben bı ara sordm yektaya ara ara gırıyolar dedı. e evlısın artık ısın gucun vardır tabı kuzularla ugrasıyosun zaten hergun.. ben bıle bekar halımle gıremedıgım zamanlar oluyor :) cok gecmıs olsn valla canım atlattysan ne mtlu :)
senin adına sevindim canım.nasıl bir çözüm bulduğunu anlatmanda sakınca yoksa anlatabilrimisin?Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
hayırdır canım nolduuGünaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınHerkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım
Hayırdır noldu ?Günaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?