Ay amin kuzumm.. Arayıp azarlicam zaten şimdi gece niye beni deli ettin diye :)Hayır olsun inşallah diyelim, kötü düşünmeyelim güzel olsun :)
Günaydın canımmGÜNAYDIN KIZLARR
bayıldım ben buna almalıyızKızlaaaarrrr
http://fancy.com/things/257151549/Automatic-Mini-Donut-Factory
Bunu istiyorumm bayıldım ya
cok şükür senin adına çok sevindim sorunlar bitti yupiiiSelam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
Evin baş köşesine koyucambayıldım ben buna almalıyız
ama cok güzel ya almalıyım da o siteyi bilmiyorum güvenilir mi alısveris yaptın mı daha önceEvin baş köşesine koyucam
Ayyy ben bi kere yapmıştım onu sabah uyandım trip falan atıyorumAy amin kuzumm.. Arayıp azarlicam zaten şimdi gece niye beni deli ettin diye :)
Günaydın canımm
tüh ya neden sorumluluk almıyor hala kötü olmusmalesef sayısını ben bile unuttum ama o akıllanmıyor. evde hakkı yok ama ikamet adresi orası gözüktüğü için eve geliyor. maaşına gelmesi gerekir ama haciz işlemi karşıdaki avukatın takdirine bağlı oluyor biraz. genelde maaşa getirmeyi istemiyorlar taksitle alıp uğraşmamak için böyle eve getiriyorlar. insanlar eve geelceğini duyunca ödüyor çünkü. bu son olan telefon borcu. okadar sinir bozucuki telefon faturası 70-100 falan gelmiş 3 ay ve son ay 1200 küsür tl. biliyorum hiç inandırıcı değil. nasıl olur diye söylendiğimdede hattı kapattırdım işte sonra kesmişler faturayı diye birsürü yalan. okadar çok yalan söylerki durumdan kaçmak için, kızmayalım die daha beterolur sonra. benim düşünceme göre hat üstünden telefon aldı ödemedi bir anda kestiler faturayı. çünkü 1200 tl fatura olmasının imkanı yok. bunu ona söylediğimde tabi kabul etmiyor sen beni suçluyorsun diyip üste çıkıyor.şuan toplam borç 1700 bişi.babam kızdı elindeki telefonunu satıp sabah ödeyeceksin borç bitenede kadarda telefon yasak sana dedi ama 26 yaşında adam bu ne desen fayda etmiyor artık. nişanlımda bizdeydi. o gitti konuştu kardeşimle ben verim sana parayı yatır sabah maaşını alınca verirsin demiş. akşam getirdi parayı bıraktı ona ben kaışmıcam dedim. ne yaparsanız yapın.
ne ki bu kıssbayıldım ben buna almalıyız
Günaydın hatunlarrrrrrrrr
Günaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim
Günaydın fıstıklaaarrrrr
Herkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım
Günaydınnnn :) biraz daha uyusaydım ne güzel olurdu
GÜNAYDIN KIZLARR
kıyamam sana hayır olsunKızlar yaa gece valla ter içinde uyandım ben dee
Rüyamda nişanlımı gördüm.. Ayrılıyoduk. Ama annesi yüzündenmiş güyaa. Annesi bana bağırıp çağırdı falan sen şöylesin böylesin istemiyoruz diye. Nişanlıma dönüyorum ağzını bile açmıyo. Ben ağlıyorum. Ben 8 sene boyunca tek bişey için söz verdim sana o da ne olursa olsun yanında olucağımdı. Hadi gidelim burdan başka bi şehre , ben razıyım diyorum. Sen de bana söz vermemişmiydin diyorum. Ama annem burada onu bırakamam diyo..
Ay yanii neden gördüm böyle bişey ben şimdii. Dünde çok güzel bi gün geçirmiştik halbukii. Ağlayarak kalbim yerinden çıkcıak gibi uyandım gece. Arayıp azarlicaktım da neyse dedim halim yoktu :)
çörek makinası diyelim kısaca:):)ne ki bu kıss
oohh yaaAmin canım :))) darısı sizlere inşallah:)) kolay gelsin canım:))
günaydın canımmGünaydın hatunlarrrrrrrrr
günaydın canımm ya peki siz ödemeseniz akıllanmaz mı ya alışkanlık edinmiş gibi geldi banaGünaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim
günaydın canımGünaydın fıstıklaaarrrrr
günaydın kuzu ben iyiym sen nasılsnHerkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım
Günaydınnnn :) biraz daha uyusaydım ne güzel olurdu
ya işte buna kafam almıyor ya. ben çalışmaya başladığım günden beri 6-7 ayda bir bir borç çıkartıyor. ve bu son noktaya gelene kadar karışmıyorum en son mecbur kalıyorum ödüyorum. sonra konuşmuyorum tabi onunla tepki veriyorum. düzzelmiş numarası yapıyor acıyorum. sonra pat birdaha.
Kızlar yaa gece valla ter içinde uyandım ben dee
Rüyamda nişanlımı gördüm.. Ayrılıyoduk. Ama annesi yüzündenmiş güyaa. Annesi bana bağırıp çağırdı falan sen şöylesin böylesin istemiyoruz diye. Nişanlıma dönüyorum ağzını bile açmıyo. Ben ağlıyorum. Ben 8 sene boyunca tek bişey için söz verdim sana o da ne olursa olsun yanında olucağımdı. Hadi gidelim burdan başka bi şehre , ben razıyım diyorum. Sen de bana söz vermemişmiydin diyorum. Ama annem burada onu bırakamam diyo..
Ay yanii neden gördüm böyle bişey ben şimdii. Dünde çok güzel bi gün geçirmiştik halbukii. Ağlayarak kalbim yerinden çıkcıak gibi uyandım gece. Arayıp azarlicaktım da neyse dedim halim yoktu :)
günaydın canımmGÜNAYDIN KIZLARR
günaydın kuzu nerelerdesin artık çok kaçaksınGünaydın kızlarr
canım cok sükür bir daha tekrarlanmasında bu hali cok iyioohh yaa
günaydın canımm
günaydın canımm ya peki siz ödemeseniz akıllanmaz mı ya alışkanlık edinmiş gibi geldi bana
günaydın canım
günaydın kuzu ben iyiym sen nasılsn
haftasonuna az kaldı canımmm
canım günaydın ben de gece erkek arkadaşımın öldüğünü gördüm ağlayarak uyandım tersine çıkar derler hayra yor
günaydın canımmerkek arkadaşın baya akıllandı aferin sana kız
günaydın kuzu nerelerdesin artık çok kaçaksındah açok geeel
Öyle rüyalarda ömrü uzun olur derler canım üzülmeoohh yaa
günaydın canımm
günaydın canımm ya peki siz ödemeseniz akıllanmaz mı ya alışkanlık edinmiş gibi geldi bana
günaydın canım
günaydın kuzu ben iyiym sen nasılsn
haftasonuna az kaldı canımmm
canım günaydın ben de gece erkek arkadaşımın öldüğünü gördüm ağlayarak uyandım tersine çıkar derler hayra yor
günaydın canımmerkek arkadaşın baya akıllandı aferin sana kız
Bi ariyim ben de yapıcam zaten, hak ettii :)))Ayyy ben bi kere yapmıştım onu sabah uyandım trip falan atıyorum
Amin canııımkıyamam sana hayır olsun
adama durduk yere trip atma yazıkBi ariyim ben de yapıcam zaten, hak ettii :)))
Amin canııım
Ayy ne geceymiiiş. Ömrü zuamıştır kuzum benim, hayra yoralım öyle olsun İnşallahhcanım günaydın ben de gece erkek arkadaşımın öldüğünü gördüm ağlayarak uyandım tersine çıkar derler hayra yor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?