2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok kötü bir durum gerçekten ama allah yardımcın olsun canın

günaydın kızlar.akşam baharatlıklarımın şeker kahve kavanoxlarını aldım.birde ekstradan baharatlık aldım.başka şeylerde baktım.saate bi bakıyım dedimki 2 olmuş nası daldıysam artık.çok yorgunum sabahta erken kalktım.

Aslında pek bişey yok ama alındı demek ki. Bende onun ve kendi ailemin yanında ismiyle hitap ediyorum tuhaf oluyorum bazen tam kuzu şunu versene dicem sofradayız mesela ku diyorum sonra adını söyleyip ...... şunu versene diyorum O bana alışık ama annesinin yanında ilk zamanlar adımla hitap ediyodu şimdi kuzuş bebek falan diyo ailesiyle aram çok iyi maşallah hiç öyle çekinme falan yok ablalarının isimlerini kısaltıp konuşuyoruz mesela aramızda gülşen gülten gülcan isimleri biz gülşi gülti gülci diyoruz

pasta takımı için diyorum söz verdim diyorsun ya bence sen alacaksın gibime geliyo pasta takımını
Yok canım hergün neler var diye bakındığuım için görmüştüm. Beğendim de ama ihtiyaç yok gereksiz olurç.
Yani 3 çeşit pasta tabağı oldu daha şimdiden evde. Bi pasta servis tabağı alıcam o kadar :)

Neyin alınganlığı ayy bu beni deli edecek :) abartılcak bir durum yok ama

Ailenin yanında illaki öyle denilir ama ne bilim aman herşeye takar oldu

maşallah kız insanın gözü doymuyor yemin ederim

Biz sinirlenince isim ile hitap ediyoruz

maşallah kız insanın gözü doymuyor yemin ederim
Öyle valla canım ama ayrıca pasta tabağı almamıştım tabi.
Biri misafir yemek takımının, biri günlük yemek takımının, biri de kahvaltı takımının. Etti sana 3 takım

Biz sinirlenince isim ile hitap ediyoruz
aynen biz de

kalpli olanın karesi fincanları ve katlı kurabiyeliği düşündüm ama seramik ya sağlıksız die duymuştum karar veremiyorum çokta şirin :)
Çok kötü bir durum gerçekten ama allah yardımcın olsun canın
saol canım.

kalpli olanın karesi fincanları ve katlı kurabiyeliği düşündüm ama seramik ya sağlıksız die duymuştum karar veremiyorum çokta şirin :)

saol canım.
Evet öyle çok kaliteli bişey değil canım bildiğimiz seramik cidden ama şirin diye almıştım bende ikimiz kullanırız demiştim :)

Evet çok şirinler. Bir de bu seramikler kalın oluyo. Bi yere değince de çok çabuk atıyo ama tipleri çok tatlı kararsız kalmakta haklısııın

Ben genelde ismiyle hitap ederim o da öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…