2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ama belli ki sana güveniyor..Elbette kötü günde yardım edilir ama alışkanlık haline getirmiş ya..Kaç yaşında? Çalışmıyor mu?

kızlar sorumluluk duygusu sıfır.çalışıyor ama aldığı maaşı anında gezip tozup yiyor. taksitle bir şey alma yada fatura ödeme alışkanlığı yok. biliyorum güveniyor bağırıp çağırır nasılsa halleder diye. bende son dakkaya kadar bekliyorum ama napım. eve haciz için gelmeleri riskini göze alamıyorum. ona acıdğımdan değil ama anneme üzüldüğümden. biz ananemi ve dayımı peş peşe kaybettik. ondan beri annem tam anlamı ile sağlıklı değil. ufak sinirleneceği birşey duysun üzülsün hemen bayılıyor. Doktrolara gittik psikolojik dediler.başa çıkamadığı şeyler olunca vücut kilitleniyormuş ve böyle olursa felç geçirme ihtimali bile var. ve dün bunu öğrenince gene bayıldı. bende anneme kıyamadığımdan zaten bunlar oluyor. dünde bunları nişanlım gördü oda anneme kıyamıyor ondan hemen gitti çekti getirdi parayı. istememiz olacağı zamanda babam kızdı acele ediyorsun die sırf bunun borçlarından sıkıldığım için kıyametleri kopardım yeter bıktım evlencem gidicem dedim. nişanımdan 3 ay önce gene saçma sapan bir borç geldi ve bu borca annem kefil oldğu için hacizi evimize gönderdiler (ev annemin üstüne direk eşyaya değil eve geliyordu) borçta 3 bin tl yani kıyametleri kopardım. babamada çok kzıdım ondanda kaynaklanıo çünkü bunlar son ana kadar bekledim gene tık yok param yok deidm gittim kredi çektim kapattım krediyi öde dedim 3 taksit yaptım. ve gene tık yok krediyi ben ödedim. hani nakit para yatırırsam ödemez diye öyle yaptım ama gene ödemedi. ve borçta 5 sene önce kendine ve sevgilisine aldığı 1000 ner tl lik telefonların borcu. kızla ayrıldılar gitti. ben onların borcunu ödedim. benim zoruma gidiyor bunun gitmiyor ya. kızın evine gidecektim ver bu parayı die neler neler ama gene paşa paşa oturdum ödedim neden annem var ucunda.

Kıyamam ya Allah yardımcın olsun..Kimse kıyamıyo yaa birileri üzülmesin diye fedakarlıklar yapıyoruz inşallah kardeşinde anneni biraz düşünüp birdaha yapmaz bu son olmuş olur

Canım günaydın :) Kız ben dün bir tane fotoğrafçı ile görüştüm bütün bilgilerini gönderdi bana ama sana whatsaaptan atsam bakar mısın? pek algılayamadım da

Canım benim yaa kocaman adamın sorumsuzluğunu senin çekmen, annene yansıtmamaya çalışman.. Ne zordur kimbilir..
Cidden kardeşine söyleyecek bişey bulamadım. Senin düşündüğünün yarısı kadar düşünse keşke annesini, ailesini.
Umarım bi yerde durur.. Evleneceksin ama aklın muhtemelen yine orada kalacak. Çünkü anneni düşüneceksin.
Bi şekilde bi çözüm bulmak lazım onun yaptıklarına sorumsuzluklarrına engel olmak için ...

Kıyamam ya Allah yardımcın olsun..Kimse kıyamıyo yaa birileri üzülmesin diye fedakarlıklar yapıyoruz inşallah kardeşinde anneni biraz düşünüp birdaha yapmaz bu son olmuş olur

benim hiç umudum yok ama inş düzelir. bazen evden kovasım geliyor ama gene ucu anneme dokunuyor. Dua edin kızlar şu kardeşim düzelsin. diğer taraftan üzülüyorum nişanlım şimdi para verdi ama iki gün sonra laf ederse o kardeşimi gebertirim heralde.

inanmıyorum ya annene bende kıyamadım inan cok haklısın kardeşin nasıl görmezden gelebiliyor bunları anlayamıyoırum hayır küçükte değil ki

tabi onu da düsünmek zorundasın kardeşini sıkıstır ödesin ne bu ev mi gecindiriyor ne bu kadar borc

İnşallah canımm, İnşallah düzeliir...

Canım acayip sinirlendim yemin ediyorum! Koskoca adam ya 26 yaşında! Bu ne sorumsuzluk, Annene ve sana üzüldüm sadece ya yazık kadına.Sağlığı var işin ucunda, onudamı görmüyor ya! Allahım akıl fikir ihsan etsin ne denirki başka..İnşallah düzelir birşeylerin farkına varır geç olmadan..Allah yardımcın olsun canım benim ya

inş. ya bir zamanlar babamda aynıydı. 5 senedir çalışyıroum babama ve kardeşimin borçlarına ödediğim para rahat 40 bini bulmuştur eve yaptığım masraf değil bakın sadece boşa ödediğim para.ama banada acıyan yok malesef. nişan yapılana kadar beş kuruşum yoktu kenarda. birde babam düğün için acele etmeyin para biriktirin sonra die seneye atmaya çalışıyordu düğünü. bu şartlarda nasıl para birikirki. kendilerini batırdıkları yetmiyor benide batırıyorlar 29 yaşındayım şimdiye ev almıştım.

canım cok sükür bir daha tekrarlanmasında bu hali cok iyi
aman maşalah canımm
Canım benim günaydıın :) Sorma ya benim bu pc virüslü çok zor oluyo girmek çokta yavaş
yaa evet canım söylemiştin orda format atıp temizleyecek kimse yok mu ya
Öyle rüyalarda ömrü uzun olur derler canım üzülme
inşallah canım
Ayy ne geceymiiiş. Ömrü zuamıştır kuzum benim, hayra yoralım öyle olsun İnşallahh
evet canım
Canım günaydın :) Kız ben dün bir tane fotoğrafçı ile görüştüm bütün bilgilerini gönderdi bana ama sana whatsaaptan atsam bakar mısın? pek algılayamadım da
at kuzucum bi bakayım kimmiş neymiş

yaa evet canım söylemiştin orda format atıp temizleyecek kimse yok mu ya

Canım patron var :) o da bilmez zaten ki pc ingilizce ben bile zar zor anlıyorum şimdide bi kaç gündür google da bişşiler çıkıyo hep reklam falan çok yavaşladı bilmiyorum yani napıcamı tanıdık var da onlarda çalışıyo gelemiyolar format atmaya patronun tanıdığı gelse bütün pc lere format attırıcaz

İlk sıradaki kalpliyi mi diyosuun , çok tatlı o :)
Ama ben alırsam annem beni eve sokmaz. Geçen gün bahsettiğim karacanın yemek takımını aynı gün aldım bu arada
Pasta takımı almicam tabi kiiii diye büyük konuşmuştum almamalıyım

kızlar günaydın,

Size bişey soracağım sevgilinize ismiyle hitap ediyor musunuz?

Ben dün ilk defa ismini söyledim bir tuhaf oldum bir anda ağzımdan çıktı ,ilk defa bana ismimle hitap ettin dedi o da bana ismimle hitap etti nasıl oluyormuş dedi bende bozuntuya vermeden iyi dedim .Tuhaf oldum ben ,aşkım hayatım demek varken dedi

Bu konuşmamızdan sonra bir iki mesajlaştık o kadar

Ne var şimdi bunda_?

Sende herşeye zıplıyorsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…