2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öyle valla canım ama ayrıca pasta tabağı almamıştım tabi.
Biri misafir yemek takımının, biri günlük yemek takımının, biri de kahvaltı takımının. Etti sana 3 takım

BU MİSAFİR İÇİN YEMEK TAKIMI BUNUN PASTA TABAKLARI VAR

Bunu misafir için pasta takımı için almıştım ama kahvaltılık ürünlerini tamamladığım için kahvaltı takımı olarak da kullanabileceğim

Birde bunu almıştım :)

Daha günlük yemek takımında içinde olacak inanamıyorummm kendime

güle güle kullan cok güzeller canım

ama cok güzel ya almalıyım da o siteyi bilmiyorum güvenilir mi alısveris yaptın mı daha önce
Alışveriş yapmadım daha önce ama güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum sadece
Oh oh maşallah aman allah bozmasın

Canım çok çok üzüldüm ya Çok büyük haksızlık bu sana yapılan
Nişanlın çok anlayışlı davranıyor bence. Benimki olsa kıyameti koparırdı kendini niye kullandırıyorsun diye. Ama annenin durumu da zormuş ne yapabilir ki :/ Bir de insan gurur yapar ister istemez laf duyarsa. Senin suçun yokken ortada kardeşin yüzünden sana olan oluyor. İnşallah kurtulursun bu durumdan, annen de iyi olur.
Ya ilk zamanlarda çok ağır hakaret gibi geliyordu bize de, ayrılıkla denkti nerdeyse sen düşün işin içine aileler girmemişti o yüzden ismimizle hitap etmiyorduk. Sonra ailelerleyken isim kullandıkça alıştık. Ama hala daha kavga edince ismimizle hitap ederiz. Niye bilmiyorum ciddiyet katıyor galiba o
Sen hala bitiremedin mi alınacakları kız Paso bir şeyler alıyorsun valla Hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah
Maşallah ne güzel geçiniyosunuz

Haha tam da bundan bahsettim sana işteee

Sinirlenmemiştim halbuki bir anda çıkıcak

Uzun zamandr tartışşmıyorduk ya bu eklendi işte akşam görüşcektik bakalım gelcek mi

Böyle yaparsan gelme diyeceğim ona diye hiç triple felan uğraşmam

Eee o zaman bunda alınacak birşey yok ki , pat diye çıkmış ağzından dimi?

Bu aradaa günlük yemek takımım işte buradaa.
Çok sevdim yaa Pahalı mı diye kararsız kalmıştım ama helal hoş olsun
Not : Çatal bıçakların yerleri ters farkındayım bu arada haha

Eklentiler

• IMG_20150309_235130.webp
    90,8 KB · Görüntüleme: 66

bende bu yemek takımını istiyodum.suplaları da çok güzel.güle güle kullan canım. :)

Bu aradaa günlük yemek takımım işte buradaa.
Çok sevdim yaa Pahalı mı diye kararsız kalmıştım ama helal hoş olsun
Not : Çatal bıçakların yerleri ters farkındayım bu arada haha

çok güzelmiş, güzel günlerde de kullanırsın inşallah..Nereden ne kadara aldın , sorması ayıp

nerdeeee.bende anlamadım valla al al bitmiyo.çok şey eksik daha özellikle büyük parçalar.ıvır zıvır şeyleri alıp duruyorum

nerdeeee.bende anlamadım valla al al bitmiyo.çok şey eksik daha özellikle büyük parçalar.ıvır zıvır şeyleri alıp duruyorum
Öyle deme o ıvır zıvırlar bile çok tutuyo. Sadece onları hesaplayayım dedim 2,500 e yakın bişey çıktı eksikler

ay bu pembe takımın mavisine bayılıyorum bende ama pahalı dye kendimi tutuyorum
saol canım. isim konusunda dediğinde haklısın ailelerin yanında mecbur isimle hitap ediyoruz insan alışıyor.

çok güzelmiş, güzel günlerde de kullanırsın inşallah..Nereden ne kadara aldın , sorması ayıp
Teşekkür ederiiim :)
Kuzu netten bakıyodum ilk zamanlar 250 tl ydi kıyamadım. Sonra 170 olduu.
En son Karaca'nın mağazasında 130 a buldum. Aldım iki takım. 12 kişilik yaptım günlükleri de.
Bu arada o mağazadaki son kalanları ben almışım Ama başka mağazasında vardır herhaldee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…