Hehe bak bakalımGünlük yemek takımı, günlük çatal bıçak takımı almalıyım ama çok para vermek de istemiyorum :) Alıcı gözü ile bir daha bakayım en iyisi :)
Ay neresindesin bilmiyorum ama Vialand Avm deki mağaza bebiş. Yolun düşermievet evet istanbuldayım ben, hangi mağazada o ?
Yok canım zaten bitecek gibi değil. Biz güya herşeyi aldık gözüyle bakıyoruz. Ama yok bitmiyo.canım daha fazlasını harcadım şuanr ıvır zıvır olarak da çok eksik var hala.zaten ne yemek takımı ne nevresim falan var.küçük ev aletlerinden aldım biraz ama onlar bile eksik.bitmiyo
Ne biliyim ya eksik olarak o geldi mağazada aklımıza annem al al dedi bi baktım almışımBak ben oraya el atmadım henüz o da var dimi
Naptın sen yaa
İyi yapmışsın her bi köşeye el atmak lazım. Eninde sonunda alınmayacakmı hepsii. Ne kapsan kar
saol canım 5 seneden beri bundan başkasını görmedi gözlerim
sonunda benim oldu mağazasına elden ödeme yapılıyor canım almadıysan eğerki
Olmadı ama bu bak bunların hepsi birikicek tek tek çekip atmak zorunda kalıcaksın kaçış yokkkBu aralar kendimi nadasa çektim ortakAldıklarımı da eve gidince bir yerlere tıkıveriyorum :) üşeniyorum fotoğraf çekmeye :)
Hehe bak bakalım
Günlük çatal bıçak bana da lazımmm. Ama hangisine el atsm pahalı
Ay neresindesin bilmiyorum ama Vialand Avm deki mağaza bebiş. Yolun düşermi
Olmadı ama bu bak bunların hepsi birikicek tek tek çekip atmak zorunda kalıcaksın kaçış yokkk
Bence sen hiç hatırlatma o durumu, normal olarak devam et bakalım ne olacak?
Hıııh bunların hepsi ihtiyaç canım deseydin. Çok bilmiş bunlar çookNe biliyim ya eksik olarak o geldi mağazada aklımıza annem al al dedi bi baktım almışımnişanlıma gösterdim azıcık daha abartasaydın dedi
Yaa günlük için modeline göre olur neden olmasın.Evet ya, karar veremedim ki bende şu renkli saplı olanlardan alsam çok mu komik olur ki :)
Esseeee hahabir tane atayım mı :) Liste eksilsin :) Eki Görüntüle 1452073 kızartma tavası, en son bunu almıştım :)
Bende yapamıyorum işte huyum değil yani uzattıkça uzatırım .haksız yere olduğu için
pahalı diye benzerlerine bakıyorum canım ama yok.aklım hep bunda.zaten bernardonun şamdanlarına suplalarına falanda bayılıyorum.şu fotoğraftaki gibi bi masam olsa çok mutlu olurum.mağazasındanda baktım canım.hediye çatal bıçak takımı verelim birde yanında aldığınız her ürüne %50 indirim yapalım dediler ama hazırlıksız çıkmıştım
Hıııh bunların hepsi ihtiyaç canım deseydin. Çok bilmiş bunlar çook
Yaa günlük için modeline göre olur neden olmasın.
Bak ben bunu almak istiyorum ama hiçbiryerde bulamadım stoğunu.
Gören duyan bilen Allah rızası için söylesin
Zamanında çok baktım da almadım. Gerçi, ucuz da değildi ama
700 tl indirim çeki vardı canım bu yemek takımını , o pembeli pasta takımının tüm ürünlerini aldım , iki tane kırmızı bir yuvarlk diğeri dikdörtgen fırın kabı sosluk çelik tencere almıştım üzerine 25 tl fark ödediydim toplamda 2700 tl tutmuştu anlıcağın
suplalr sıkıntı ama canım ya temizliği ayrı dert birde taşlı
Ben günlüğüde 12 kişilik takımlardan almıştım lazım olur yaa ... n11 deki hediye çekleri saolsun :)
Aynen hergün bi tane atsan tamam zatenbir tane atayım mı :) Liste eksilsin :) Eki Görüntüle 1452073 kızartma tavası, en son bunu almıştım :)
Ben bunu çok sevmiştim . Ama emin olamadım.Benimde gözüme hiç çarpmadı, ya çok mu sıradan gelir bu şekilde alsak :) Yada kullanımı nasıl, sararma falan yapıyor mu? araştırmak lazım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?