2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Alabilirim evet mağazayla arasında fiyat farkı yok dimi :) kırmızı tencerelerimde var takım olabilir

Canım şöyle söyleyeyim yanlış hatırlamıyorsam 39 tl mağaza fiyatı, nette de 35 tl idi sanırım ..

Hee sen şimdi kırmızı tenceremle takım olur dedin,iyi dedin, hoş dedin :) Ben ne akılla kırmızı aldım acaba :)

H happyNow bu arada benim bornoz da büyükmüş ayy tabi ben hemen aradım aldığım yerde normalde değişim yapmıyoruz falan dedi.. o kadar para verdim hala taksitini ödüyorum bi şekilde değişicek bu dedim müdürüyle konuştu cumartesi değiştiriyorumm

O zaman magazaya giderim saol canım :) niyeki tencereler ne renk ?

Anaam deme ben onu unuttum yaa kııız
Hemen hafta sonu bu işe el atıcam. Taç mıydı seninki de?
Ben de değiştirmek istiyorum kocaman bornozla gulyabanı gibi dolaşamam

bende bi iki aydır alıyorum canım.zaten almamak lazım çok varsa düğüne.saklama kapları falan alınabilir.erzak saklama patates soğan saklama kabı leğenler.tupperdan arkadaşlarım daha şimdieen alıyolar.daha ortada aday bile yok.sende alabilirsin canım.

Anaam deme ben onu unuttum yaa kııız
Hemen hafta sonu bu işe el atıcam. Taç mıydı seninki de?
Ben de değiştirmek istiyorum kocaman bornozla gulyabanı gibi dolaşamam
Evett canım taç ama taç sadece m-l beden üretiyomus standart yani bu.. O yüzden başka markayla değişicem ben.. Ha bide ben kadına dedim ki satın alırken söyledim bedenini madem yoktu neden verdiniz ( söylememiştim ama olsun bedenli olduğunu bilsem kesin söylerdim )

Ben tuppera karşıyım ya almam onlardan. Zaten plastik kapları falan çalıştığım yerden sağlarım o konuda sıkıntı yok ama işte yemek takımları gibi pahalı şeylere de yavaştan başlamak lazım yoksa düğün öncesi sıkışırız. Bi de bize hiç belli olmaz şimdi nişanlım yurtdışına da gitmeyecek, ani bi kararla evleniyoruz diyebiliriz. Nişan da öyle aniden olmuştu

Ne kadar çok yazmışsınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yetişemedimmmmm

Ben erken kaçtım dün canım

gözün aydın canım.:)

Saol canımmmm :)

Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)

Gözün aydın canım ya çok sevindim senin adına, Detayını da merak ediyorum ama

Günaydın hatunlarrrrrrrrr

Günaydınlaarrr

Günaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim

Günaydın canım

Günaydın fıstıklaaarrrrr

Günaydınlaar :)

Herkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım

Günaydın kendini çok özletiyorsuunnn :S

Günaydınnnn :) biraz daha uyusaydım ne güzel olurdu

Günaydın, bende aynen o durumdaydım..

İyi olun :) bende çok yorgunum ev eşya avize halı derken son zamanlarda canım çıktı.

Ohhh çok hoş ya bende yorulmak istiyorummm..

Allahtan gece gece aramamışsın ya noluyorr bu kıza diyecekti :)

GÜNAYDIN KIZLARR

Günaydın canımm

Süründürmeye devam yaniiiiiiiiiiii :)

Günaydınnnn :)

Hepsi de çok güzeell :) Güzel günlerde kullan canımm

gönderdim kaç gündür iş cıkısı evin önü beklemedik yer kalmadı mesajlar aramlar şimdilik sürüncemede

Affet artık ya :) vallaha ben üzüldümmm burda belli çok pişmaann

Ben karaca, bernardo ve essede ki mağazalara girmekten çekiniyorum artık, haftada en az iki gün ziyaret ediyorum kendilerini, bunu nasıl görmemişim hayret

Ayy hiç sorma bizim burda ki avm dekilerle akraba olacaz ama ben sadece bakıyorum sinir oluyorlardır

Hepimiz bu çeyizlerin sonunda profosyonel yalancı olucaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…