ÇaktırmasanaaKeyfimizden değil mi yaniKeyifli oluyo ama
Alabilirim evet mağazayla arasında fiyat farkı yok dimi :) kırmızı tencerelerimde var takım olabilir
Ödeme kısmını da atlayabilirizÇaktırmasanaa
Karar verme kısmı haricinde çook keyifli hem de
Oyy en yaralayıcı kısmı o. Onu atlasak ben her türlü karar veririm zatenÖdeme kısmını da atlayabiliriz
O zaman magazaya giderim saol canım :) niyeki tencereler ne renk ?Canım şöyle söyleyeyim yanlış hatırlamıyorsam 39 tl mağaza fiyatı, nette de 35 tl idi sanırım ..
Hee sen şimdi kırmızı tenceremle takım olur dedin,iyi dedin, hoş dedin :) Ben ne akılla kırmızı aldım acaba :)
Anaam deme ben onu unuttum yaa kııız
Değil mi amaa. Ben mesela yemek takımına karar vermiştim ama 2000i görünce mecbur vazgeçtim ondan. Şimdi uyguna bulmak zorundayım :/Oyy en yaralayıcı kısmı o. Onu atlasak ben her türlü karar veririm zaten
Gözüm korktu ya ben daha başladım bile sayılmaz :/ Evin ilk eşyasını sevgiliyken almıştı nişanlım, krep tavası o da. Krep ve pankeki çok severiz biz. Gülen suratlılar var ya, onlaradan. Tabi o zamanlar yeni çıkmıştı kaç yıldır rafta paslanacak
Korkuyorumm
Keyfimizden değil mi yaniKeyifli oluyo ama
Kızlar hızınıza yetişemiyorum valla. Bu aradaa kurtuldum bu projeden de. Son modelimi de teslim ettim, artık kalan iş kalıp işi :) Umuyorum ki ekstra çıkmaz bundan da
Evett canım taç ama taç sadece m-l beden üretiyomus standart yani bu.. O yüzden başka markayla değişicem ben.. Ha bide ben kadına dedim ki satın alırken söyledim bedenini madem yoktu neden verdiniz ( söylememiştim ama olsun bedenli olduğunu bilsem kesin söylerdim )Anaam deme ben onu unuttum yaa kııız
Hemen hafta sonu bu işe el atıcam. Taç mıydı seninki de?
Ben de değiştirmek istiyorum kocaman bornozla gulyabanı gibi dolaşamam
Oyy 2000 çok tabi Hele ki bu sıkışıklıktaDeğil mi amaa. Ben mesela yemek takımına karar vermiştim ama 2000i görünce mecbur vazgeçtim ondan. Şimdi uyguna bulmak zorundayım :/
Ben tuppera karşıyım ya almam onlardan. Zaten plastik kapları falan çalıştığım yerden sağlarım o konuda sıkıntı yok ama işte yemek takımları gibi pahalı şeylere de yavaştan başlamak lazım yoksa düğün öncesi sıkışırız. Bi de bize hiç belli olmaz şimdi nişanlım yurtdışına da gitmeyecek, ani bi kararla evleniyoruz diyebiliriz. Nişan da öyle aniden olmuştubende bi iki aydır alıyorum canım.zaten almamak lazım çok varsa düğüne.saklama kapları falan alınabilir.erzak saklama patates soğan saklama kabı leğenler.tupperdan arkadaşlarım daha şimdieen alıyolar.daha ortada aday bile yok.sende alabilirsin canım.
Altıgendi beğendiğimOyy 2000 çok tabi Hele ki bu sıkışıklıkta
Kare mi alacaksın
O zaman magazaya giderim saol canım :) niyeki tencereler ne renk ?
Ayy hatırladım evetAltıgendi beğendiğimAma artık yuvarlak almayı düşünüyorum
Ay ne pahalıymış o açtım şoka girdimhttp://www.hisar.com.tr/monaco-tencere-seti-8-parca-sedef.html Çelik tencere seti bu canım, seramik tencere almadım henüz..
1 saat..
gözün aydın canım.:)
Selam kızlar :) nabersiniz:) ben Evlilikteki tek sorunumuda çözdüm şükür:) siz napıyosunuz bakalım:)
Günaydın hatunlarrrrrrrrr
Günaydın kızlar bugünde ben çok sinirliyim
Günaydın fıstıklaaarrrrr
Herkeslere günaydın.Özlemişim hepinizi nasılsınız bakalım
Günaydınnnn :) biraz daha uyusaydım ne güzel olurdu
İyi olun :) bende çok yorgunum ev eşya avize halı derken son zamanlarda canım çıktı.
Kızlar yaa gece valla ter içinde uyandım ben dee
Rüyamda nişanlımı gördüm.. Ayrılıyoduk. Ama annesi yüzündenmiş güyaa. Annesi bana bağırıp çağırdı falan sen şöylesin böylesin istemiyoruz diye. Nişanlıma dönüyorum ağzını bile açmıyo. Ben ağlıyorum. Ben 8 sene boyunca tek bişey için söz verdim sana o da ne olursa olsun yanında olucağımdı. Hadi gidelim burdan başka bi şehre , ben razıyım diyorum. Sen de bana söz vermemişmiydin diyorum. Ama annem burada onu bırakamam diyo..
Ay yanii neden gördüm böyle bişey ben şimdii. Dünde çok güzel bi gün geçirmiştik halbukii. Ağlayarak kalbim yerinden çıkcıak gibi uyandım gece. Arayıp azarlicaktım da neyse dedim halim yoktu :)
GÜNAYDIN KIZLARR
Kızla bi mesajlar geliyor ben bile şaşırdım içinden şair cıktı adamın bi tanesini paylaşmak istiyorum.
susuz günlerde beklersin ki gelsinde bi yağmur sırılsıklam olayım.Hiç şikayet etmem şemsiye bile kullanmam yeter ki gelsin ama gelincede şemsiye kullanırsın şapka takarsın işte ben buyum sevgilim sen geldin ben hep engelledim.
ben hala cevap yazmadım ama bu günaydın mesajımdı gece attıkları da harikaydı
gunaydınnn
BU MİSAFİR İÇİN YEMEK TAKIMI BUNUN PASTA TABAKLARI VAR
Bunu misafir için pasta takımı için almıştım ama kahvaltılık ürünlerini tamamladığım için kahvaltı takımı olarak da kullanabileceğim
Birde bunu almıştım :)
Daha günlük yemek takımında içinde olacak inanamıyorummm kendime
gönderdim kaç gündür iş cıkısı evin önü beklemedik yer kalmadı mesajlar aramlar şimdilik sürüncemede
Ben karaca, bernardo ve essede ki mağazalara girmekten çekiniyorum artık, haftada en az iki gün ziyaret ediyorum kendilerini, bunu nasıl görmemişim hayret
Evett canım taç ama taç sadece m-l beden üretiyomus standart yani bu.. O yüzden başka markayla değişicem ben.. Ha bide ben kadına dedim ki satın alırken söyledim bedenini madem yoktu neden verdiniz ( söylememiştim ama olsun bedenli olduğunu bilsem kesin söylerdim )
Üzülme benimkide bu renkhttp://www.hisar.com.tr/monaco-tencere-seti-8-parca-sedef.html Çelik tencere seti bu canım, seramik tencere almadım henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?