Eee o zaman bunda alınacak birşey yok ki , pat diye çıkmış ağzından dimi?
Nişanlımın benden önce 2 ay süreli kadr bir kız arkadaşı vardı yani 4 sene öncesi. Bu kız rahatsızın teki srürekli arayıp duruyordu hatta onunla ilgili daha öncede konu açmıştım. Özellikle ilk senemizde çok sıkıntıydı sora numaraları değiştik vs biraz rahat etmiştik soraki yıllardada facebboktan vb yerlerden ulaşıp huzurumuzu bozmuştu. Dünde nişanlımla normal konuşuyorduk sana bişey dicem dedi bende söyle dedim. Yok yok söylemiyim felan yaotı söyle dedim. Kızma ama işte o kız mesj attı ne mesj attı sana deidm? Kızın annesi rahatsızdı biliyordum annesi ölmüş eeee bize ne kızımı teselli edeceksin. Kızın profile baktım annesi öleli 1 hafta felan ölmüş buna mesj atıyor. Nişanlımda bian şok oldum vs deyince sinirlendim git tesellli et kızı vs saydım oda si ..git deyip telefonu kapadı . Sorada istemiyorum seni vsler . Nişanı atıcaz kızlar. Sabah kardeşimle konuştum ama halamlara nasıl söylicem ayrıldığımızı bana kızarlarsa napıcam offf
Kızlar hastalığımda yakın sanırım hasta olucam . Onunda etkisi var duygularım çok yoğun
Teşekkür ederim canımm..Canım güle güle kullan
bende bu yemek takımını istiyodum.suplaları da çok güzel.güle güle kullan canım. :)
cok güzeller bende alıyorum ama henüz daha hızlanmadım yeni modeller cıkar ben evlenene kadar diye agırdan alıyorum:):)Teşekkür ederim canımm..
Ayy valla yeni şeyler çıkıyo tabii.cok güzeller bende alıyorum ama henüz daha hızlanmadım yeni modeller cıkar ben evlenene kadar diye agırdan alıyorum:):)
doğru söylüyosun almak gerek kardesim evlendi gecen yaz onada cok aldım kartlar dolu zaten bakalım baslayacağım bende ufak tfek ne alsak karAyy valla yeni şeyler çıkıyo tabii.
Ama tabaklarda ne kadar model değişir ki bilemedim kuzu.
10 sene sonra evlenmeyecen yaNe alsan kar, bak sonra böyle ekstreler kabarıyo. Ama alınacaklar bitmiyo.
ay bu pembe takımın mavisine bayılıyorum bende ama pahalı dye kendimi tutuyorum
saol canım. isim konusunda dediğinde haklısın ailelerin yanında mecbur isimle hitap ediyoruz insan alışıyor.
Teşekkür ederiiim :)
Kuzu netten bakıyodum ilk zamanlar 250 tl ydi kıyamadım. Sonra 170 olduu.
En son Karaca'nın mağazasında 130 a buldum. Aldım iki takım. 12 kişilik yaptım günlükleri de.
Bu arada o mağazadaki son kalanları ben almışımAma başka mağazasında vardır herhaldee :)
Ciden öyle canım. Yani zor olacağını biliyodum ama inan içine girince yine de şoklardayımoğru söylüyosun almak gerek kardesim evlendi gecen yaz onada cok aldım kartlar dolu zaten bakalım baslayacağım bende ufak tfek ne alsak kar
HahaahBen karaca, bernardo ve essede ki mağazalara girmekten çekiniyorum artık, haftada en az iki gün ziyaret ediyorum kendilerini, bunu nasıl görmemişim hayret
yok ama alıncağı tuttu sanırım
bir anda söyledim ya ben bohça için makyaj çantası gönderdim faceden o sırada bir anda çıktı ağzımdan nasl olduysa ben bile şaşırdım kendime
Ortakkk sen neler alıyosun bakıyımm ? hiç göstermiyosun bakBen karaca, bernardo ve essede ki mağazalara girmekten çekiniyorum artık, haftada en az iki gün ziyaret ediyorum kendilerini, bunu nasıl görmemişim hayret
Bak ben oraya el atmadım henüz o da var dimi
Öyle deme o ıvır zıvırlar bile çok tutuyo. Sadece onları hesaplayayım dedim 2,500 e yakın bişey çıktı eksikler
HahaahAbonesi oldun di miii. Keyfimiz den mi gidiyoruz sanki amaan
Artık nasıl heyecanla bakıyorsan gözünden kaçmış demek ki . Sen bulursunn eminimkiii :)
Ortakkk sen neler alıyosun bakıyımm ? hiç göstermiyosun bak
greenandblue aa bu arada sen İstanbuldaydın di mi?
Mağazasında teşhiri kalmıştı bak 1 takım alacaksan
Teşhir dediği zaten birer tanesi duruyor dışarıda sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?