2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen gitsin sıvı sabununu başak yerden kullansın ellemesin benim setimi ilk defa görüyorum bunu güzelmiş bana tencerenin yanında hediye vermiştiler saplı kırmızı ama böyle değil

Aynen hergün bi tane atsan tamam zaten güle güle kullan canımm bu sayede bu tenceremin olmadığınıda öğrenmiş oldumm

Çeyiz gitmeden evdekileri toparlar çekerim unutmazsam :) Aldıklarımı da fotoğraflayayım bari, hafıza yok bende de :)
sende almak istersen trendyolda vardı sanırım :)

Günlükleri farklı renklerden iki takım alsam çok mu abes kaçar sence ?
Misafir durumunu bilmiyorum seninde biz çok kalabalık oluruz diye almıştım şimdi bide ne biliyim mevlüt falan olunca bi gün sırıtmasın bence o yüzden 12 kişilik uygun takımlardan al bence canım :) istersen bi tanede saplı olanlardan al kendinize zaten onların sapları kırılıyo bir süre sonra

Aynen gitsin sıvı sabununu başak yerden kullansın ellemesin benim setimi ilk defa görüyorum bunu güzelmiş bana tencerenin yanında hediye vermiştiler saplı kırmızı ama böyle değil
Hahaha saklarsın olmazsa kullanır falan neme lazım
Mia'nın bunlar. Geçen sene habi,re karşıma çıkıyodu inatla almadım.
Şimdide yok

canım yemek takımı 3300 değil mi.2700 nası oldu.hediye çekini çatal bıçak olarak kullanmayı düşünmüştüm ben.ama kahvaltı ya da günlük yemek takımı daha mantıklı sanki.

zam gelmiş ne yazıkki canım
bernardonun tenceresi çatal bıçağı ile ilgili pek olumlu yorum duymadım açıkcası canım .eğerki pembe kahvaltı takımını beğeniyorsan onu al derim canım

Aynen benimde aklıma o durumlar geldi, Dua, mevlüt gibi durumlarda sırıtır. Düşünsene; yaşlı teyzenin elinde pembe saplı kaşık En iyisi sanırım senin dediğin gibi olur

Haha ay ben de milyoncu diyorum oralara
Dimi yanii. Ama güzeldi şimdi Allah'ı var
Nehir'in takımıymış da başka yerde bulamadım.
Anam yine bunalıma giricem sanırım

Nehirin takımlarından memnun kalıyor herkes..Ben misafir için Hisar'dan almıştım..Günlük için çok para vermek istemiyorum o yüzden :)

zam gelmiş ne yazıkki canım
bernardonun tenceresi çatal bıçağı ile ilgili pek olumlu yorum duymadım açıkcası canım .eğerki pembe kahvaltı takımını beğeniyorsan onu al derim canım

beğeniyodun aslında ama parça olarak eksik geldi mağazada pek içime sinmedi.zaten bişeyi de uygun fiyata alsam şaşarım

nerdeeee.bende anlamadım valla al al bitmiyo.çok şey eksik daha özellikle büyük parçalar.ıvır zıvır şeyleri alıp duruyorum
Gözüm korktu ya ben daha başladım bile sayılmaz :/ Evin ilk eşyasını sevgiliyken almıştı nişanlım, krep tavası o da. Krep ve pankeki çok severiz biz. Gülen suratlılar var ya, onlaradan. Tabi o zamanlar yeni çıkmıştı kaç yıldır rafta paslanacak
Öyle deme o ıvır zıvırlar bile çok tutuyo. Sadece onları hesaplayayım dedim 2,500 e yakın bişey çıktı eksikler
Korkuyorumm
Hahaah Abonesi oldun di miii. Keyfimiz den mi gidiyoruz sanki amaan
Artık nasıl heyecanla bakıyorsan gözünden kaçmış demek ki . Sen bulursunn eminimkiii :)
Keyfimizden değil mi yani Keyifli oluyo ama

Kızlar hızınıza yetişemiyorum valla. Bu aradaa kurtuldum bu projeden de. Son modelimi de teslim ettim, artık kalan iş kalıp işi :) Umuyorum ki ekstra çıkmaz bundan da

yemek takımı içn mi diyorsun bence farklı al ben 6 kişilik almayı düşünüyorum

farklı tabakların sunumların olur 12 kişi mi gelcek sana yemeğe canım

Evet canım günlük yemek takımı için diyorum, değişik değişik güzel olur sanki :) Dediğin gibi farklı farklı hoş durur :)

Nehirin takımlarından memnun kalıyor herkes..Ben misafir için Hisar'dan almıştım..Günlük için çok para vermek istemiyorum o yüzden :)
Ben Emsan dan almıştım ama resmen milyoncudakini daha çok beğendim. 350 TLydi aldıklarım. Değiştirmeye çalışıcam bi ara. Çok zaman oldu ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…