- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Hoşgeldin kuzuu, yetişmez zor. Çeyiz muhabbeti açıldı mı sınır tanımıyoruzAllahtan gece gece aramamışsın ya noluyorr bu kıza diyecekti:)
Aynenn ya ama napiim söyleseymiş o da en başında böyle bi durum var diye şimdi koca bornozu napiim benHepimiz bu çeyizlerin sonunda profosyonel yalancı olucaz ya
Aaa bak şmdi aklıma geldi buu. Ay gözün aydın canım benim.. :) Nasıl mutlusundur kimbiliiir :)Kızlarr nişanlım dün geldi çok özlemişim yaaa :) şimdii maalesef ki iş yerindeyimerken kaçmaya çalışcam inşallah ):
Ay ne pahalıymış o açtım şoka girdim
Ben onu da karaca dan almıştım . Şimdi baktım 270 liaymış ama resmen 160 mı ne almıştımBiraz saflığıma mı denk geldi , basiretim mi bağlandı bilmiyorum :) Ama çok iyi yorumlar okudum Tencere seti ve çatal bıçak ile ilgili, kendimi de böyle avuturum
Hadi gözün aydınn :)Kızlarr nişanlım dün geldi çok özlemişim yaaa :) şimdii maalesef ki iş yerindeyimerken kaçmaya çalışcam inşallah ):
Üzülme benimkide bu renkseramiklerim kırmızıydı onla takım olur mantığındaydım
Vuuu çok şııkİvittt buldum banyo setini onu arıyodum da bi yandan da
Evett ya çok şeker renkler var alabilirsin, sırf yanında çatal kaşık takımı hediye ediyolar diye gidip kırmızıyı almıştım benBende öyle yaparım belki, ama pembe seramik setleri de çok tatlı ya :)
Vuuu çok şıık
Bunda biraz komik geldi söylemesi ama demeden duramiciğim " güle güle kullan" canıım
Hoşgeldin kuzuu, yetişmez zor. Çeyiz muhabbeti açıldı mı sınır tanımıyoruz
Ay evet sorma. Az önce aradım kızdım ama. Anlattım . Diyo ki rüyaların tersi çıkar. Seni çok sevdiğim için görmüşsün o rüyayı sen. EE Tamamda neden durduk yere böyle bişey görüyorum ben diye kızdım. Gülüyo. Töbe yarabbi rüyası için de suçlu ben oldum diye
Aaa bak şmdi aklıma geldi buu. Ay gözün aydın canım benim.. :) Nasıl mutlusundur kimbiliiir :)
Hadi gözün aydınn :)
Ben onu da karaca dan almıştım . Şimdi baktım 270 liaymış ama resmen 160 mı ne almıştım
Öyle canım cidden biraz da şans . Bakalım artık ne çıkarsa bahtımaKaracadan arkadaşlarım pek memnun kalmamıştı o yüzden almamıştım..Ama şans işi bir çok şey ya, en dandik marka bile en lükse fark atıyor çoğu zaman :) Bende seramik tencereyi karacadan beğendim onu alıcam :)
Oyyy o da çokmuş yaaAyy hatırladım evet
Geçen karacai yuvarlak bi takıma resmen vuruldumm. Ama 2900 küsürdü :)
Ay hadi gözün aydınn. Güzel geçmiş belli :)Ben erken kaçtım dün canım
Ay çok güldümmVuuu çok şıık
Bunda biraz komik geldi söylemesi ama demeden duramiciğim " güle güle kullan" canıım
Oyyy o da çokmuş yaa
Ay hadi gözün aydınn. Güzel geçmiş belli :)
Ay çok güldümm
Ben tuppera karşıyım ya almam onlardan. Zaten plastik kapları falan çalıştığım yerden sağlarım o konuda sıkıntı yok ama işte yemek takımları gibi pahalı şeylere de yavaştan başlamak lazım yoksa düğün öncesi sıkışırız. Bi de bize hiç belli olmaz şimdi nişanlım yurtdışına da gitmeyecek, ani bi kararla evleniyoruz diyebiliriz. Nişan da öyle aniden olmuştu
Evet işte son ana masraf kalmasın onlar da. Bakalım şu ayı da bir atlatayım yavaştan başlarımmağazalarda da var canım zaten saklama kapları.çelik tencereleri de alabilirsin.o zaman almaya başla canım ne engel varki.hemen biticek bişey değil.ıvır zıvırları almak baya zaman kaybettiriyo insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?