2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allahtan gece gece aramamışsın ya noluyorr bu kıza diyecekti :)
Hoşgeldin kuzuu, yetişmez zor. Çeyiz muhabbeti açıldı mı sınır tanımıyoruz
Ay evet sorma. Az önce aradım kızdım ama. Anlattım . Diyo ki rüyaların tersi çıkar. Seni çok sevdiğim için görmüşsün o rüyayı sen. EE Tamamda neden durduk yere böyle bişey görüyorum ben diye kızdım . Gülüyo. Töbe yarabbi rüyası için de suçlu ben oldum diye

Biraz saflığıma mı denk geldi , basiretim mi bağlandı bilmiyorum :) Ama çok iyi yorumlar okudum Tencere seti ve çatal bıçak ile ilgili, kendimi de böyle avuturum
Ben onu da karaca dan almıştım . Şimdi baktım 270 liaymış ama resmen 160 mı ne almıştım

Çok hoşsun yaaa hahahhahah

Aaa bak şmdi aklıma geldi buu. Ay gözün aydın canım benim.. :) Nasıl mutlusundur kimbiliiir :)

Sorma canımm ya çok mutluyummm :)

Hadi gözün aydınn :)

Saol canım benim

Ben onu da karaca dan almıştım . Şimdi baktım 270 liaymış ama resmen 160 mı ne almıştım

Karacadan arkadaşlarım pek memnun kalmamıştı o yüzden almamıştım..Ama şans işi bir çok şey ya, en dandik marka bile en lükse fark atıyor çoğu zaman :) Bende seramik tencereyi karacadan beğendim onu alıcam :)

Öyle canım cidden biraz da şans . Bakalım artık ne çıkarsa bahtıma
Ben de esse den almışım seramiklerimidee

mağazalarda da var canım zaten saklama kapları.çelik tencereleri de alabilirsin.o zaman almaya başla canım ne engel varki.hemen biticek bişey değil.ıvır zıvırları almak baya zaman kaybettiriyo insana.

mağazalarda da var canım zaten saklama kapları.çelik tencereleri de alabilirsin.o zaman almaya başla canım ne engel varki.hemen biticek bişey değil.ıvır zıvırları almak baya zaman kaybettiriyo insana.
Evet işte son ana masraf kalmasın onlar da. Bakalım şu ayı da bir atlatayım yavaştan başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…