2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar sinirden birsürü şey yaptım avukatı aradım kardeşimin halen yatırmadığını öğrendim. babamı aradım saydım. babamda tamam sakin ol yatırcak falan diye tepki verince babamada saydırdım. oda bana kızdı. sonra ben daha çok bana kızacağına ona kız diye saydırdım kapattım. beyfendi saat 1de yatırcakmış konuşmuş zaten avukatla ben neye acele ediyormuşum işten izin alamıyormuş. başlatmayın işine dedim banane onun işinden ne işe yarıyor sanki çalışması die kızdım. sonra sinirimi alamadım. şirketeki odamdaki klima günlerdir bozuk gidip idari işlerdekilere çattım.hemde öyle böyle değil. şirkeetin bahçesinde öğle arasında ağzıma ne geliyorsa saydım. adamla tartıştım durdum ve herkeste şahit oldu. sonra nişanlım aradı konuşmuş kardeşimle 1 de yatırmış ve avukatla konuşmuş. hala sinirden kuduruyorum. parayıda saydığım halde ilk işi bu olması gerekirken neden bir insan saat 1i bekler ya.sinir olduğumamı yanayı burda rezil olduğumamı paramızın gittiğinemi. babamda bana kızıyor bende bıktım sende beni düşünmüyorsun falan die. ben daha bunlara napım ya

Sinirlerin bozuldu tabi normal böyle olması :/ Diyecek bir şey de bulamıyorum ki işte. Sonuna kadar haklısın, sana yapılan haksızlık bunu söyleyebilirim sadece. Ama aile işte..

Sinirlerin bozuldu tabi normal böyle olması :/ Diyecek bir şey de bulamıyorum ki işte. Sonuna kadar haklısın, sana yapılan haksızlık bunu söyleyebilirim sadece. Ama aile işte..
bana haksızlık yapıldığını herkes görüyorda hala benim akılsız kardeşim nasıl görmüyor deli oluyorum. Hiç utanmıyor hiç gurur yapmıyor ya. benim nişanlım verdi parayı sabahtan beri kaç kere arattırdım o arayıp soruyor naptın die. insan hiçmi utanmaz.

Canım beniim.. Ben de ne diyeceğimi bilemedim. O kadar sinir stres olacağı bu tabii.
Keşke yapmasaymışsın ama haklısın da, yerinde olsam ben de büyük tepkiler verirdim çünkü. İlk hata da değil neyi alttan alıp, neyi görmezden gelip idare edeceksin kii..
Olan olmuş canını sıkma lütfen artıkd aha fazla. Ama son olsun yardım etmeyin. Böyle böyle zaten rahat davanmış ya bu kadar. E senin gbii düşünceli de değil soınunda değil umursamıyor..
Tek söyleyebileceğim bu" canını daha fazla sıkma lütfen"...

Böyle bir durumdan aslında utanması gerekir sonuçta nişanlından alıyor parayı. Bilemedim canım ya zor işiniz :/ Evlenince rahat edersiniz umarım

Kızlar bu arada çeyiz topiklerinizi inceliyordum arada bizim markanın ürünlerinden de gördüm değişik geldi

Kardeşin tabi ki haksız ama değişssin diye de beklemeyin canım can çıkar huy çıkmaz derler ya..
Sıkma canını yüz de verme..
İş yerinde olanlar güzel olmamış ama stresli olduğunu anlarlar inşallah her zaman yaptığın birşey değil sonuçta.

Hmmm grupmu kurdunuzzz:)) hayrli olsun kizlar :))

Canım benim nick i değiştirir misin rica etsemm :)

Kızlar precious ayrılmış aramızdan

Nasıl yaniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…