2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nasıllar cicilerimmm *.*
hepsi birbirinden güzel bakır kahve seti varya nişanlımların evine ilk gittiğimizde ev hediyesi götürmüştük cam kesme bendede var farklı bir deseni. cezvelerimiz aynı çatal kaşığa bayıldım. kahvaltıda çok beğendiğim modeller arasıdaydı :) ay hepsi çok güzel ve birçok kalemi güzelce hallettin süpersin

Ay çok sevindim beğendiğine bakır kahve fincanlarını geçen hafta almıştım da araya sıkıştırdım
nişanlım ve ben çok seviyoruz kahveyii aldıklarımı listeden silince bende şaşırdım ya kardeşimde diyor hiç birşey yapamıyorum alamıyorum dedin dedin bir seferde aldın birsürü şey

aaaayyy çok mutluyuummm

:) güle güle kullanın inş canım. gerçekten hepsi çok zevkli şeyler. supla yada bayıldım buarada :) benim tabaklar kare olduğu için kullanamam bunu ama çok zevkli birşey. geriye günlüklerin kaldı sanırım onlar için ne düşünüyorsun.

suplaya bende bayıldım günlük tabakları bırakıp aldım onları :)
Kaynanam kutahya porselenden günlük tabak seti almış bide yine sandıklı kaşık-çatal seti
onları da günlük kullanmaya karar verdim :) alacaktım ama baktım güzeller vazgeçtim
onlarda var yaniiiii :)

oo hiç bir şeyim yok diye söylenirken bak mutfak nerdeyse tamam

Kuzuum ay şimdi gördümm. Hepsi çok güzel güle güle kullan canım benim... İnsanı baya baya mutlu ediyo bu işler di mi
Suplalarına ben de bayıldım ayrıcaaa :)

Çok saol canım benimmm :)
Suplalarıma ben ve nişanlımda bayıldık bide son kalan 6 yı aldık
hiç sorma beni benden aldı bu alışveriş

Çok saol canım benimmm :)
Suplalarıma ben ve nişanlımda bayıldık bide son kalan 6 yı aldık
hiç sorma beni benden aldı bu alışveriş
Haha bak o son kalanı almak ekstra mutluluk tabii.
Benimkiler kare olmasaydı hemen araştırırdım valla
Güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…