hoşgeldin aramıza hayırlı olsunHm ne güzel Allah nasip ederse bizde söz yolundayız :)
Haha of en büyük korkularımdan biri . Sırf bu sebepten çaycı tost makinesi alamıyorum aylardırbence görmeden alma siyah yada pembe bir banyon olursa buna verdiğin paraya acırsın
Canım dogrudur ama benım koycak yerımde yok suan ev tutulnca alıp dırek eve teslımat isticem smdı eve gelse evden bıde kendı evıme tasımak sorun kırsak falan hıc mesulıyet almak ıstemıyorumKırılır diye hiiç korkma canım.
O kadar ağır bir kutusu var ki istesende yerinden oynatamazsın
O yüzden içinden çıkarıp tek parçayı düşürmediğin sürece hiçbişeycik olmaz.
Merhaba hoşgeldin aramıza , kendini biraz tanıtır mısın? :) :)
Bebeğim cok güzeller hepside güle güle kullanNasıllar cicilerimmm *.*
gelmıstı bıle benım begendıgıme 200 tl hemde.. aslnda ıyıce gelmeden almak lazım magaza burda durabılr demıstı banaBen sırf onu düşündüğüm için alamıyorum bunu bende gördümm
Çok saol canım benim ama alacaksan al yazın sezon başlayınca zam gelecekmiş :)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdırsın hosgeldın :) Gözün aydın ayrıca :))Hoşbulduk cnm şafak topiklerindeydim uzun zmndır çok şükür sevdiceğim geldi şimdi isteme söz hazırlığındayız :)
Aslında mantık onu söylüyo da benim içimdeki şu sabırsuz ruh çıkıp gitseeee
Hoşbulduk cnm şafak topiklerindeydim uzun zmndır çok şükür sevdiceğim geldi şimdi isteme söz hazırlığındayız :)
içine sindiyse al canım kalmasın içindeDimiii rengini modelini çok sevdim bunun fiyatıda iyimiş. Kargosu da yokken alsam dedim ama..
İşte ya alaksız olursaa
merhaba hoşgeldin aramıza hayırlı olsunMrb hanımlar bende 2015 gelini olcam sanırsamm
Aynı ruyayı bende gormek ıstıyorum aynen kac gundur evle dertlendım ev bakıp duruyorum ama hep 1+1 var burda kafayı yıcem kıralar almıs basını gıtmıs 1+1 e 800tl ıstıyolar ya 3+1 falan dusunemıyorumHaha of en büyük korkularımdan biri . Sırf bu sebepten çaycı tost makinesi alamıyorum aylardır
Şu evin neye benzeyeceği bi rüyama gireydi ne iyi olurdu
Biraz sabret bence
Öyle mi? Gözün aydın o halde :) tarih belli mi ne zaman gelicekler istemeye?
Yer sıkıntısı varsa evet canım.. Ala ala yer kalmadı biz de de artık bi kısım dışarda köşelerde duruyo napimCanım dogrudur ama benım koycak yerımde yok suan ev tutulnca alıp dırek eve teslımat isticem smdı eve gelse evden bıde kendı evıme tasımak sorun kırsak falan hıc mesulıyet almak ıstemıyorum
merhaba hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
Nisanın ilk yada ikinci haftası hayırlısıyla :)
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdırsın hosgeldın :) Gözün aydın ayrıca :))
Ya şu an oturduğumuz yere çok uzak olmasak diye düşündüm bende hani arabayla 10-15 dk lık mesafelere bakim dedim ama korkunç 800 tl ye resmen içinde barınamayacağın evler var. Alt kat camlar tepede faaln. Ya da içi harabe.Aynı ruyayı bende gormek ıstıyorum aynen kac gundur evle dertlendım ev bakıp duruyorum ama hep 1+1 var burda kafayı yıcem kıralar almıs basını gıtmıs 1+1 e 800tl ıstıyolar ya 3+1 falan dusunemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?