2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bence görmeden alma siyah yada pembe bir banyon olursa buna verdiğin paraya acırsın
Haha of en büyük korkularımdan biri . Sırf bu sebepten çaycı tost makinesi alamıyorum aylardır
Şu evin neye benzeyeceği bi rüyama gireydi ne iyi olurdu

Kırılır diye hiiç korkma canım.
O kadar ağır bir kutusu var ki istesende yerinden oynatamazsın
O yüzden içinden çıkarıp tek parçayı düşürmediğin sürece hiçbişeycik olmaz.
Canım dogrudur ama benım koycak yerımde yok suan ev tutulnca alıp dırek eve teslımat isticem smdı eve gelse evden bıde kendı evıme tasımak sorun kırsak falan hıc mesulıyet almak ıstemıyorum

Ben sırf onu düşündüğüm için alamıyorum bunu bende gördümm

Çok saol canım benim ama alacaksan al yazın sezon başlayınca zam gelecekmiş :)
gelmıstı bıle benım begendıgıme 200 tl hemde.. aslnda ıyıce gelmeden almak lazım magaza burda durabılr demıstı bana

Haha of en büyük korkularımdan biri . Sırf bu sebepten çaycı tost makinesi alamıyorum aylardır
Şu evin neye benzeyeceği bi rüyama gireydi ne iyi olurdu
Aynı ruyayı bende gormek ıstıyorum aynen kac gundur evle dertlendım ev bakıp duruyorum ama hep 1+1 var burda kafayı yıcem kıralar almıs basını gıtmıs 1+1 e 800tl ıstıyolar ya 3+1 falan dusunemıyorum

Canım dogrudur ama benım koycak yerımde yok suan ev tutulnca alıp dırek eve teslımat isticem smdı eve gelse evden bıde kendı evıme tasımak sorun kırsak falan hıc mesulıyet almak ıstemıyorum
Yer sıkıntısı varsa evet canım.. Ala ala yer kalmadı biz de de artık bi kısım dışarda köşelerde duruyo napim
Annem isyanlarda

Aynı ruyayı bende gormek ıstıyorum aynen kac gundur evle dertlendım ev bakıp duruyorum ama hep 1+1 var burda kafayı yıcem kıralar almıs basını gıtmıs 1+1 e 800tl ıstıyolar ya 3+1 falan dusunemıyorum
Ya şu an oturduğumuz yere çok uzak olmasak diye düşündüm bende hani arabayla 10-15 dk lık mesafelere bakim dedim ama korkunç 800 tl ye resmen içinde barınamayacağın evler var. Alt kat camlar tepede faaln. Ya da içi harabe.
Hiç anlamadım bu iş nasıl olacak.
Olmadı alıp başımı gidicem buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…