Çok saol canım ben nedense kareleri pek sevemedim :) hep böyle çiçekli istiyordum
hihi sende bendensinBen de valla köşe bucak kare takım bakmıştım aldığımda, o sebepten set halinde almadım mesela. Kareli setler çok pahalıydı diğerlerini de ben sevmiyodun .Sonra dedim amaan tek tek sen setini oluştur kızım
Hahahhihi sende bendensintencere takımıda birtane görmüştüm farklı olacam ya tutturdum onu alacam oyüzden set almıcam die birsürü param gitti
Merhaba hoşgeldinn :)Mrb hanımlar bende 2015 gelini olcam sanırsamm
Ben de valla köşe bucak kare takım bakmıştım aldığımda, o sebepten set halinde almadım mesela. Kareli setler çok pahalıydı diğerlerini de ben sevmiyodun .Sonra dedim amaan tek tek sen setini oluştur kızım
Haha valla haklısın sanırım ne yalan söyliyim:)) hhahaha delisin ya
evet bazen haklılar ama bunu bilmelerine gerek yokHahahHerşeyi beğenicez ya illa başka yolu yok çünkü.
Aha aynı nişanlıcığım gibi konuştum. Haklıymış demek
Haha valla haklısın sanırım ne yalan söyliyim
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıyeAynen kardeşimden gelen cevap daha birşey demiyorum bak haahhhah
Sana can-ı gönülden katılıyorumevet bazen haklılar ama bunu bilmelerine gerek yok
Merhaba hoşgeldinn :)
Kırılır diye hiiç korkma canım.Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye
Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Yoksa banyoyu görmeden almak saçma mıı ?
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye
Mrb hanımlar bende 2015 gelini olcam sanırsamm
Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Hoşbulduk siz nişanlsınız galiba :)
Evet canım :)
Dimiii rengini modelini çok sevdim bunun fiyatıda iyimiş. Kargosu da yokken alsam dedim ama..Ben sırf onu düşündüğüm için alamıyorum bunu bende gördümm
bence görmeden alma siyah yada pembe bir banyon olursa buna verdiğin paraya acırsınBağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?