2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok saol canım ben nedense kareleri pek sevemedim :) hep böyle çiçekli istiyordum
Ben de valla köşe bucak kare takım bakmıştım aldığımda, o sebepten set halinde almadım mesela. Kareli setler çok pahalıydı diğerlerini de ben sevmiyodun .Sonra dedim amaan tek tek sen setini oluştur kızım

hihi sende bendensin tencere takımıda birtane görmüştüm farklı olacam ya tutturdum onu alacam oyüzden set almıcam die birsürü param gitti

hihi sende bendensin tencere takımıda birtane görmüştüm farklı olacam ya tutturdum onu alacam oyüzden set almıcam die birsürü param gitti
Hahah Herşeyi beğenicez ya illa başka yolu yok çünkü.
Aha aynı nişanlıcığım gibi konuştum. Haklıymış demek

Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Yoksa banyoyu görmeden almak saçma mıı ?

Eklentiler

• evidea-banyo-setleri-GLP014_3.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 54
Aynen kardeşimden gelen cevap daha birşey demiyorum bak haahhhah
Canım butun aldıkların cok guzel ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah :) Bide cıkıp ben halletsem u yemek takımını falan buyuk seyler kaldı hep kırılcaklar begenıyorum alamıyorum muhafaza edemem dıye

Kırılır diye hiiç korkma canım.
O kadar ağır bir kutusu var ki istesende yerinden oynatamazsın
O yüzden içinden çıkarıp tek parçayı düşürmediğin sürece hiçbişeycik olmaz.

Bağyanlar yaa evidea da kargo bedava varmış.
Şunu alsam mı kii
Yoksa banyoyu görmeden almak saçma mıı ?

Ben sırf onu düşündüğüm için alamıyorum bunu bende gördümm

Çok saol canım benim ama alacaksan al yazın sezon başlayınca zam gelecekmiş :)

Canım birde şunu diyeyim, bize kargolayacaklar istanbula ben antepden aldım orada kalacak sende öyle yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…