- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Dimiii rengini modelini çok sevdim bunun fiyatıda iyimiş. Kargosu da yokken alsam dedim ama..
İşte ya alaksız olursaa
Bebeğim cok güzeller hepside güle güle kullan
gelmıstı bıle benım begendıgıme 200 tl hemde.. aslnda ıyıce gelmeden almak lazım magaza burda durabılr demıstı bana
Nisanın ilk yada ikinci haftası hayırlısıyla :)
Ayy başka bi fikir daha deme kız alasım var zaten..içine sindiyse al canım kalmasın içinde
Çok güzel az kalmış :) :) heyecanlısındır :)
Haha al tabi all ne duruyosunEvet canım bence alma acele etme pişman olursan daaha çok üzülürsün bende amerikan servisi alacaktım içim içimi yiyordu tabaklarımı aldım artık alabilirim
Aynen canım evde cok genıs degıl bızım annem sen bı gıtsen hayırlısıyla evım bosalcak valla dıyoYer sıkıntısı varsa evet canım.. Ala ala yer kalmadı biz de de artık bi kısım dışarda köşelerde duruyo napim
Annem isyanlarda
ya al kuzu içine sindiyse beğenip beğenip almıyoruz nereye kadarAyy başka bi fikir daha deme kız alasım var zaten..
Beğendim bi de fiyatta iyi geldi. Ama işte ya çok alakasız olursa banyo.
Gerçi banyo ne kadar alakasız olabilir diyorum içimden bi yandan.
Genelde beyaz olur. Ama ya kırmızı olursaa
Kendi derdime düştüm sana hoşgeldin diyemedim :)Hoşbulduk cnm çok teşekkürler :)
Offf hemde nsl bi zmn çok hızlı geçiyormuş gibi bi geçmiyor gbi o günü düşündükçe tırsmıyo değilim :)
Nasıllar cicilerimmm *.*
Evet canım bence alma acele etme pişman olursan daaha çok üzülürsün bende amerikan servisi alacaktım içim içimi yiyordu tabaklarımı aldım artık alabilirim
Ayyy saol canım benimen güzelleri hepinizin olsunn
Bence bekleme al ben burada burabilir dediği an aldım düşün
Az kalmış canım hayırlı olsunn :)
öyle oluyor ama bazalar dolaplar dolu kardeşim bi evlendi ev bosaldı ama ben dolduruyorum :):) eksik hissettikAynen canım evde cok genıs degıl bızım annem sen bı gıtsen hayırlısıyla evım bosalcak valla dıyobenımde yerde duranlar var artk zaman azaldıkca dolaplar dolap ustlerı falan hep doldu..
pembe olursa pembeAyy başka bi fikir daha deme kız alasım var zaten..
Beğendim bi de fiyatta iyi geldi. Ama işte ya çok alakasız olursa banyo.
Gerçi banyo ne kadar alakasız olabilir diyorum içimden bi yandan.
Genelde beyaz olur. Ama ya kırmızı olursaa
Ah şu anneleerAynen canım evde cok genıs degıl bızım annem sen bı gıtsen hayırlısıyla evım bosalcak valla dıyobenımde yerde duranlar var artk zaman azaldıkca dolaplar dolap ustlerı falan hep doldu..
Off valla yaaaya al kuzu içine sindiyse beğenip beğenip almıyoruz nereye kadar
Kendi derdime düştüm sana hoşgeldin diyemedim :)
Hoşgeldin canım :)
Ah şu anneleerEve poşetle girince de delleniyomu peki haha
Bi gün de boş gel artık Allah aşkına diye isyana bağladı benimki. İdare ediversinler bi kaç ay napalım
Off valla yaaaNe eksilse kar diyorum bi yandan da.
Aklımı oynaticiğim
Haha deli ya pembeye takıldı bu da.pembe olursa pembe
Haha al tabi all ne duruyosun
BAYILDIM HARİKALAR GÜLE GÜLLE KULLAN CANIM
EN ZEVKLİSİ ZATEN SEVGİLİYLE YAPILAN ALIŞVERİŞ BEN ÇOK NADİR TEK BAŞIMA ALIYORUM AVM YE GİDİP KÜÇÜK BİŞEY DE OLSA ONUNLA ALIYORUMM
Kesın zaten netlestırdım ben bugunde alsam o yemek takımı olacak 2 ay snrada alsm o olcakneyse ben cıktgımda bakıyım bıdaha bı
Hahaha , ay biz de az değiliz yaaBen posetle gelıyosam içinde kesın pijama yada gecelık cıkıyo o zaman dellenıyo yınemı pıjama aldn dıye
Arttırma durr!KArtımın limitini artıtıp alacam hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?